Uuuristen :)))))) Ez a legujabb albumrol valo ? vagy 80-as évek ?
Ide az osszian dalszoveg lelöhellyel !!! :)))))
Hiába paksi a No1 (demagog) magyar dalszövegiró :)))
anarchia...ugyanmár. Az ósziján szövegek igazi gyöngyszemek.(a zene: hát sose bírtam eztafajta hevimetált, úgyhogy nem az én tisztem megítélni, hogy a műfajon belül jó -e)
a kedvencem ez, naaagyon lázadó, nagyon rendszerellenes Paksi Endre megmongya a frankót nekünk rókereknek.
csekdisz:
Metál Nemzedék:
(részletek)
Azt mondod, hogy ez csak egy zene
Én azt mondom egy életforma
Mást teszel mint a többiek ???
Diszkótánc
Szépségvereny
Brék densz parti nem érdekel
S nem veszem meg
A Modern Tóking lemezt
:))))))))))))))))))
Bennünk él a szenvedély
Lelkünk a metálért
Amíg élsz tudnod kell
Nem hagyhatod el
Játszanod kell
Bármi baj ér az életedben
Felejtsd most el, kiálts velem
Érezd meg az összetartozást
Összeállt pár orült ember
Feltekerve üvölt a zene
Összedolhet a ház a fejünk felett
pl. a topicnyito biztos. mind1, sose ertettem, mi abban a jo, ha felmegy a szinpadra 4+ nagyon hosszu haju, nagyon borben levo csavo, aztan 2 hangot elkezdenek kibaszott hangosan riffelni, az enekes leterdel a szinpad elejen, felig lenyeli a mikrofont es elkezdi horogni: anarchia.
foleg "tehetsegkutato" fesztivalokon gyakori. en minden evben szetrohogom az agyam az ilyen jellegu Dunakeszin megtartott rendezvenyen. ajanlom mindenkinek, nagy muri, csak messzirol kell nezni, mert a sok "eloremutato" rajongo veressel fenyegetozik.
Jezusom, Van Halen. Ezt meg leirni is szentsegtores!
Mast nem mondok, mert en mar lattam olyan (elo!) embert, akinek teccik az Ossian, aki eloremutatonak tartja a Machine Headet es olyat is, aki szerint a Metallica az vmi kokemeny zenekar. Nagy az isten allatkertje.
Nézd, getom.
Mint tapasztalhattad, én is rocker vagyok, viszont én sem iszok egy kortyot se - józanul is össze lehet elég sok baromságot hordani, meg elég rosszat hozna ki belőlem... szóval ne általánosíccs...
Hogy mi legyen az összes dance, hip-hop, techno
és egyéb szarságot összehadováló úgynevezett
"zenésszel", egyszerű: Metallica és Van Halen!
Vagyis Kill'em All and Hang'em High!
getom resszkesss !!! Jön a Britney Spears/Slayer remix by Dj SOWHAT :)) Now I show you real blooood :))) Most már csak egy Hit me baby 1 more time klippet kell szereznem :))
A rádióban nem is látszik, hogy napszemüveges, azt már csak magamtól tudtam. Meg fekete a bőre is, de neki tökmindegy, mert abban a szemüvegben amúgy is annak látná.
Hm, mintha csak a jó öreg mudot hallanám egyébként. Egyébként antialkoholista vagyok, talán ezért is van ez az erőteljes ellenérzés a haevye metálosok felé bennem, mert azok meg köztudottan iszákos alakok, (kivéve talán a jó öreg roddy stewartot.)
Belinda Carlisle-t is meg a Bangles-t is, meg a Duran-Durant is? Ezt nem mondhatod komolyan.
És most egy paradoxont mondtál, ami azt jelenti, hogy valamit öszekevertél, mert a popzene nem ricsaj, hanem lágy és dallamos és szép, a havye metal viszont tényleg fülsértő, amikor bőrruhába, meg zörgős láncokba, meg ilyen kacatokba öltözött nagy benga alakok éneklik, hogy yeaaaaaaah, és az ember majd leesik a székről ijedtében, amikor hallja, és ezek az alakok részegesek meg kábítószereznek, meg balhéznak, és cseppet sem jó őket példaképül állítani a gyerekek elé, amilyen duhaj alakok ezek (kivéve talán a rolling stonest), ezzel szemben viszont a belinda calisle-t lehetne, sőt a bangles posterét is ki lehetne tenni a szoba falára, mert ők még szépek is ráadásul, igazi esztétikai látványosságok.
majd ha felnősz vagy vmi, akkor legalább pontosan idézed "search and destroy" és iggy pop követte el. nem mellesleg ez van henry rollins hátára is tetkózva. kb 60-s bold betűkkel.
Semmi pánik, agysorvadásban ki fognak úgyis hamarosan pusztulni. Azt a kis időt meg már fél lábon is kibírjuk, amíg van otthon IGAZI zenénk. Nem igaz? B-)
"Whimps 'n posers, get out, leave the hall!!!!!!!!!!!"
Eme topic színvonala gyenge kezdet után intenzív mélyrepülésbe váltott.
Akkor én meg utálok minden zenét, énekest és Britney-t, meg Coopert azt aki Alice, és dobjuk ki az összes Cd-jét még a Mozart gyereknek is, meg azt az átkozott Vízizenét a Handel-tôl vagy kitôl. Veletek vagyok.
Éljen Marinetti! De azért le vele is!