Keresés

Részletes keresés

Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.12.30 0 0 110
Az nincsen még meg hogy hol az efott2oo1, tegnap 1 barátommal beszélgettünk, hogy legalább némi jpg anyag felkerülhetne, mert a kamerája ki tud szedni az anyagból fotókat, de az mpeg témában változatlanul tanácstalanok vagyunk.
Egyébként most részeg vagyok, többet nem irokkkk.

Egyébként Mezőtur jobb mint Efott és legalább tudni hol lesz...

Előzmény: cska (109)
cska Creative Commons License 2000.12.29 0 0 109
Jóvanna!

PS.: Nincs még valami pletyka, hogy hol lesz(ünk) 2001-ben?

Előzmény: Mocsári Pokróc (108)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.12.29 0 0 108
Mivanmá, mivanmá....
Az az ember aki megigérte hogy felteszi, nem tette, viszont alig tudtam visszaszerezni a kazettát.
Mostanra viszont elveszett a kamera aksitöltője.
Köll lejmolnom 1et.

Beismerem, lassú a nyomdai átfutás, de igérem, mire jön a tavasz, meg a következő EFOTT kedvcsinálónak itt lesz.

Előzmény: cska (107)
cska Creative Commons License 2000.12.28 0 0 107
Na, mivammá?
Előzmény: Mocsári Pokróc (105)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.08.25 0 0 106
Off: Te falu jegyzője! Szójál mán a Taminak hogy a sony kazettát vegye át és hozza vissza! Vagy hozzon egy másikat! Vagy valami!

tescosátor és esernyő

ui: a hajóra és Gávavencsellőre hozzatok sok nőt

SZOMBAT KETTŐ, BÁN

Előzmény: pégyé (103)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.08.25 0 0 105
Mindenképpen, de e rovatban benne lesz a link!
Előzmény: safaree (102)
duck Creative Commons License 2000.08.25 0 0 104
Off: Azt meg, hogy mi lesz a T. Pistánál, aztat beszéjjük má' meg ma orsiórán lécci.
Előzmény: pégyé (103)
pégyé Creative Commons License 2000.08.24 0 0 103
Szevasz Mocsári Pokróc!
Én is ott leszek ám Reteknél mindenképpen. Majd egyeztetjük álláspontjainkat a Dunán T. István elvtárs által rendezett megmozduláson.
Esernyősök előre!
Előzmény: Mocsári Pokróc (99)
safaree Creative Commons License 2000.08.24 0 0 102
Ha visszakerült és valóban az van rajta, akkor jeleznél egy levéllel a safaree@egroups.com-ra?
Előzmény: Mocsári Pokróc (101)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.08.23 0 0 101
Attól tartok az van rajta! De megnézem mégegyszer azt a részt, bár most elvitték a kazettát, pont azért, hogy a jellemző részeket fel lehessen tenni a netre.
Előzmény: safaree (100)
safaree Creative Commons License 2000.08.21 0 0 100
Ha ez a nulladik napon volt a bejárathoz legközelebbi sörsátornál, akkor fel is vettem videora. Mármint az István a királyt

Fú! Lázba hoztál!
Mi van rajta? Csak nem 4-5 csóka akik teli totokból éneklik:

Felkelt a napunk,
István a mi urunk.
Száraz a tenyerem,
Kurva anyááád!

Csak nem ezt vetted fel?!?!?!

PS.: Tangóharmónikás sráccal összefutottatok?

Előzmény: Mocsári Pokróc (86)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.08.21 0 0 99
Kűdtem válasz emilt!
Szept egy buli Fekete Retekéknél Gávavencsellő! Efott video vetítés!
Előzmény: duck (98)
duck Creative Commons License 2000.08.21 0 0 98
Már küldtem Neked két emilt kiskerttulajdonos. Össze szoktunk futni egy két Tami-bulin, ha névrol nem ugranék bele a képedbe.
Előzmény: Mocsári Pokróc (96)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.08.17 0 0 97
Emléxem!
És a két alak aki azért rohangált női fürdőruhában, mert félmeztelenül nem engedték be őket a Tesco(sátor)ba? Erre vettek két melltartót...

De q jó volt, de messze van a következő....

Előzmény: Trx (95)
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.08.17 0 0 96
Hát hogy a francba ne lettem vóna ott!!!
Hajnalig!!!
T. Pistával!!!
Ott volt Fekete Retek is!!!

Na most áruld el hogy hívják a Te nevedet!
Valamint kellene a felelősök neve és telefonszáma is.

