Keresés

Részletes keresés

TRf Creative Commons License 2000.03.14 0 0 4
> Szerintem a BF6 sokkal stabilabb és gyorsabb
> mint a BE6-II... Ezeket amúgy már tesztekben
> is láttam, ahol össze voltak hasonlítva, és
> mindenhol a BF6 volt a stabilabb és a gyorsabb.

URL-eket tudnál mondani?
Egyébként tényleg nincs túl nagy különbség, lényegében a BF6-on nincs ATA66, és ezért eggyel több PCI van rajta. Nekem az ATA66 fontosabb, és nem örülnék a kártyás megoldásnak... Treshék mindenben a BE6-II-t találják jobbnak. Mindkettőben Softmenu III van....

> GeForce DDR

Hát, nem hiszem, hogy sokat számít 2D-ben, de ilyen jellegű teszteket sem nagyon látni.

Azért kösz!

Előzmény: bdadam13 (2)
bdadam13 Creative Commons License 2000.03.11 0 0 3
Ja, még valami!
Bár drágább, de a G400 helyett GeForce -ot ajánlok, lehetőleg DDR DRAM -osat.
bdadam13 Creative Commons License 2000.03.11 0 0 2
Hali!

Na most akkor érdemien szeretnék hozzászólni!
Szerintem vegyél Abit BF6 -ot + Abit Hot Rod kártyát. Szerintem a BF6 sokkal stabilabb és gyorsabb mint a BE6-II ( és overlockolni is lehet rendesen. Nálam egy 466-os Celit lehetett 525 -ön hiba és spec. hűtés nélkül hűteni, egy 500 -asat 563-on, de ez még 750-en is bootol. (A procik nem válogatottak.))
Ezeket amúgy már tesztekben is láttam, ahol össze voltak hasonlítva, és mindenhol a BF6 volt a stabilabb és a gyorsabb.
Amúgy hasonló a BE6-II -höz sok mindenben (75, 83, 84-200(egyesével) MHz lehet állítani, 6 PCI, 1 AGP, 1 ISA slot van stb). Különbség, hogy itt SoftMenu III van (és nem II), de ez annyira nem jelentős.
Na ennyi lenne, remélem tudtam segíteni!

ByE

TRf Creative Commons License 2000.03.09 0 0 1
Igen, lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, elvégre a high-end grafikus munkaállomás az mondjuk a Silicon Graphics, ez meg egészen másra kell: DTP, megképfeldolgozni. :) Bocs.

Egyébként úgy tűnik, mindenkinél a lábbal hajtós köszörű vezérli otthon a processzort, vagy láthatatlan karakterekkel írtam, vagy nem tudom, mi a fene van, mert egy érdemi hozzászólás nem jött eddig. Ezen azért meglepődtem.

Előzmény: Spring. (0)
Spring. Creative Commons License 2000.03.08 0 0 0
Szia!

Ez a high-end grafikus munkaállomás kissé röhejesen hangzik :) Így PC szinten (mert ez PC, nem munkaállomás) nagyjából középkategóriáig lehet elmenni, a high-end azért még távol van.

Mindenesetre sok sikert!

TRf Creative Commons License 2000.03.08 0 0 topiknyitó
Legszivesebben egy hardverfórumon nyomatnám ezt a témát, de mivel ilyen nincs, és amúgy is itt vannak a jó arcok... :)

Szóval, alaplapot kék vennem, de nagyon sürgősen. A következőt lehet tudni a paraméterekről:

1. valószínűleg PIII 600 kerül bele
2. BŐVÍTHETŐNEK KELL LENNIE!!! (már processzor szinten)
3. Számít a pénz (nem csillagos ég!)
4. no ráintegrált kaka!
5. UDMA 66
6. high-end grafikus munkaállomás lesz
7. valószínűleg G400-zal (ha tudtok jobbat, a 6-os pontot figyelembe véve, szóljatok!)
8. Overclock nem számít (legfeljebb, mint alternatíva a bővíthetőségre a gyorsabb proci helyett).

Két alaplapot néztem ki:
Abit BE-6II vagy Soyo 6BA+IV

Esetleg szóba jöhetne valamelyik Asus is, de tanácstalan vagyok: a P3C2000 Treshék szerint szar, a P3CE összeférhetetlen a 3-as ponttal (50E fölött van - na hanyagoljuk egymást!). Az Asus site vér gyenge infókban, viszont én szeretem az Asus alaplapokat (most is az van).

Szóval, okosságok, tapasztalatok, vélemények? Egyáltalán, hol érdemes megvenni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!