sziasztok, én nem bérelhető házat keresek, sokkal inkább venni szeretnék. Verőcén, Kismaroson vagy Gödön, illetve a Göd és Sződ közti Nevelek dűlőben. Max 22 millió forintom van erre. Ha vki tud valamit, szóljon. esaliga@vipmail.hu
Őrség:
Csöde - Sárkány panzió
Nagyrákos - Varga tanya
Telefonkönyvben megtalálod a számot, igaz Nagyrákoson most nagy vasútépítés folyik.
Ott a Vadása tó és a Lövői tó (Zalalövő) de ezeken kívül is találsz még legalább hármat.
Gyönyörű táj, kedves emberek, átruccanhatsz az osztrákokhoz, szlovénekhez.
Ha ezek nem jó címek, biztosan segítenek új címek megadásával.
Ispánk - Arkánum fogadó
Most hirtelen ennyi.
Érdeklődj például az őriszentpéteri Teleház honlapján. Most nem tudom kapásból mi a cím, talán a teleház.hu alatt megtalálod.
Egyébként az országban sok helyen van Teleház, itt lehet informmációkat szerezni bármiről ami a környéken van.
Nem mindenben a leírtaknak megfelelő de tudom ajánlani az Égervölgyi ifjúsági tábort. Ez az Aggteleki karszton található, Égervölgy és Perkupa /kb 4 km re mindegyiktől/ között az erdőben. Aszfaltozott úton megközelíthető. 3-4 ágyas faházak, közmű és büfé a táborban, strandolási lehetőség a Rakacai tónál kb. 10 km.
Árról nemtudok túl sokat, de nem lehet valami magas.
Ha többet akarsz tudni a perkupai önkormányzat talán tud segíteni /tel.szám stb/
A Bajnai önkormányzat is tart fenn egy tábort /a nevét nem tudom/ kb hasonló felszereltségűt a Gerecsében, nagyon szép helyen. Strandolási lehetőség Komárom 30 km, Tata 20 km.
Bocs a nem szokványos topicért, de már nincs más 5letem, hogy hol nézelődjek. Meg ilyen jellegű topicot nem találtam. Meg aztán ha összegyűlik néhány tipp, akkor más is mazsolázhat benne.
Szóval várom azokat a tippeket, amelyek bérelhető házakat tartalmaznak. Ne de milyeneket.
- magyarországi elhelyezkedésű;
- nyárra, 10-14 napra bérelnénk;
- min. 4 (de lehet több) szoba, összesen kb. 10-14 férőhellyel;
- legyen felszerelve a minimális közművekkel (viz, villany, fürdőszoba, konyha);
- kulcsos ház jellegű legyen, azaz megkapjuk a kulcsot, aztán a végén visszaadjuk - a tulajjal se zavarjuk egymást;
- ne legyen lakott helyen, vagy település szélén legyen (ha este 11-kor akarunk kerti partit tartani ne jöjjenek vasvellával a szomszédok);
- legyen a közelben (max. 15 Km) valamilyen fürdési lehetőség, nem kifejezetten strandfürdő;
- Jó lenne valami erdő mellett, közepén, hegyvidék vagy annak szélén - lehessen kirándulni;
- Azért ne legyen egy lepusztult istálló :)
- gépkocsival megközelíthető legyen (Suzukival is..);
- Azért megfizethető legyen....;
Szóval valami ilyet keresünk. Nem vagyunk duhajok, piások, minden teljes épségben marad. Csak szeretnénk a szabadságot teljesen szabadon tölteni.
Akkor várom a tippeket!
meg a 0-t.. :)
meg a ledorongolásokat... :)