Keresés

Részletes keresés

fudge Creative Commons License 2002.01.24 0 0 17
www.domaincentrum.hu
domainabc Creative Commons License 2000.10.26 0 0 16
4 hónapja erre sem kaptál választ.
(gondolok itt a logo problémájára)
Előzmény: dotcom (15)
dotcom Creative Commons License 2000.06.05 0 0 15
domainbank

ti azt a logo loptatok a www.domainbank.com-rol vagy egy csapat vagytok?

Lasd www.domainbank.com
Domain Bank

Előzmény: mrbungle (14)
mrbungle Creative Commons License 2000.04.11 0 0 14
Nagyon szép ez a domainbank, meg minden, de jelenleg én látok pl. egy ilyet:
szuper.net [KÉP] - 2000. április 17, hétfő 23:01:31 - 0 - 400 Ft.
szuper.net [KÉP] - 2000. április 17, hétfő 23:05:33 - 1 -1 200 000 Ft.
Ez most mi???
Egyébként az egészről még mindig az a véleményem, hogy a név nem sokat ér... ráadásul megkerülhető: pl. plasztika sebész ismerősnek kellett domain, plasztikaisebesz.hu-t és plasztikai-sebeszet.hu-t is már elkapkodták a "brokik", és? Szépen beregisztráltam a plasztikai-sebesz.hu-t. Én ugyan nem adok ki 6 rongynál többet egy domainért...
Előzmény: DomainBank (12)
NaNe Creative Commons License 2000.04.02 0 0 13
Dögkeselyük.
DomainBank Creative Commons License 2000.04.02 0 0 12

Első Magyar DomaiBank

2000.04.02

airticket.hu
velencei.to
isdn.hu

Újlaki Creative Commons License 2000.03.13 0 0 11
"...a magyar .hu végződésű domainnevek liberalizására kerültek, így feloldásra került jónéhány kötöttség..."

Úgy látom, a doménbrókereknél alkalmazási feltétel a fogalmazásgátló használata.

Előzmény: NetAktív (-)
eXXon Creative Commons License 2000.03.13 0 0 10
Nem valami nagyon mehet a cégednek, ha ennyire rá érsz regisztrátorként levelezni. Ne védd meg az ISZT-t minden támadaásra. Pihenj egy kicsit. Ha egy napot kihagynál a neten, jót tenne az egészségednek. Nincs családod? Javaslom, pihenj egy kicsit, mindent meg ne vegyél magadra, amikor az ISZT-t támadják, nem tudhatsz minden dologról, mit művel a többi. Szerintem Te vagy a kivétel. Pihenj, egy napot, meglátod ez jót tenne. És ezt nem gúnyosan mondom, hanem barátként (ha nem bánt ez)!
Előzmény: grin (7)
nyman Creative Commons License 2000.03.12 0 0 9
En sem hiszem, hogy hatalmas biznisz. Lehet, hogy par tizezer forintot lehet keresni rajta. Amit nevetsegesnek tartok, hogy sokan kulfoldi pl. amerikai peldakat emlegetnek, csak aszt felejtik L hozzatenni, hogy Mo-n csak 10 millio ember el, es jelenleg csak 5%-k internetezik. Tehat kicsi es jelenleg elmaradott piac. Ugyanennek tudhato be az interneztezes magas koltsege, ami oda vissza azert hat egymasra.

Ez tipikusan az a szitu, ha megnezzuk, a 80-s evek vegi 90-s evek eleji amerikai biznicek begyuruzeset. 250 millio emberbol konnyel lehet 500 e balekot talalni (lasd Amway), de Mo-n csak nehany ezret.

okika Creative Commons License 2000.03.12 0 0 8
Hát igen. Megint kis hazánkba "valami van, de nem az igazi."

Ugyanis, ha valakinek van jó sok (több milla)befektetnivaló pénze, és mondjuk 5, azaz öt évre azt le meri kötni, aránylag nagy kockázattal, az mondjuk regisztráltat, és _fenttart_ párezer _szerinte_ majd "beérő" domaint, aztán vár, mint pók a hálójában. Aztán -mint azt néhány hírben olvasni lehet- több milláért eladja egy multinak.

