Keresés

Részletes keresés

micu Creative Commons License 2000.10.04 0 0 6
Légy erős, én még a mai napig sem írtam le kézzel a 2K-s évszámot, úgy hogy jó esélyem van hogy az idén már nem is fogom :-).
Üdv:Micu
Előzmény: ugrifules (3)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.10.04 0 0 5
Most ha utánagondolok, nem is tudom mikor írtam utoljára hosszabb szöveget kézzel. Pedig férfi létemre - nem dicsekvésképpen mondom - elég szép (volt?) a kézírásom.
Ez azért elég szomorú dolog, nem?
micu Creative Commons License 2000.03.07 0 0 4
Én a magam részéről iszonyúan rondán és lassan írok kézzel, viszont elég gyorsan a billentyűzeten (anno balkezesnek indultam, de átszoktattak). Amikor még általánosban ott járt egy tanfelügyelő, és meglátta az írásomat, egyből továbbtanulásra alkalmatlannak nyilvánított. Nos, ez nem jött be neki, de az írásom nem sokat javult. Az olyan helyek például, ahol kézzel írott önéletrajzot kérnek, nálam helyből kiesnek. Úgy hogy, én a kézírás betiltására szavazok, és vesszenek a palmptopok ;-).
Üdv: Micu
ugrifules Creative Commons License 2000.03.06 0 0 3
En valamelyik nap jol megijedtem, mert rajottem, hogy mar marcius van es most irtam le eloszor tollal a 2000-es evszamot...
MrPete Creative Commons License 2000.03.06 0 0 2
A cikka fooldalon is rajta van (meg) "Ceruza vagy Billentyuzet" cimmel -- a toll es a ceruza emlitese tekinteteben a cikk sem konzekvens :).

ez a http-je (linket sajna nem tudok idevarazsolni :(

http://index.hu/cikkek/0003/ceruza/

Előzmény: szobatudos (1)
szobatudos Creative Commons License 2000.03.06 0 0 1
Nna, de reg nullaztam mar! ;-)

Az emlegetett cikk egyebkent hol talalhato?

Csak arra lennek meg kivancsi, hogy akkor hogy irjak majd ala a nevuket? :-O

Az amerikaiak vedelmere meg csak annyit szeretnek elmondani: erdekelne, hogy ki talalta fel a spanyol viaszkot? Mer' Amerika nagy orszag, ott is vannak hulyek, de talan megse ok vannak tobbsegben...

szobatudos Creative Commons License 2000.03.06 0 0 0
Szerintem Nulla esze van annak, aki ezt kitalalta. Ha tehetnem, kezzel irnek az Torzsasztalba!

(Allitolag TGM kezzel irt cikkeit meg elfogadjak az amerikai folyoiratok)

MrPete Creative Commons License 2000.03.06 0 0 topiknyitó
Nemudom olvastatok-e ezt a cikket az indexen, nekem nagyon betett. Kb olyan, mitha arrol vitatkoznank, hogy az ujszulotteket poharbol tanitsuk meg inni, vagy inkabb rogton szivoszal, (elvegre ugyis csak azt fogja szopogatni a McDonald's-okban, ha majd teljeserteku fogyasztot nevelnek belole). Persze erre az agyament felmeresre (is) az USA-ban kerult sor. Nem mintha sertegetni akarnam az amerikai nepet, de lehetnek annyira hulyek, hogy nemsokara elgondolkoznak azon, hogy egyaltalan oktassak-e a kezirast. Ha yol vagyok ertesulve, akkor fantasztikusan magasszintu, feszes es erosen leterhelt High-School tananyagjukba talan meg bele lehet passzitani. Az rendben van (!?), hogy irasban szorozni, osztani mar meg se tanulnak, de hova vezet az, ha igy leepitik az agyukat, es az esetleges tehetsegeknek igy meg eselyt sem adnak, hogy kibontakozzanak? Szerintetek?

PS: ez a kerdes nem most fogalmazodott meg bennem, de ez a cikk...

PPS: szinvonalas 0-zast kerek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!