Keresés

Részletes keresés

zümy Creative Commons License 2002.08.17 0 0 16
-én is; 381 hozzáugatás, a többsége egysoros anyázás, úgyhogy gyorsan végezhettek;
-apropó, eszembe villant egy szó: falszifikáció; nem tuggyátok mit jelent?!
üdv zümy sm.
Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.16 0 0 15
Én nagyon szívesen látnám a rólam készült elemzést!
Lécci csinálja meg vki! De komolyan ám...
NevemTeve Creative Commons License 2002.08.16 0 0 14
Tovabbi fejlemenyek?
noway Creative Commons License 2000.02.22 0 0 13
Nézd meg az "Akinek biztos tudása van és igazabb" topicot
Előzmény: Jungfrau (12)
Jungfrau Creative Commons License 2000.02.22 0 0 12
Sziasztok,
hát jól a sürüjébe nyúltunk, amikor udvari mellett döntöttünk, mert igen sok hozzászólása van és elég kevés magánjellegü, személyes...
Ezt látni fogjátok, miért:
- a legtöbb hozzászólása vallásos témájú
- túlnyomó többsége idézet a Bibliából
- nincs önálló, saját kútföböl merített véleménye

Szerintem válasszunk valaki mást... : ))

MosRobi Creative Commons License 2000.02.18 0 0 11
Én már olvasom :))
MR
Előzmény: Jungfrau (10)
Jungfrau Creative Commons License 2000.02.18 0 0 10
persze én5, abból, hogy valaki csak az idegességét vezeti le a hozzászólásokkal még nem derül ki a jelleme és elemzni sem lehet...
de ha már sok hozzászólása van és néha elereszti az egóját, akkor már valamelyest, halványan kialakulhat egy képecske róla.
persze a valódi személyéghez hosszú-hosszú vizsgálat és milliónyi hozzászólásra lenne szükség, ismeritek: lakva ismerszik meg...
Na, és akkor jövö héten kezdhetjük udvarival!, remélem már olvassátok a hozzászólásait! hajrá!
Előzmény: én5 (9)
én5 Creative Commons License 2000.02.18 0 0 9
nem hinném, hogy ennek a jogi vonatkozásai lennének az érdekesek..de azt te se mondod komolyan, hogy nem érdekes egy nick mögött álló ember...persze ha soha nem feded fel magad, és nem mutatkozol, senki sem ismer, akkor minden oké, mert leírhatod, hogy a kurvaanyját az SZDSZMSZPMIÉPFIDESZKDNPMDF-eseknek, meg a cigányzsidómegbuzileszbikusmindenféléknek, és soha senkinek nem kell a szemébe nézned ezzel (mertugye a vélemény vállalása/nem vállalása a kardinális pont az esetünkben)...szóval ilyenkor tök érdektelen a személy

az igaz, hogy ha valaki leír valamit, és az arcát is adja hozzá. akkor minden további nélkül vállalhatja az ilyen jellegű kielemzést, elvégre ez benne van a pakliban..mint egy politikusnál.

na, akkor kíváncsi vagyok az első elemezgetésekre...

Előzmény: Jungfrau (7)
JiG Creative Commons License 2000.02.18 0 0 8
Sziasztok!

Nagyon jo az otlet, de nem irtok semmit, hogy hogyan haladtok, mire jutottatok ezeddig.

JiG

Jungfrau Creative Commons License 2000.02.17 0 0 7
Nem hiszem hogy gáz lenne, hiszen egy 'nick'-nek nincsenek jogai... ha mindenáron jogilag szeretnénk a témát boncolgatni.
Tehát nem a nick mögötti embert elemezzük, hanem azt a virtuális személyt, aki a hozzászólásokból összeáll!
Előzmény: MosRobi (6)
MosRobi Creative Commons License 2000.02.16 0 0 6
Jó a téma!

Én mióta látogatom az indexet, azóta gondolkozom a dolgon...
De ha jobbat szeretnénk, érdemesebb a Mancs fórumba menni....
Az viszont tényleg gáz, ha valakiről itt nyilvánosan tárgyalunk.
Üdv!
MR

én5 Creative Commons License 2000.02.16 0 0 5
hmmm...ennek bizonyára rendkívül örülni fog az éppen aktuálisan elemzendő nick tulajdonosa: pl. kiderül, hogy a picológus kollegák szerint gyerekkorában szíjjal verték, és kikötötték az almafához, azért szól hozzá ilyeneket

(mellesleg az enyémeket nem érdemes kivesézni, mert ez egy közös nick, szóval nem kifejezetten reprezentatív a felmérés ennek alapján)

mindazonáltal a politika fórum valóban ad lehetőséget a személyiségtorzulások vizsgálatára, bár ott azért adott esetben alaposan bejátszik a politikai hovatartozás kérdése is, ami némileg más kategória, nem sok köze van a személyiséghez...pszichológiai alapon ugyanis nehezen megalapozhatóan lehet pártszimpátiára következtetni, maximum a stílusjegyekből értékelhető a személyiség, a stílus azonban függ az adott pillanatban a hozzászólóból kiváltott érzelemtől is, ami viszont az eredeti pártszimpátia, vagy mondjuk a témához való személyes kötődés függvénye, tehát két egymástól független dolog alakítja a hozzászólást, és ember legyen a talpán aki megfelelően súlyozni tud, melyik a fontosabb alakító tényező, így aztán remekül el lehet tévedni...

szóval nem 1szerű a dolog, de jópofa agyjáték

ehhez sok sikert mindenkinek

Jungfrau Creative Commons License 2000.02.15 0 0 4
Cactus,
akkor megfogadom tanácsodat és kezdeményezem, hogy ne csak a Törzsasztalból, Filozófiából hanem késöbb a Politikából is vegyünk mintát.
Te is benne vagy? Egyébként fakultative bárki, bármikor : )
Előzmény: Cactus (3)
Cactus Creative Commons License 2000.02.15 0 0 3
Pedig hidd el, érdemes. Esettanulmányok tömkelege. Egy élet munkájának lehetősége fekszik ilyen szempontból benne.
Előzmény: Jungfrau (2)
Jungfrau Creative Commons License 2000.02.15 0 0 2
Okés miezitt!
Akkor legyen udvari az elsö, és legyen ez a hét arra felhasználva, hogy 'adatok'-nál az összes hozzászólást végigolvassuk, majd véleményt formálunk róla, mint virtuális személyiségröl.
Mehet!?

ps. a politikába még csak egyszer voltam, véletlenül. És nem is tervezem a megtekintését.

Előzmény: miezitt (0)
Cactus Creative Commons License 2000.02.15 0 0 1
Kedves JungFrau,

Látogass el a Politika fórumba. Ott minden témában ezt a játékot játsszák.

Előzmény: Jungfrau (-)
miezitt Creative Commons License 2000.02.14 0 0 0
nem vagyok kollega, csak amateur, de teccik az ötlet, kezdetnek udvarit javasolnám a val-fili topicból, ritka érdekes személyiség

Előzmény: Jungfrau (-)
Jungfrau Creative Commons License 2000.02.14 0 0 topiknyitó
Mivel a pszichológia is tudomány, egy kis játékra hívnám az itt egybegyült kollégákat - ha vállalkoznának arra, hogy elemezzük a Törzsasztalban irogató, megszólaló emberkék hozzászólásaiból a személyiségüket.
Mindenki választhat egy szimpatikus nicket és megformázhatjuk a személyiségét. Azután lehet vitatkozni. Nos?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!