Más, ez a domainnév dolog tök jó pénzmosásra. Gondoljatok csak bele miért...

grin Creative Commons License 2000.03.12 0 0 7
azért gondolj bele: volt olyan idióta aki több millió forintot kifizetett domainekért! Nálam volt olyan magánszemély akinek a számlája jócskán százezer fölött volt (és még mi olcsóak vagyunk).... szerintem hatalmasakat fognak bele bukni néhányan, de sebaj. tíz évre meglesz az ISZT mindennapi betevő halálos fenyegető telefonhívása... :-)))

üdv,
grin
(aki golyóálló pizsiben alszik,
mit lehet tudni)

Előzmény: SunciMókus (6)
SunciMókus Creative Commons License 2000.03.11 0 0 6
Hát ezen jót mosolyogtam. Domainbróker... Hahahahaha
Csekk Creative Commons License 2000.03.11 0 0 5
Igen király, de szerintem primtív a módszer.
A Prím online máris bejelentette, hogy nála is lesz, de ingyen!! (Valószínűleg profi színvonallal)
De Nézük meg azt is, hogy a külföldiek, hogy csinálják!
http://www.greatdomains.com/
A másik amit szeretnék megemlíteni, hogy a domainnevek értéke nagyon relatív. Szerintem a mégoly jó név sem ér annyit, mint egy jól kivitelezett egyedi ötlet.
S az is fontos, hogy nálunk a célpiac olyan kicsi, hogy nincs ami megindokolja egy jelentős összeg kiadását érte. Ezért már most merem borítékolni, hogy a domainvásárlások inkább egy-egy komplex csomag elemi lesznek a következő pár évben.
A .com domain persze más!
Azok már ma is egyre növekvő ütemben emelkednek.
És az mégis csak világpiac:))

Csekk

Előzmény: okika (4)
okika Creative Commons License 2000.03.11 0 0 4
Csak várjátok ki a végét. Szerintem az ötlet király.
dr poljakov Creative Commons License 2000.03.09 0 0 3
Ehen. Nálam pl. most nem is látszik. Nagy site lehet. :)
NetAktív Creative Commons License 2000.03.09 0 0 2
Na én sem azért hoztam nyilvánosságra ezt a levelet mert maximálisan egyetértek vele, sőt... felháborítónak tartom...
Előzmény: mrbungle (1)
mrbungle Creative Commons License 2000.03.09 0 0 1
woaah, 1000000 Ft-ért kínálják az xyz.hu-t, kinek kell? ;) A magyar "domainbrókerek" IMHO rövidesen becsődölnek, rajtuk marad az a párszáz domain, amit ők olyan nagyra tartanak. Egy jó szolgáltatáshoz szerintem nem feltétlenül szükséges egy olyan név, hogy pl. portal.hu, az origo vagy a terminal se egy olyan név, amit kapásból mindenki bejegyezne, szóval sokkal többet számít, mi van a név mögött. Ha _jó_ a tartalom, az ember még azt is képes beütni a browserbe, hogy www.jgisjesgurtjkxfn.hu, többnyire úgyis linkből vagy bookmarkból hívja elő, nem? Szóval én inkább egy fiktív név+frankó tartalomszolgáltatást nyújtanék, mint pl. egy ultragagyi linkgyűjteményt egy legjobbnev.hu címen.
eMM Creative Commons License 2000.03.09 0 0 0
Nullajó!
Előzmény: NetAktív (-)
NetAktív Creative Commons License 2000.03.09 0 0 topiknyitó
Éjfél után pottyant be a mailboxomba ez a levél, közreadom, nem hiszem hogy nagy reklámértékkel bírna:

Első hazai Domainbróker

Budapest, 2000. március 9.

2000. március 9-én beindult az első hazai domainbróker a www.domainbroker.hu internetes címen. A honlap virtuális piacot biztosít a domainnevek számára, lehetővé téve, hogy eladók és vevők könnyen egymásra találjanak.
Mint ismeretes, 2000. március elsejével a magyar .hu végződésű domainnevek liberalizására kerültek, így feloldásra került jónéhány kötöttség a domainnevek regisztráltatásával kapcsolatosan. A hazai internetes szövetség ezzel kívánta fellendíteni a világhálóra épülő magyar gazdasági vállalkozásokat.
Az ehhez szükséges következő lépést próbálja biztosítani a www.domainbroker.hu , amikor szervezett formában teszi lehetővé a domainnevek adás-vételét. Honlapján megjelenteti az eladásra kínált domainneveket, és fogadja a rájuk adott vételi ajánlatokat. A szolgáltatás május elsejéig teljességgel ingyenes, ezzel is segítve az új piac kialakulásának kezdeti lépéseit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!