én még mindig ide járok szal elég erösen él emlékezetemben az idegesítő dallamok sokasága...de hogy mik azok nemtudom...az egyik asszem vmi amerikai tengerséz induló féle:) meg a kicsöngö jelzö!tűdí-tűdí-tüditüdi-tűdú :D remélem segitettem
Elolvastam az utolsó 60-70 hozzászólást. Nem tudom, mennyi régi VPG-s látogatja a fórumot, de ha vannak páran, írjanak! Én 1990-94 között jártam a gimibe, a B osztályba. Ofő: Csorba László.
asszem az elo-kicsongetes az a tu-du-tu-du-tudududu-tuuu-duuu ketszer
es a masik meg a tuuuu-dudu-duuuu-duduuu tuuu-dududuuuuu tuu-dudu-dudududuuu-tudududu-tudududu-tuuuu
remelem segitettem :)
(ez amugy nem teljesen trefa, a fentiek telleg az, ahogy en eldudolnam:)
honnan tudok leszedni codec-et a videókhoz? ha jól látom, valami mjpeg tömörítés, de amit találtam, azzal csak annyit látok, mint amikor a tévéből kihúzom az antennát! (-:
gallerybe nem tudok linket tenni közvetlenül, ezért raktam be egy "ál"galériának a leírásába...
a mi képeink majd jönnek, de én nem vittem a gépem, a többiek meg analóggal fotóztak, így pár hét biztosan lesz, míg eljutnak a szkenneremig a képeik. de majd megírom ide, ha felkerültek!
Nekem jo, de szerintem egyel kevesebb indirekcioval me'g jobb lenne (bar nem ismerem a Galleryt, hogy azt meg lehet-e csinalni, h a 'Gergo kepei' album rogton az enyemet hozza be, az alibi-foto helyett)
de hol vannak mar a ti kepeitek? HOL VANNAK?!!!!!!!!!! :))
es miert beszelunk tobbet most itt, mint egesz kezmu alatt? :(