Hali!
Keresgéltem, de nem találtam magyar nyelvű végigjátszást a Blue Shiftre.(ettől még persze lehet) Viszont, ha megy az angol, akkor itt van egy link:
http://www.planethalflife.com/blueshift/walkthrough/
üdv:evibly
Hey nem tudja valaki hogy honnan lehet a halflife+team fortress+ opposing force magyar serverek listáját letölteni?? ,ja és tudnátok ajánlani valami jobb halflifeos oldalt
ja és mit kell opposing force hoz letolteni ,hogy menjen neten ?
9 darab gránátot ha a szörnyhöz vágsz felrobban !Egyik helyen 15 gránát van, szoval ha a katonákra nem pazarolsz megúszod ezt a generátoros megsütősdit (bár a megsütősdi kétségtelenül izgalmasabb!)
a half life egy nagy szar. az elso dolog amit csinaltam az volt, hogy kiugrottam a liftbol rogton a jatek legelejen , hogy megcsodaljam azt a zold helikoptert, az meg tovabbment nelkulem. marad a cs
A feladatod az,hogy eljuss a főgenerátorig.
Nem egyszerü,ugyanis a szörny mögötti sötétebb járatban van.
Ugorj ki az ablakon,vagy menj le oda ahol bejöttél
a szörnynél.Rohanj abba a járatba ahol sötét van(ne nézz hátra!!!!).
Fuss amig el nem érsz egy álvány izét.Azzonal fussfel rá és huzd le a kart.
(a szörny rántotává válik) Innentöl már csak a vonatot kell a track control szobában található
karral helyes útra terelned.
A minap újra elkezdtem játszani a gémet (már sokadszorra), és olyan történt, ami addig nem:
A kísérleti teremben, ha betolod a kocsikát a sugár alá, akkor kezdődik a baj, ugyebár.
Nagy zöld pacák repkednek, remeg a talaj, szörnyek jelennek megy a semmiből és tűnnek el.
Az újdonság az volt, hogy az egyik szörnyike (villámos) előtűnt a magasban, és ahelyett, hogy kissé lentebb eltűnt volna, szépen ottmaradt!
És jól lesebzett (legnehezebb fokozat)...
:))))))) nem csak nem akartam nevén nevezni az illetőt. visszatérve a játékra, működött a receptetek, most már azt a bizonyos kapcsolót be tudom kapcsolni, de van ott fent egy másik vezérlőterem, ahol van egy kar, az ablak előtt, ahonnan a szörnyet lehet látni, és fent egy tábla, hogy track power és az még mindig off, függetlenül attól, hogy azt a kart milyen állásban hagyom. +van még egy haldokló őr is, azt nem lőttem le, éldegéljen csak, de az már nem mond semmit. Mit kell még csinálni, hogy legyen végre áramom?
Köszi!
Na köszi, megpróbálom, nem tudtam mi a fenét lehet ott lent kezdeni a vízben. Ja szemét szolgáltató nem engedett fel napokig, így hát nem tudtam olvasni segítségeteket, de ez már offtopic.
Hunyadeto, nem akarok offenziv lenni, nem szemelyeskedes.
Nemtom, de nekem sose tetszett, ha valaki ilyen reszletesen leirt mindent. Meg azt is, hogy vigyazzon a zombival. Tonkreteszi a jatekot. Ezert hanyagoltam mindig is a vegigjatszasok elolvasasat.
Hi there valószinüleg a POWER UP pályán vagy.
Nos amint odaérsz a két kapcsolóhoz(és fölkpcsolod az egyiket)a másikat valóban nem tudod felkapcsolni.
Ekkor azt kell tenned,hogy a lépcsőn (ahonnan jöttél),még lejjebb juthatsz,itt találni fogsz egy
vízzel elárasztott helységet,egy rakás uszó valamivel.Ha jobban megnézed látsz egy pumpa szerüséget amibe van néhány doboz.Rohanj oda gyorsan és törd össze a ládákat!!!!!
Ezt onnan tudod,hogy a pumpa beindul és leszvatyúzza a vízet.(A mögöted olálkodó zombiszerüségre nagyon vigyázz!!!!!!!)
Ekkor már be tudod kapcsolni a másik kapcsolót.
Innentől már "csak" meg kell sütnöd azt a kék szörnyellát,és beindítani a vasutat.
Fent van egy vezerloterem szeruseg, a vonat bal oldalan, ha lentrol nezed. Oda juss el. Ott van egy haldoklo or, az segiteni fog.
Egyebkent aramot kell adni a generatorba, hogy el tudj indulni a vonattal. A szornyet is arrafele kell megolni :)
Sziasztok! Én még ott tartok ahol megkapom a falra tapasztható kék lézerszerűséget húzó aknát, van egy nagy szörny, meg egy "villamos" ami viszont nem indul el. lejutottam a generátorhoz, de nem tudom bekapcsolni a bal oldalit hiába megyek oda. az egyik megy, de a másik nem, nem értem. Egyébként van ott az egyik oldalon egy ventillátor, ami egy picit (kb. egy emeletnyit) felrepít, de nem segít, csak összetöröm magam. Arra van a megoldás?
A nagy szigeten, ahogy raerkezel vag at egyenesen a tuloldalra. It van egy res a foldben, ess le, de ne a nagyobba, ott egy bouncepad (olyan ugro-ize) van. Itt kell tovabbmenni, gugolva kuszva-mazva, innen ki fogsz teleportalni egy masik palyara, azert ilyen kicsi ez a palya, ne ijedj meg :-)
Half-Life rulz! TFC rulz! TF2 will rule! :-)
Hogyha mar teleportnal jarunk, adott ugye a vazlatrajz szerint az a bizonyos oszlopszeruseg, 4(?) szinten teleportokkal (nem sokkal azutan hogy eloszor talalkozol teleportokkal) es valami elkerulhette nagyon a figyelmemet mert sehogy se tudok feljutni meg az elso szintre sem, de valami azt sugja hogy masnak mar sikerult. hogy is?
Pedig jól mondod: le kell ugrálni a szigetecskéken az alján levő nagyobb részre (türelemjáték). Ott szanaszét kell lőni a plafonról lelógó tüzelő bigyókat (vagy ignore-álhatod is, de akkor óvatosan közlekedj. Van egy bejárat a belsejébe, ott ha jól emlékszem, össze kell valamiket szedni (vagy fel kell kapcsolni?), és akkor beindul egy teleport.
Ha az a gondod, hogy hogyan tudsz átugrani egyik szigetről a másikra, akkor -- tudom, szemét vagyok --, így jártál. Elmondták, csak nem figyeltél! Töltsd vissza oda, ahol bejutsz abba a terembe, ahol a teleportszoba előtt tápoltál, és hallgasd végig a dokit meg az őrt.