Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.07 0 0 1
re!

En ma megyek a Vigbe a Vizkereszt...re, de en lent elol szereztem jegyet:) Igazabol csak elol erdemes ulni szinhazban.
A karzat telleg suxx.

Halászkirály Creative Commons License 2000.03.07 0 0 0
Kurázsi mama? Karzaton? Látszik, hogy valóban nem vagy rutinos színházbajáró! ;-)
A "profik" tudják, hogy ha jól akarod érezni magad, akkor nem Kurázsi mamára és nem a karzatra kell ülni. Ha meg ajándékba kapsz egy ilyen jegyet, nem szabad elmenni rá.

Egyébként a karzatra én sem kérnék pénzt.

Előzmény: lanlaf (-)
lanlaf Creative Commons License 2000.03.07 0 0 topiknyitó
Tegnap, 2000 március 6-án, volt balszerencsém színházba menni. Nem járok sűrűn színházba, egyedi alkalom volt. Meg is szívtam jól. A karzatra szólt a jegyem, annak is a jobb oldalára, a második sorba. Kurázsi mama.

A darabról nem tudok nyilatkozni, mert igen kis részét láttam csak. A színpad kb. felét a korlát, a maradék nagyrészét az előttem ülő feje, meg karjai takarták el, ahogy előredőlt a korlátra, hogy legalább ő lásson valamit. A darab nagyrésze a színpad közepén, és jobb szélén játszódott, és mivel a jobb oldalon ültünk, így láthatatlan maradt előttünk.

Jó, hogy olcsó jegy volt (300 Ft), de ezt mégsem így képzeltem. A moziban a legsz@rabb helyekről is látni legalább a vászont. Itt meg nem.

Véleményem szerint a karzatra szóló jegyeket nem szabadni pénzért adni, és rá kellene írni, hogy a tisztelt látogató valószínűleg csak hallani fogja a darabot, és látni nem.

A helyemről, ha előre neztem, amerre a székem szerint előre volt, akkor a képembe világított azon lámpa oldalfénye, amellyel a főszereplőt világították meg a színpadon. Ez is jól esett, de a csúcs az volt, hogy a darab bizonyos részein bekapcsoltak egy nagy fényerejú reflektort, amely a színpad hátsó felén volt elhelyezve, és a karzaton ülők szemébe világított. Amikor az előttem ülő felült, és nem a korláton lógott, akkor tudhattam, megint aktivizálták a reflektort, és nekem is védeni kell a szememet.

Tehát, ez a színházlátogatás nem volt életem legnagyobb élménye. Ami meglepett a darabból: káromkodtak benne. Furcsa volt. Egy pár percig egy pucér férfi rohangált a színpadon. Ezt azért láttam, mert a színpad bal oldalán is járt. :-)

A darab sajnos nem jött be, talán ha többet látok belőle, tudnám értékelni.

lanlafi@index.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!