Keresés

Részletes keresés

Bibi Creative Commons License 2000.02.19 0 0 12
Hello hirisov!
Nem magamnak akarom megcsinálni, hanem egy cégnek kell ezt megcsinálnom
Szóval ez üzlet!? :)
Installáltál, vagy konfiguráltál már MS Proxy szervert?
Ugyanis a feladat könnyebbik (mondhatnám hétköznapi) részét corporal már elmondta. A Proxy insatlláslása, konfigurálása egy kicsit nehezebb. Remélem, arra is kapsz tanácsokat.. Ha mégsem, üzleti alapon megoldjuk... corporal is részesülhet belőle?
üdv: Bib
Előzmény: hirisov (4)
Lord Csaba Creative Commons License 2000.02.18 0 0 11
Hali!

Amit Corporal irt az ugy jo. Ahhoz, hogy a gep amire betarcsazol egy masik vonalon kimenjen a netre ahhoz celszeru felrakni a Proxy Servert a masik gepre pedig egy klienset. Nem kotelezo beegetni a szamot amin a visszahivast kered ezt a kapcsolat bontasa elott megadhatot, ha ez az opcio be van allitva azon a gepen amit hivtal. Minden szoftver komponens benne vagyon az NTben csak esetleg telepiteni kell.
Esetleg egy scriptet tudok kuldeni, mert lehet, hogy az segit.
Edison:
Win95-bol is kell egy proxy kliens, gondolom lehet ilyet talalni vhol a neten. Nincs kulonosebb HW igeny (na jo egy modem azert nem art).

Edison Creative Commons License 2000.02.17 0 0 10
Ha NEM KELL VISSZAHIVNIA, csak lehetővé tennie a proxy szolgáltatást- Internetezést...
akkor milyen HW- SW kell hozzá ?
Megoldható win95+ valami célszoftver alatt ?

Edison

hirisov Creative Commons License 2000.02.16 0 0 9
Üdv!

köszönöma javaslatokat, valószínüleg amit corporal ajánl az lesz a jó megoldás. Ha megvan, tudatom az eredményt, hátha valaki még belefut ilyen problémába később :)

Ha bármi más ötlet vagy javaslat van, azért tudassátok velem :)

bye, hirisov

TaXiN Creative Commons License 2000.02.15 0 0 8
A linux-os epitsunk szervert-ben Dadus leirta, hogyan kell ilyen PPP szervert kesziteni. A beallitas persze teljesen mas, de talan segit megerteni, hogy ki kivel van stb.
Vagy jobban bekavar :-)
yol Creative Commons License 2000.02.14 0 0 5
például melyiket? édesanyja neve, születési éve? neme? vagy? hol?
bocs
harapós kedvében leledző y.
Előzmény: buBBa (3)
hirisov Creative Commons License 2000.02.14 0 0 4
Üdv!

Köszönöm a segítségeteket. Nem magamnak akarom megcsinálni, hanem egy cégnek kell ezt megcsinálnom, szóval a zöld szám nem az igazi megoldás. Én tudom, hogy ilyen már működi biz. helyeken, szóval nem lehetetlen. buBBa amit mondtál NT-ben, azt megnézem, köszi.

Más ötlet?

bye, hirisov

buBBa Creative Commons License 2000.02.14 0 0 3
Hello megint !

Teleírom a topicot :))))))

OFF:
Valaki mondja már meg, hol tudom megváltoztatni az adataimat! vagy az E-mailt nem lehet ?
ON:

Bye

buBBa Creative Commons License 2000.02.14 0 0 2
jah!

Ha vki arra vetemedne, hogy mailt írjon, azt IDE tegye, mert azon a helyen már nem örülnének neki :)))))

buBBa Creative Commons License 2000.02.14 0 0 1
Hi hirisov!

1. Passz.. talán 1 logon script megoldja

2. Az NT User manager-User properties-Dialin Information az Administrator be tudja állítani, hogy ha a USER belép, azt automatikusan visszahívja a megadott számon, vagy a USER által megadott számon. Gyakorlatban még nem láttam. Csak most kezdtem elmélyedni az NT-ben, de ott keresd! Majd megkérdezek 1 agyast.

bye!

sip pista Creative Commons License 2000.02.14 0 0 0
jéegynullás. esetleg a cipődet ne pucolja ki?
komolytalanra fordítva, itt a gyárban mások próbálkoztak ilyesmivel, de nem jött be. szerintem dumáld rá a cégedet, hogy vegyen zöld számot...
(ja és itt unix+cisco alatt nem jött be, akkor m$ még kevésbé :-(((
p
Előzmény: hirisov (-)
hirisov Creative Commons License 2000.02.14 0 0 topiknyitó
Üdv!

A Következőben szeretném tanácsotokat kérni:

Azt szeretném megoldani Windows alatt, hogy egy irodában üzemelő szervert otthoni gépről fel lehessen hívni, majd a vonalat letéve az irodai szerver:

1, egy vonalon csatlakozzon a netre,
2, egy másikon hívja fel az otthoni gépet, és annak proxy szolgáltatást nyújtson.

Vagyis az otthoni gép az irodain keresztül éri el a netet, és a telefonköltség az irodát terheli.

Mi kell ehhez kliens ill. szerver oldalon?

Remélem valaki tud segíteni, úgy tudom ez több helyen is működik már.

bye, hirisov

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!