Keresés

Részletes keresés

Nagyis Creative Commons License 2000.02.18 0 0 2
Egyebkent szerintem jobban megeri,megszervezni valakinel es elvinni a gepeket,igy legalabb ingyen van.Persze azert sok bajjal is jar(nem megy a halo,nincs eleg hely,zavarja a szuloket,hogy ejszaka orditanak es karomkodnak a lakasban,stb.)
hirisov:En ott lakom pont az NGC-vel szemben.A Broadway etterem az melyik?
Az amelyik a fodraszat mellett van?
Hol szoktatok jatszani?

Nagyi

hirisov Creative Commons License 2000.02.17 0 0 1
Üdv!

Több ilyen is van.
Amit Nagyis említett az a Network Game Center a Zichy Jenő utcában. Az alapban 400, bérlettel 300, 250 ill 200 (1000, 2000, 4000 Ft félévre, utána feleenyiért hosszabítható a bérlet.) Jók a gépek, rendesek a srácok.

Amit oni írt, talán a Budapestnet lehet az egyetem téren, bár ott nem 200 egy óra szerintem. Régen voltam, ott gyengébbek (voltak??) a gépek.

Mi spec. hetente játszunk kb. a haverokkal, jó muri.
Az NGC-től nem messze vana broadway étterem, oda szoktunk beülni. Jó a kaja, lehet ultizni, rendesek.

Nagyis Creative Commons License 2000.02.16 0 0 0
En tudok egy hasonlo,ott igaz csak 8 gep van,de ott is eleg jol el lehet jatszadozni,es
22-tol reggel 7-ig 1500 penz.
Csak az volt a baj,hogy reggelre majdnem kifolyt a szemem,mert ha mar fizet erte az ember akkor nehogy mar pihenjen kozben.

Nagyi

oni Creative Commons License 2000.02.16 0 0 topiknyitó
Hali
Olvastam egy másik fórumon,hogy van Budapesten egy LAN játszóház ahol, van 20 gép és azokon lehet nyomulni. Rengeteg játék van pl.:HalfLife,Q3,UT,AOE2,Falcon4,Freespace2 stb.... Az ára 200/óra. Nem tudtok róla valamit? Nektek nem lenne kedvetek kiprobálni? Mi a véleményetek?
Én nagyon kipróbálnám, mert az internet egy kicsit idegesít már a lassúságával.
Köszi
Oni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!