Előzmény: duck (93)
Trx Creative Commons License 2000.08.12 0 0 95
Hali!
EFOTT2000 nagy rulez volt!
Jobb, mint a sziget2000.
Ki emléxik a csörgőssapkás terroristákra? :)

Trx

Borzas Creative Commons License 2000.08.12 0 0 94
Szucsati:

Nem tudom, milyen gitárt láttál, lehet, hogy mi voltunk. Egyszer egy taiwani vagy kínai frankó Hohneren, egyszer meg egy ujjgyilkos ukrán fémhúroson nyomtuk...
Egy villanyoszlop alatt a TESCO-nál iszogatván ezt-azt...
Nagy, kékinges fazon? Lehet, volt ott mindenféle, én magam elég felismerhető, jellegzetes figura vagyok a nagy göndör haJAMMAL plusz csúnya kockás nadrág...

BLoOm:Ez a Körökön volt???

Én a korlátnál álltam, és ütemesen lengettem a fejemet előre-hátra, röhögtem az énekesen (iszonyatosan fazon a srác), meg értékeltem a zenét, ráizgultam szellemileg a hegedűslányra (nagyon szép volt szerintem) tetszett a szöveg meg minden, mi szerszámnak ingyenes.
honnan lehet kazettájukat szerezni?,??
Nekem ez a zene kell!!!!!

A lopásokról annyit, hogy nálam pl, sosincs semmi ellopásra érdemes, hacsak saját magam nem...
Szegény az ekklézsia ugyanis.
Az egyik (tiszaújvárosi) jó-ismerősöm egyik haverját is kirámolták, én meg pont ott hülyültem nekik, mikor megjött a hír. Rendesen elszégyelltem magam, meg a csajba egyébként is szerelmes vagyok három éve. Most meg még a hugát is megismertem, hát az egy csoda...

duck Creative Commons License 2000.08.04 0 0 93
Szeva,

Te nem voltál véletlenül ott a malacsütéses Karel Gott performanszon egy héttel EFOTT után?

Előzmény: Mocsári Pokróc (81)
Boush Creative Commons License 2000.08.04 0 0 92
Üdv!
Hát nem tom nekem annyira nem jött be a Bikini. Azé jobbakat nyomtak még egy kicsit régebben. Bár lehet hogy ez a kurva nagy por és világos hatása volt. viszont nagyon kiri volt az egész. vmi különös...
Coma Creative Commons License 2000.08.03 0 0 91
tényleg. tök jót nevettem, amikor vmi zenekar koncertjén voltunk, alig pogóztak páran, erre megjelent az Mtv és rögtön 3-szor annyian lettek, csak, hogy benn legyenek a tv-ben :)))
hja! kérem, a média...

Coma

Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.01 0 0 90
És azt nem tudjátok, mikor adja le az MTV a felvételt?
nagyarpilaci Creative Commons License 2000.07.31 0 0 89
Sziasztok,
Olvastam, hogy valaki kamerázott meg fényképezett az Efotton. Namármost ha valaki a Tankcsapdát örökítette meg, az irjon. De nem a Tanksapka kell, hanem a csaj aki a szinpadon állt és folyamatosan mutatták a kivetitőn . Utána dumáltam vele, hát... igen. Szép szőke csoda, nagyon fázott és bírta az unikumot amit vettem neki. Asztán eltünt. (természetesen) Visszament éngem nem engedtek be pedig montam, hogy szeretem és muszáj. Életbevágóan fontos. Egész piciben is oké.
nagyarpi
planar Creative Commons License 2000.07.31 0 0 88
Gondolom fostak attól, hogy valaki bemászik a campingbe, aztán irány a koncert.
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.30 0 0 87
Tényleg srácok! Tud vki magyarázatot adni arra, ohgy az átjárónál a campingből kifelé menet a biztonsági őrök miért kérték a karszalagot?
Merthogy csak befelé kellett volna kérni. A színpadokhoz mindenkinek volt joga belépni, aki a campingről kifelé jött...
Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.07.28 0 0 86
Ha ez a nulladik napon volt a bejárathoz legközelebbi sörsátornál, akkor fel is vettem videora. Mármint az István a királyt.
Előzmény: safaree (84)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.27 0 0 85
Hmhm... Akkor asszem rossz pólón teszteltem.
Bár nem hípót, és nem fülvakarót használtam, hanem valami domestost, vagy mit, meg sima vattát, de az Istennek sem akart fakulni!
Majd lekközelebb ügyesebb leszek {8-)
Előzmény: Tvik (83)
safaree Creative Commons License 2000.07.27 0 0 84
Többször előadjuk Karel Gott: Lady Karnevál című számát, kórusban.

Egy ilyen kafa bemutatót volt szerencsém látni a barucca mellett, a hintáknál. Minden elismerésem!

