Hello hirisov!
Nem magamnak akarom megcsinálni, hanem egy cégnek kell ezt megcsinálnom Szóval ez üzlet!? :)
Installáltál, vagy konfiguráltál már MS Proxy szervert?
Ugyanis a feladat könnyebbik (mondhatnám hétköznapi) részét corporal már elmondta. A Proxy insatlláslása, konfigurálása egy kicsit nehezebb. Remélem, arra is kapsz tanácsokat.. Ha mégsem, üzleti alapon megoldjuk... corporal is részesülhet belőle? üdv: Bib
Amit Corporal irt az ugy jo. Ahhoz, hogy a gep amire betarcsazol egy masik vonalon kimenjen a netre ahhoz celszeru felrakni a Proxy Servert a masik gepre pedig egy klienset. Nem kotelezo beegetni a szamot amin a visszahivast kered ezt a kapcsolat bontasa elott megadhatot, ha ez az opcio be van allitva azon a gepen amit hivtal. Minden szoftver komponens benne vagyon az NTben csak esetleg telepiteni kell.
Esetleg egy scriptet tudok kuldeni, mert lehet, hogy az segit.
Edison:
Win95-bol is kell egy proxy kliens, gondolom lehet ilyet talalni vhol a neten. Nincs kulonosebb HW igeny (na jo egy modem azert nem art).
Ha NEM KELL VISSZAHIVNIA, csak lehetővé tennie a proxy szolgáltatást- Internetezést...
akkor milyen HW- SW kell hozzá ?
Megoldható win95+ valami célszoftver alatt ?
köszönöma javaslatokat, valószínüleg amit corporal ajánl az lesz a jó megoldás. Ha megvan, tudatom az eredményt, hátha valaki még belefut ilyen problémába később :)
Ha bármi más ötlet vagy javaslat van, azért tudassátok velem :)
A linux-os epitsunk szervert-ben Dadus leirta, hogyan kell ilyen PPP szervert kesziteni. A beallitas persze teljesen mas, de talan segit megerteni, hogy ki kivel van stb.
Vagy jobban bekavar :-)
Köszönöm a segítségeteket. Nem magamnak akarom megcsinálni, hanem egy cégnek kell ezt megcsinálnom, szóval a zöld szám nem az igazi megoldás. Én tudom, hogy ilyen már működi biz. helyeken, szóval nem lehetetlen. buBBa amit mondtál NT-ben, azt megnézem, köszi.
2. Az NT User manager-User properties-Dialin Information az Administrator be tudja állítani, hogy ha a USER belép, azt automatikusan visszahívja a megadott számon, vagy a USER által megadott számon. Gyakorlatban még nem láttam. Csak most kezdtem elmélyedni az NT-ben, de ott keresd! Majd megkérdezek 1 agyast.
jéegynullás. esetleg a cipődet ne pucolja ki?
komolytalanra fordítva, itt a gyárban mások próbálkoztak ilyesmivel, de nem jött be. szerintem dumáld rá a cégedet, hogy vegyen zöld számot...
(ja és itt unix+cisco alatt nem jött be, akkor m$ még kevésbé :-(((
p