Egyebkent szerintem jobban megeri,megszervezni valakinel es elvinni a gepeket,igy legalabb ingyen van.Persze azert sok bajjal is jar(nem megy a halo,nincs eleg hely,zavarja a szuloket,hogy ejszaka orditanak es karomkodnak a lakasban,stb.)
hirisov:En ott lakom pont az NGC-vel szemben.A Broadway etterem az melyik?
Az amelyik a fodraszat mellett van?
Hol szoktatok jatszani?
Több ilyen is van.
Amit Nagyis említett az a Network Game Center a Zichy Jenő utcában. Az alapban 400, bérlettel 300, 250 ill 200 (1000, 2000, 4000 Ft félévre, utána feleenyiért hosszabítható a bérlet.) Jók a gépek, rendesek a srácok.
Amit oni írt, talán a Budapestnet lehet az egyetem téren, bár ott nem 200 egy óra szerintem. Régen voltam, ott gyengébbek (voltak??) a gépek.
Mi spec. hetente játszunk kb. a haverokkal, jó muri.
Az NGC-től nem messze vana broadway étterem, oda szoktunk beülni. Jó a kaja, lehet ultizni, rendesek.
En tudok egy hasonlo,ott igaz csak 8 gep van,de ott is eleg jol el lehet jatszadozni,es
22-tol reggel 7-ig 1500 penz.
Csak az volt a baj,hogy reggelre majdnem kifolyt a szemem,mert ha mar fizet erte az ember akkor nehogy mar pihenjen kozben.
Hali
Olvastam egy másik fórumon,hogy van Budapesten egy LAN játszóház ahol, van 20 gép és azokon lehet nyomulni. Rengeteg játék van pl.:HalfLife,Q3,UT,AOE2,Falcon4,Freespace2 stb.... Az ára 200/óra. Nem tudtok róla valamit? Nektek nem lenne kedvetek kiprobálni? Mi a véleményetek?
Én nagyon kipróbálnám, mert az internet egy kicsit idegesít már a lassúságával.
Köszi
Oni