Felkelt a napunk,
István a mi urunk
[...]

Látta/hallotta valaki az előadást?

Előzmény: Mocsári Pokróc (81)
Tvik Creative Commons License 2000.07.27 0 0 83
Én még folytattam. Az egészet fekete pólóra csináltam, és a hipózás után a kontúrokat fekete alkoholos filctollal kihúztam. Még árnyélolást is csináltam az egykori szabadságszoborra. (Ez volt a pólón többek között.) Sokáig kerestem, aztán a kutya alatt találtam meg egy-két éve. Édesanyám úgy találta, hogy kicsit megnyúlt a nyaka és ne hordjak már kinyúlt pólót.
Előzmény: BLo0m (82)
BLo0m Creative Commons License 2000.07.27 0 0 82
Hypos polo... hmm... meg a jo oreg epitotaborokban kezdtuk... hmm... :))

Baromi egyszeru: Fogj egy keves hypot (jo tomenyen), nehany fultisztito palcat (vattaval a vegen; egy nem eleg, mer' iszonyat gyorsan szetazik, meg a hypo is megeszi), egy rajztablat (ezt kell belerakni a poloba, hogy ne legyen mindket oldalan ugyanaz :) ) meg egy polot... Folytassam?

Mocsári Pokróc Creative Commons License 2000.07.27 0 0 81
Húúú, végre gépközelben!
Vótam már vagy 7 EFOTT-on de ez volt a legjobb. Még a szolíd harmincfős (plusz felszedett lányok) társaság egybehangzó véleménye szerint is. Mivel két kamerával vettük az eseményeket (máig nem tudom miért nem vesztettük/lopták el) ezért ha kedves haverom nem lustul el, nemsokára letölthető anyaggal tudunk szolgálni...
Már a nulladik nap is kurva jó volt, főleg az első sörsátorban a szőke Réka, miatta a büfések összes bénaságát el tudtuk nézni: Ott a pulton elöttem az öt Unicum + öt korsó sör, de nem vihetem el, mert szerencsétlenkednek a pénztárgéppel, meg kell várni Lajost, aki ért hozzá.
Első nap kontinentális reggeli (sör/Unicum) a TESCO sátorban, majd napernyők és egy szobanövény, hogy díszítsük a sátrat, beszerzése. Sátrunk szomszédságában két szerencsétlen kislány veri fel a sátrát. Akkor még nem sejtik, hogy békaemberekkel fognak találkozni... Most már tudják, jönnek is holnapután a malacsütésre.
Végre látjuk őket józanul.

Befut Fekete Retek a baráti társaságával, nagy ünneplés. Fekete Retek volt az aki Tokajban egy női fürdőruhában rohangált, péniszét kiemelendő még egy nagy uborkát is elbujtatva ágyéktájt. Amúgy teljes miszter Been, úgy külsőre.

Többször előadjuk Karel Gott: Lady Karnevál című számát, kórusban.

Átismételjük a szabványos ismerkedési szövegsort:
1. Honnan jöttél?
2. Hány éves vagy? Minek vagy annyi éves?
3. És a nevedet hogy hívják?
4. Tanulsz még?
5. Hol tanulsz?
6. Merre van a sátratok?
Beszélgessünk a zenéről!
7. Basztál már zongorán?

Amúgy az ismerkedésről:
A macerált lányok bevett fordulata volt, (miközben az általunk vett sört tartotta a kezében) a következő mondat: Itt várjál, mindjárt visszajövök, megyek a barátnőmért/pisilni/ fésülködni/tampont cserélni. Aztán soha nem jött vissza, még akkor sem, ha éppen óvszerfelhasználáson estünk túl.

Azt a szép (?) látni kéne józanul lányt soha nem felejtem el, aki a VHK koncert alatt elöttem állt váratlanul megkináltam vörösboros kólával, ő megfordult, és szenvedélyesen megcsókolt. Az egész koncertet végigcsókolóztuk, majd a végén azt mondta: "Ne haragudj" - és elment. Ezt csak azért fájlalom, mert egy másik lányt ölelgettem éppen, aki otthagyott, bár hajnalban feltünt a sátrunkban az egyik barátommal.

Sajnálatos módon mi reggeltől hajnalig alkoholt fogyasztottunk, ezért hátrányos helyzetből indultunk azokkal szemben akik reggeltől estig májkrémes kenyeret ettek a sátruk elött, majd szolídan elkezdtek iszogatni.

Most megyek dolgozni, este találkozom Lucával, aki a videofelvételek szerint nagyon szép. Csak már elfelejtettem hány éves, mit tanul, hány évesnek hazudtam magam neki, meg ilyenek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!