Keresés

Részletes keresés

SunshineSally Creative Commons License 2000.11.19 0 0 119
van egy még remekebb topik, szimplán csak az a címe, hogy KEVIN SPACEY. oda azért gyakrabban írogatunk.
különben meg igen, ő volt a vaklármában.
Előzmény: hamba (118)
hamba Creative Commons License 2000.11.19 0 0 118
Elsüllyedt ez a remek topic? Akkor egy kérdés: a vaklárma című remekben ugye a mester láttam (csak a trailert léttam, azért kérdéses a dolog számomra...
Hamba
Locutus Creative Commons License 2000.07.24 0 0 117
ja, egyébként a netpiac.hu-n, azt írják hogy a közönséges bűnözők csak őszre várható dvd-n. és ők (kedvezmény nélkül) 6750-ért adják majd.
a nincs alkut és a szigorúan bizalmast 5000-ért.
a hetedik kicsit drágább: 8200.
és ez nem reklám akart lenni.
Locutus Creative Commons License 2000.07.24 0 0 116
július. 26. (szerda) 20.50 tv2. közönséges bűnözők.
hamba Creative Commons License 2000.07.04 0 0 115
hali!
potom 9130 ft. Semmiség ezért a csodáért :-)))) Bár azért lehet, hogy megvárom, amíg lesz DVD romom :-)))
Minden jót!
Hamba
Előzmény: bokor (113)
Bookshie Creative Commons License 2000.07.04 0 0 114
Van ötletetek arra nézvést, hol lehet aktuális Kevin-hírekhez hozzájutni? Mert ahogy egy ideje elnézem, a spacey.com alkotógárdáját mélyhibernálták... Létezhetetlen, hogy hónapok óta semmi sem történt vele!
bokor Creative Commons License 2000.07.04 0 0 113
Kedves hamba,
és mondd, melyik árkategóriába tartozik? Bár egy ilgazi rajongót semmi nem tántoríthat el...
Előzmény: hamba (112)
hamba Creative Commons License 2000.07.01 0 0 112
Hali!
Most láttam a fotex.hu-n, hogy megjelent a Közönséges Bűnözők DVD-n, igaz, csak angolul, igaz ez egy igazi KS rajnogót nem tántoríthat el, főleg ha olyan szerencsés, hogy eredetiben is tudja élvezni tudja a Mestert!
Hajrá
Hamba
VadalmaX Creative Commons License 2000.06.28 0 0 111
de mennyire kacsingat a britney, a júliusi filmvilágba sikerült is bejutnia, az utolsó oldalra ugyan, mindössze ennyit sikerült getomnak elérnie, de azért nagyon édesen kacsingat a lány, annyi szent;-)
Előzmény: Locutus (109)
Horusz Creative Commons License 2000.06.28 0 0 110
A dolgok jelen állását tekintve még azon sem csodálkoznék, ha Britney az amerikai elnökválasztáson indulna, és megválasztanák. Mert mi kell hozzá? Ismertség, jól megírt szöveg és hatásos reklámkampány. Ismertség van, a többi pedig pénz kérdése.
Előzmény: Locutus (109)
Locutus Creative Commons License 2000.06.28 0 0 109
nos legújabb információim szerint kevin egyáltalán nem fog szerepelni a tomb raiderben, viszont rene russo, meg hulk hogan igen. ez már így elég ijesztő.

horusz: britney már igenis kacsintgat a filmvilág felé, valószínűleg szerepelni fog az 'N Sync-es fiúkkal egy gondolom min. spice world-kaliberű marhaságban, és a dirty dancing 2 kapcsán is felmerült a neve.
ennyi.

Horusz Creative Commons License 2000.06.27 0 0 108
Egyébként meg miért nem Britney Spears játssza Lara-t? Abban a piros testrefeszülő cuccban jól mutatna a motoros szánon... Lehetne így a filmben egy-két zenés-táncos rész is. Színészi kvalitásokra ilyen film esetén úgy sincs szükség, a méret a lényeg.
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.27 0 0 107
HORUSZ, YEAH!!!!
Horusz Creative Commons License 2000.06.27 0 0 106
Mennyire várom már a Tomb Raider filmet...

Én Kevin-t a Tibetben játszódó (remélem a filmben is lesz ilyen helyszín) részbe tenném, ahol símaszkos-bőrdzsekis-géppisztolyos terroristát játszana, és motoros szánon üldözné Angelica-t.

