Első körben például kimozdulok az elefántcsont toronyból, az eddigi vállalkozásom helyett (mellett) elmegyek dolgozni. Azután elkezdek barátkozni a sportolás gondolatával, azt ugyan még nem tudom mikor fogom csinálni kb reggel 6-este 7-ig meló, de valahogy majd időt szakítok.
Üdv:Micu
Lehet hogy van némi igazságod. De azért, ha lenne lehetőségem, sok mindenen változtatnék magamon.
Egyenlőre azonban meg kell elégednem azzal, hogy az életstílusomon változtatok, de még ez sem egyszerű.
Imádlak Brin!!!! Mi újság? Én éppen szakdolgozatot nyomtatok, sajnos még nem az enyémet, brühühü..., de lehet, hogy oda kellene töpörödnöm a székre és megirnom előbb???
:)) a recept: zűrös családi háttér, korai önállóság, nem raknak a feneked alá szinte semmit...
aztán jön az a mondás (kedvencem) amibe nem halsz bele, az megedz (ez általában így van)
- murphy kitétele: vagy traumás leszel... - :))))
én szerencsére nem, de láttam olyat is
szóval rizikós
ne mondd, hogy nem lesz ilyen! gyúrjál egy kicsit önbIZalOMra :)))
Brin!
De jó, hogy visszatértél ide is!
Márc. 20. után rám mindenképpen számíthattok!
A szervezésben segíteni sajnos nem tudok, mert holnap csomagolok, holnapután repülök...
A bizt. kedvéért már most búcsúzok: Sziasztok önszeretők - nem szeretők! Most nem leszek, de brugo (a drága) majd képviselteti itt magát helyettem is! Addig is vigyázzatok magatokra és szervezzetek talit!
Üdv mindenkinek:
Cseresznye
Igazad van, én is majdnem lánynak néztem.
Engem pedig majdnem fiúnak néztek egyesek.
Szervezhetnénk önszeretők- nem szeretők talit, ahol micu megismerhetne pl. minket. Én a magam részéről nagyon örülnék, ha ezt márc. 20 utánra tennénk (tennétek), mert márc. 2-től 20-ig én elég messze leszek. Persze erre mondhatnátok, hogy egyéni szoc. probléma...
Talán Brin majd megszervezi?
Majd meglátjuk (a vak is ezt mondta).
Most én el, mennyi elintéznivalóm van még. Úristen!
Ez igaz. Bár az én nevem szerintem elég egyértelmű, a Miklósból származik, ami azért logikus mert Attillának hívnak. De volt anno egy őrült fizikatanárom, aki így hívott, és az ő emlékére választottam ezt a nicket. Mindenesetre még mindig jobb mint pl az "én is belepofázok" nick.
Üdv: Micu
Igyekszem... De nem könnyű. Hol a fenében tud megismerkedni bárkivel is egy 31 éves, vidékről frissen felköltözött, és amúgy is elég nehezen ismerkedő (zárkózott) emberke ? A diszkóból már kissé kinőttem, a kocsma valahogy nem az én stílusom...
Köszönjük szépen Brin nevében is!
Szerintem szerezz új ismerősöket!
Ha több ember szeret, jobban tudod szeretni saját magadat is. Legalábbis sokaknak (mint pl. nekem...) ez segít.
Van aki szeret, olyan kevesebb aki nem. Én elég visszahúzódó típus vagyok, az ismeretségi köröm nem terjed tovább ~10 embernél, ők azt hiszem szeretnek. De én nem vagyok túlzottan elégedett magammal. Vannak egyrészt fizikai paramétereim amik adottak bár bizonyos mértékig változtathatók, gyökeres változásra nem lehet számítani. És vannak olyan lelki tulajdonságaim is, amiket nem túlzottan szeretek, de nemigen tudok kibújni a bőrömből. Marad az önmagam elfogadása bizonyos szinten, de ez még messze nem jelent szeretetet. És persze vannak a többé-kevésbé sikeres változtatási törekvések, amikre azért inkább a kevésbé jellemző, mint egyébként az emberek többségére.
még nem robogtam el, épp most nyitottunk cseresznyével, a nevem alatt fut, egy topikot. Ha van kedved oda is irogathatsz. Szóval édes munka, futok utánad, de visszajövök... épp csak a hátsó szobában fogok rejtőzni. Cserikém hátba támadhatlak...