Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 2025.01.16 0 0 96

15 éve bolyongok a külső wilderness-ben. Hol van a következő dungeon?

Előzmény: wizardry8 (89)
trython Creative Commons License 2011.09.18 0 0 95

Remélem azért elsőre megölt a haramia :))

Előzmény: wizardry8 (94)
wizardry8 Creative Commons License 2011.09.17 0 0 94

Na végre sikerült végigvinnem :D Úgy látszik kiestem a gyakorlatból :)

Előzmény: wizardry8 (93)
wizardry8 Creative Commons License 2011.09.17 0 0 93

Nagyon jó a grafikája! :)

Csak egy kicsit nehéz a játék! Vagy én vagyok túl béna? ;)

én  Java Version 6 Update 27 -et használtam hozzá a www.java.com-ról 

Előzmény: trython (92)
trython Creative Commons License 2011.09.08 0 0 92

most próbáltam, nekem indult pedig... lehet a java -d régebbi verzió talán....

Előzmény: fulgur (91)
fulgur Creative Commons License 2011.09.08 0 0 91

Invalid or corrupt... mondja a hibaüzenet. :(

Előzmény: trython (90)
trython Creative Commons License 2011.08.30 0 0 90

Sziasztok,

minap nekem is eszembe jutott Fate Gates of Dawn hogy végig kéne játszanom, mert anno 1000 éve valahogy pont az ISHAR miatt maradt el. Aztán ahogy olvastam a hozzászólásokat és a második részt várva, egyikőtök írta hogy bárcsak tudna programozni akkor segítene fejleszteni. Erre gondoltam tényleg, milyen poén lenne egy házi Fate Gates of Dawn 2 :))). Össze is dobtam egy kis szöszzenetett, akinek van kedve próbálja ki a poén kedvéért... mivel több értelme nincs. Ja és a kulcsot ne keressétek a kapuhoz mert nincs kulcs :)

innen letölthető : http://www.filedropper.com/fate2

mivel java-ban van megírva, így szinte mindenen elindul...

wizardry8 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 89

Sziasztok,

újra neki kezdtem a game-nek, van valami ajánlott party összeállítás? Múltkor megcsináltam a barlangvasútat, de aztán nem jutottam tovább...az normális hogy néha olyan gyorsan jönnek egymás után az ellenségek és olyan sokan hogy nincs időm menteni a csaták között? :)

fulgur Creative Commons License 2007.02.07 0 0 88

BUÉK, Dervisem!

Némi további nosztalgia a MobyGames jóvoltából:

frontbackall
Előzmény: CINESDERVIS (87)
CINESDERVIS Creative Commons License 2006.01.02 0 0 87

Üdv mindenkinek és BÚÉK!

Kicsit elkéstem ugyan a válasszal, de leírom legalább a magam örömére, mindig jó érzés erre a gaméra gondolni.

Szóval a "Forgotten Vault"-ban vagyunk, ahol találunk egy nagy lyukat a falban. Ebbe egy kis méretű karakter fér csak bele, tehát vagy Marina, vagy egy másik ugyanilyen kicsi karakter. (az adatokat lehet látni a karakterlapon, igaz csak a súly, ha jól emléxem, de abból lehet következtetni)

Szóval be lehet küldeni Marinát is, vagy a másik pici karit. (nekem a boszim volt ilyen)

Ha a karakter parázik bemenni, akkor kell vele megitatni a VALOR potit. Marinávak mindenképpen meg kell, az én boszim nem parázott :)

Ezután jó sok idő eltelik, érdemes pihenni néhány napot (a játék órája szerint) aztán egyszer csak alvás közben megjelenik egy üzenet, hogy "x falls asleep" x itt annak a karinak a neve, akit beküldtünk.

Nem tudom, hogy ez bug vagy vmi más, de amikor ez az üzenet megjelenik, akkor aktiválódik a teleport, amellyel közel lehet kerülni Miras Athranhoz. Amíg a lyuk másik feléhez eljutunk lesz néhány csatánk, de nem annyira kemények, szóval Marina nélkül is ki lehet húzni addig.

Arra számítani kell, hogy amikor előkerül nagyon fáradt lesz és pihenni kell.

No ennyi, de jó is ez a gáma. Mai napig is sokszor, ha estefelé az eget nézem és látom a felhőket az égen, megjelennek előttem a Larwini esték, a raszteres égbolt és már hallom is a járókelők lépkedését.

Üdvözlet mindenkinek!

DERVIS (a.k.a. A CÍNES)

Előzmény: wizardry8 (83)
wizardry8 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 86

Kösz a segítséget!

Egyébként nem sikerült végigjátszani? Miért hagytad abba?

Előzmény: fulgur (84)
fulgur Creative Commons License 2005.04.18 0 0 85
Bocs, a második leírás a részletesebb. Azt mondja, hogy VALOR-ral megitatva megy be a karakter. Nem tudom, hogy feltétel-e, de jobb, ha világítani tudó karakter legyen. Amikor bent van, folytasd a felderítést a többiekkel. Egy idő után élesíteni fogja az inaktív teleportot, később őt magát is megtalálod egy másik lyukban.
fulgur Creative Commons License 2005.04.18 0 0 84
Hi! http://dungeony.cz/fate/ A Walktrough részben az első link elvezet a tutiba. Én az alapján jutottam jó messzire anno. Üdv.: fulgur
wizardry8 Creative Commons License 2005.04.05 0 0 83

