Ki van csukva a két óra.
NekeMM 5-7 órákat is, simán rajta volt.
Úgyis hogy L aludtam,és kicsúsztam a 150 pénzes sávból.
A lyelenlegi matávos hozzáállás szerint, addig lyó neked,amíg be seMM kötik.
Én már kilenc hónapja ezzel szívok!
Hello!
Én egyemlőre analóg vagyok, de már folyamatban van az ISDN. Viszont abban biztos vagyok, hogy ha mindíg 10 perec után szed le akkor ez beállításfüggő dolog. Úgy tudom, hogy a szolgáltató bontja a vonalat, ha tartósan nincs rajta adatforgalom, de ez a matávnál, ha az információim nem csalnak akkor 2 óra.
Üdv, Gobe
p.s.: mennyi időre számítsak, milyen gyorsan kötik be? THX
Az biztos hogy ez az eicon Diva 2.01 valahol nem kerek, nekem az a gondom vele hogy soxor 3-4Xre tudok csak fellépni.
Ami uyge az ISDN-en csak pik-pak kellene hogy legyen.
Biztos beállítási gond.
Nekemis ua. kártya,akkor bont ha bejelentkezem,és utána kb 1 percig hozzá seMM érek.
Ha már valamit csináltam nem tesz ilyet,bármeddig is inaktív utána.
De hogy hol s mit lehet állítani???
A DIVA kártya forgalmazólyát kérezd meg, hátha mondd rá valamit.(nekeMM más ügyben kézségesek voltak)
Meg tudná mondani valaki, miért dobje el a vonalat egészen pontosan 10 perc múlva a DIVA PCI kártyám abban az esetben, ha nem nyúlok a Nethez ?
(Tehát, ha bejelentkeztem, de inaktív a vonal. Ha használom is a netet, akkor nincs gond)
Adatok :
- Win98
- DIVA 2.01 PCI
- DataNet előfizetés
- Matáv vonal
- DIVA kártya beállításnál a timeout-ot 0-ra állítottam, előtte 10 volt
Egy hagyományos kábelszerelőnek tök új az ISDN2 (basic) terminál. De idővel mindenki belejön. Amerikában volt szerencsém beszélgetni egy BellSouthos hálózatszerelővel. Neki még digitális ISDN tesztműszere is volt. ISDN mellett már ADSL-t is szerelt.
Abszulute amatör vagyok, csak szórakozom a nettel.
3 napja él az ISDN vonalam, de mondhatom egyértelműen jó, és érezhető a különbség. Én is a csomagot vettem meg, amit Te telefonnal együtt.
A beszereléssel nálam is nagy problémák voltak, mig megtalálták a helyes bekötést. Úgy láttsm, hogy a kiküldött szerelők nem értettek a dologhozu. jelenleg azonban kiválóan működik, és a felemlített problémákat nem észlelem.
Pár hete van ISDN-em, és a következő gondom van vele: olyan 1,5-2 óra után szinte mindig egyszerűen leáll (nem kapcsol szét, csak) semmi adat nem megy át/nem jön rajta. Bármit csinálok, újraindítom a böngészőket, új progit indítok aminek net kell (quake vagy valami) semmi nem képes "felébreszteni", szóval disconnectelhetek... és ha kell még a net valamire, újra kezdődik a 200 ft. A windowst most telepítettem újra, EICON DIVA ISA-s ISDN kártyám vann (amit a matáv ad). Van valakinek valami tippje? Nálatok nem csinál senkinél ilyet?