Ismerős e valakinek sinumerik 810T vezérlőnél a stillstandsueberwachung hiba!
Bekapcsolom a gépet és meg akarok mozdúlni valamelyik tengellyel azonnal írja a hibát! Néhányszor törlöm a hibát és újra megpróbálok meg mozdulni akkor mondjuk elindul! De van amikor ezzel elég sok időt kell eltőltenem mire elindul! Van olyan is sajnos hogy gyártás közben is megáll ezzel a hibával a gép!
Kifutott projekt miatt eladók a következő gravirtűk:
Szárátmérő: 3.175 mm (1/8") Teljes hossz: 30-32 mm
Méretek: 10 fok / 0.3 mm 20 fok / 0.8 mm 30 fok / 0.1 mm piramis hegyű 45 fok / 0.1 mm piramis hegyű 60 fok / 0.1 mm piramis hegyű 90 fok / 0.1 mm piramis hegyű
Egységesen 600 Ft/db, mindegyik fajtából 6-8 darab van. 10 db felett 500 Ft/db -ért odaadom.
Új, műanyag védőkupakkal ellátott szerszámok.
Személyesen átvehető Kecskeméten, vagy előreutalás mellett ajánlott levélben postázom. Ennek díját a vevő állja, összege a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő. Sima levélként 3-4 nap, elsőbbségivel egy nap alatt célba ér.
Sziasztok! EEN-320, hunor vezérléshez létezik olyan program amivel számítógépről tudok meglévő programokat fel/ le tölteni és tárolni, vagy csak a kazettás megoldás lehetséges? Előre is köszönöm a válaszokat!
Béreltem egy üzemet, amibe az emberek kb 3 napot dolgoztak. Sajnos ez idő alatt a cnc gépből ellopták az egyik számítógépet. Ez a cnc gép egy LGF PHOENIX típúsú olasz cnc gép.
Nem értek hozzá maga a géphez. De így nem működik.
Minden dokumentumot megkaptam a cnc géphez, de nincs hozzá program semmilyen adathordozón. Netről nem tudom letölteni. Ez a gép egy 2006 gyártási évjáratú és teljesen O km-es.
A nagy kérdések a következők ?
Látot már valaki ilyen gépet? Ismer-e valaki olyan embert akinek van ilyen gépe?
Lehet e más programot rátelepíteni?
Vagy esetleg olyan oldaltban tudtok segíteni, hol lehet program után nézni?
Még annyit tudok a gépről, hogy két darab számítógép van benne és egy HITACHI INVERTER!
Sok helyen hirdetnek cad-cam tanfolyamot Pesten. Elolvasgattam a promokat a neten de mindenhol ugyanaz a sablon szöveg van. Van valaki akinek van személyes tapasztalata valamelyikkel?
Több éve foglalkozok CNC fográcsolással, én nem rég csináltam egy válalkozást. Tudom, nem a legjobb formája ennek de egy próbát meg ér. Szükségem lenne munkára. CNC esztergára és CNC maróra egyaránt, kicsitől az egészen nagyokig.
Ha valaki tudna ajánlani céget vagy épp jó maga, akkor keressen meg.
Elérhető vagyok ezen az e-mail címen: o.csaba20@gmail.com
Szeretnék segítséget kérni egy Ebay-en vásárolt 3020 CNC maró-gravírozó gép beüzemeléséhez. Ha valaki jártas a témában (LPT port ellenőrzés, Mach3 stb.) az kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Hálás lennék érte.
Középfokú CNC programozó volnék. A suli óta én sem foglalkoztam vele, bár a multiknál pl. Audi olyan havi 100eFt körül lehetne szakasztani. Ha van esztergálási, marási rutinod, akkor a CNC ismereteid felfrissitése szerintem max 1 hónap. Igazából én maradtam C-programozásnál, az NC gépek számomra zajosak. Az is egy jó szakma.
Annak idején is ilyen suliba jártam, de csak egy évig. Akkor ('89-ben) elég meno szakma volt, de engem nem érdekelt. Próbálj rákeresni valamelyik serveren !
Érdeklődök, remélem valaki tud segíteni.
Egy CNC-gép programozására kértek meg, még a suliban foglalkoztam vele, azonkívül nem. Érdemes belemélyednem a témába, vagy nem (úgy értem mennyit lehet kb keresni ezzel átlagban)?