Fate: Gates of Dawn
Miras Athran elintézése előtt, dungeon 7. szinten és a legelső teleport engedélyezése előtt vagyok. Találtam egy nyilást a falon amibe bele lehet mászni. De a karakterek nem férnek bele. Csak Marina-t (az ártatlan kislány) tudtam beküldeni egy VALOR ital megivása után, de 20 óra után se csinált semmit, végül elaludt). Marina sajnos nem tud Light spellt - lehet hogy ez a baj?
Milyen megoldások vannak itt?
Marina hogy ártatlan maradjon, gyógyitó varázslatokat használhat?
Ugy látom nem tudom elkerülni a több parti használatát - arra vannak tippek hogy menedzseljek több partit?

wizardry8 Creative Commons License 2005.03.23 0 0 82
Mi újság, mi újság?
A CINES Creative Commons License 2004.05.04 0 0 81
Ammán biztos is fulgur komám! Ami utána jön, örökre emlékezetes marad minden igazi RPG fannak!

"Don't go through the wilderness at night!"

CINES ( a.k.a. DERVIS )

Előzmény: fulgur (80)
fulgur Creative Commons License 2004.03.02 0 0 80
A barlangvasút után kezdődik csak az igazi edvencsör. :)

Előzmény: conSalves (79)
conSalves Creative Commons License 2004.02.06 0 0 79
Hi!

Időközben én is találtam olyan floppy-s változatot ami müxik az a1200-al. :) Yeah! :)

Persze nem jutottam még túl messzire, de majd vmikor lesz rá időm. :) Hmm, barlangvasút? Az már a közepefelé van, nem?

1ébként szvsz a Wizardry VII is überkirály. :)

Előzmény: Meridian (77)
Zivos Creative Commons License 2004.02.05 0 0 78
Akkor mar igy egyszerubb: Fate
Előzmény: Meridian (77)
Meridian Creative Commons License 2004.02.04 0 0 77
Jajjjj! bocs, de nem figyeltem ide egy jóideje. Persze közben történt velem egy s más, azér.
Küldjem el mailban? 3 db .adf, 3*880K :-)))

A mailcímem az él, nyugodtan írhatsz oda is.

Mellesleg közben elkezdtem játszani vele, 10 év után megin. Sajna Amigán nem tudtam végignyomni, mert az egyik lemez hibás volt - mellesleg szívtam a progi gyári védelme miatt is. :-)

Szóval voltak némi gondjaim bizonyos "black abbot"-okkal... ;-))) (brutálisak, legalábbis az elején..)

Nah, de most már ott tartok (a "gyűlölt" PC-n! :-))), hogy sikerült beindítanom a barlangvasútrendszert.

A játék meg eszméletlen jó! :-))) Ahhoz képest, hoyg 14 éves! :-)

Ezzel a játékkal semmi nem ér fel!!!! :-)))

Előzmény: conSalves (76)
conSalves Creative Commons License 2003.08.15 0 0 76
Hello!
ADF-ben van vagy floppy-n? :) Ha az előbbi, akkor el tudnád küldeni mail-ben? :) Ha pedig az utóbbi, akkor ráérsz egy kis copy-zásra? :)) Cserébe fel tudok ajánlani pl pár üveg sört. :)))

conSalves

Előzmény: Meridian (75)
Meridian Creative Commons License 2003.08.15 0 0 75
Nekem megvan a lemezes verzió, english és cenzúrázatlan... :-)
Előzmény: fulgur (74)
fulgur Creative Commons License 2003.08.15 0 0 74
Én csak a HD verziót töltöttem le és emulátoron játszottam. Egyébként azt hiszem, hogy a lemezes verzión kívül minden letölthető dolog megvan onnan.
:)
Előzmény: conSalves (73)
conSalves Creative Commons License 2003.08.14 0 0 73
:D

Én szerényen beérném az .adf -fel is. :) Onnan vissza tudom írni lemezre. ;)
Te nem töltötted le anno az oldalról? :) Nekem csak a HD verzió van meg...

conSalves

Előzmény: fulgur (72)
fulgur Creative Commons License 2003.08.14 0 0 72
Azt hiszem Pellusnak (egykori GURU cikkíró/RPG fan) megvan az eredeti dobozos változat. De lehet, hogy egy másik gurusnak. Másról nem tudok.

Előzmény: conSalves (71)
conSalves Creative Commons License 2003.08.14 0 0 71
Üdv minden Fate rajongónak! :)

Nincs meg véletlenül vkinek a Fate működő lemezes verziója? A "www.dungeony.cz/fate"-en már sajna nem elérhető s szeretném kiprobálni a frissen szerzett amigámon. :) Emuval nem az igazi. :)

conSalves

fulgur Creative Commons License 2003.06.19 0 0 70
Itt vannak a friss hírek. Német nyelvtudás azonban kötelező.

http://boards.mm-world.gamesurf.tiscali.de/phpbb/index.php?c=7

Előzmény: _Mix_ (69)
_Mix_ Creative Commons License 2003.06.19 0 0 69
Nincs új hír a folytatásról?
A CINES Creative Commons License 2002.12.09 0 0 68
Szerintem a legkevesebb, amit tehetünk ezért a nagyszerű játékért, hogy a topciját életben tartjuk.

Vesszen Thardan!

Üdv: CINES

Előzmény: fulgur (67)
fulgur Creative Commons License 2002.11.22 0 0 67
OFF

Szinte hihetetlen, 2000. február óta aktív a topik, és egyre inkább felpörög. A végén még kerek is lesz!

ON

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!