Locutus Creative Commons License 2000.06.27 0 0 105
most már örülnék, ha végülis így lenne. :-)
Előzmény: SunshineSally (104)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.27 0 0 104
NA NE!!!!! Nemár, hogy egy filmben Angelina Jolie-val!!! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Bookshie Creative Commons License 2000.06.27 0 0 103
A hír komolyságát illetően nincs elképzelésem, mindenesetre van olyan rémes, mint az a szörnyűség, amit "valahol" a MASK folytatásáról olvastam!
Ha azonban igaz, akkor Sally barátunk is ott fog ülni a moziban, premier előtti vetítésen!!!
Előzmény: Locutus (102)
Locutus Creative Commons License 2000.06.27 0 0 102
hogy micsoda?????
kevin a tomb raiderben? hát, szerintem elég fura. én ismerem a játékot, de ott csak a főszereplő (Lara Croft) nevezhető az egyetlen állandó szereplőnek. az imdb-n pedig semmi nyoma annak, hogy kevin is szerepelne benne.
én nem hiszem, hogy ez igaz. bár végülis örülnék, ha együtt dolgozna angelina jolie-val egy filmben, de azért nem egészen ilyenre gondoltam.
Előzmény: Bookshie (101)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.27 0 0 101
Hát én csak úgy olvasgattam a VOX-ot nagy semmittevésemben és egy helyütt kiugrott a szemem a gödriből:
"A film főszereplői: Angelina Jolie, Kevin Spacey, Main Villain, Hazel Jones-Lee. A rendező: Simon West." Hát csak ennyi! Ismeri valaki ezt a játékot? Miféle alakot játszhat benne a kis édes?! Csak nem valami elvetemült gonosztevőt???
Előzmény: SunshineSally (99)
Locutus Creative Commons License 2000.06.27 0 0 100
egyébként még valamit olyasmi is rémlik a cikkből, hogy Spielberg volt a producere. ezt végülis ellenőrizni nem tudtam, de hát ki tudja: annyi pénze van, hogy miért pont erre ne költhette volna. meg lehet hogy rosszul is emlékszem.
azt meg lehet tudni vhonnan, hogy a dadnek ki volt a producere?

egyébként mit kell szólni a tomb raiderhez?
annyi biztos, hogy angelina jolie lesz lara croft, és ez már nekem elég is ahhoz, hogy megnézzem. SS-nek pedig ez éppen elég lesz ahhoz hogy ne nézze meg :-)
vagy nem?

Előzmény: Bookshie (98)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.27 0 0 99
Nem! Mit is?
Előzmény: Bookshie (98)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.27 0 0 98
Ami a magyarok címfordításait illeti, azon sem csodálkoznék, ha az a bizonyos cím eredetileg valami zombitörténetet fedne!
ÉS MIT SZÓLTOK A TOMB RAIDERHEZ?????????? Gondoltátok volna?!
Előzmény: SunshineSally (96)
Locutus Creative Commons License 2000.06.25 0 0 97
nos, én lennék az a valaki. szóval én a Színes RTV-ben olvastam még valamikor nyár elején, amikor elkezdődött az RTL Klubon ez a Nyári filmfesztiválnak nevezett rémség. ott felsoroltak pár filmet, köztük a Drága papát is, ami köztudottan (?) a Dad magyar címe.
azt gondoltam hogy másról nemigen lehet szó, ezért úgy gondoltam minden okom megvan rá hogy elterjesszem a hírt. aztán amikor az RTL Klubon is elkezdték mutogatni a filmcímeket, ezt nem igazán láttam közöttük. :-(
de attól még nem kizárt hogy leadják valamikor a nyár folyamán.
Előzmény: SunshineSally (96)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.25 0 0 96
Igen, de én is csak hallottam vkitől, aki nem tudom, hol hallotta, csak annyira örültem, hogy rohantam megosztani veled az infot. Azóta meg néma csend :-(((((
Bookshie Creative Commons License 2000.06.25 0 0 95
Sally, vagy nekem meszesedett el a fejem, vagy nem tom, mi van, de nem olyasmit írtál nekem, hogy a Dad is menni fog valahol valamikor????
Előzmény: SunshineSally (93)
hamba Creative Commons License 2000.06.23 0 0 94
Hali!
Nem is tudom, hogy ki lett (én) letolva, amiért itt számversenyt hirdettem! Egyébként a Buddy factor nagyooooooon király volt!!!!!!!
Hamba
Nekem egyébként nem ugrott be KS igazi neve, szégyelltem is magam 3 napig :-(((
Előzmény: SunshineSally (93)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.20 0 0 93
Csak 4-et, getom???? És nem szégyelled magad???
mud Creative Commons License 2000.06.20 0 0 92
Vazzeg' getom, ég a pofám.
Hogy te milyen muveletlen vagy...
Előzmény: getom (91)
getom Creative Commons License 2000.06.20 0 0 91
Nem. De meg akarom még majd né ... vazze, most jut eszembe, hogy négyet, mert láttam a közönséges bűnözőket is. Kajszer Mózét, na.
Előzmény: SunshineSally (90)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.19 0 0 90
Csak 3-at, getom???? És nem szégyelled magad???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!