Keresés

Részletes keresés

agamemnon Creative Commons License 2000.07.14 0 0 79
Írjatok a Portál fórumába, nemsokára változni fog az egész, szeretnénk az igényeitekhez alakítani.

>> http://www.szinhaz.hu/html/forum/index.html <<

agamemnon

agamemnon Creative Commons License 2000.06.12 0 0 78
A következő színházi évadot a Portál gyökeres változással fogja köszönteni. Eltűnik a bevezető intró, és egy könnyen kezelhető információs oldallal nyílik majd a színházi hálókapu. Kérek mindenkit, akinek bármilyen ötlete van- ossza meg a velünk ezen a fórumon, hogy minél több megvalósuljon belőle.

tisztelettel

agamemnon

agamemnon Creative Commons License 2000.05.18 0 0 77
Tisztelet mindenkinek!

A nyári portál-munkaterv:

Én 25-én elhúzok nyugatra, tehát kicsit lassulni fog a munka, viszont Július végére már nyilvános lesz a Thália oldala, a következő évad kezdetére pedig úgy tűnik sikerül elindítani a Nemzeti Színházét is... Tervben van még a Kecskeméti Katona József Színház, de erről még nem tudok biztosat mondani.

Ergo: most kérjetek, mert a föld másik oldaláról nem tudok webet szerkeszteni....

Éljen a színház!

agamemnon

arabella Creative Commons License 2000.05.10 0 0 76
Kedves Függöny,
pedig ott vannak az újdonságok,
üdv,
arabella
Előzmény: függöny (75)
függöny Creative Commons License 2000.05.04 0 0 75
Üdv Agamemnón!

Valószínű, hogy az én hibám -mert mostanában van valami gáz a gépemmel - de NEM látom azt az újdonságot, hogy ÚJDONSÁG.- A főoldalon.
Meg valahogy olyan lassan akaródzik fejlesztődni a fejlesztés alatt-lévő kupac. Mikor tudjátok meg az Országos Színházi Találkozó pontos információit???? Mindjárt itt lesz, épp csak 1 hónap!
És nagyon örülök, hogy a kritikusok már felfejlődtek, az egy MGP-nam írhatok emilt, de - megmondom az őszintét, azért nem nagyon látogatok a Portálra sűrűn, mert alig van változás.
Elismerem, nagyon türelmetlen vagyok, de ezt meg kell bocsájtanod kedves Aga, mert olyan jó, hogy vagytok, de ez a "vanás" nem elég...
Hát bocsi.
üdvözlettel,
függöny

agamemnon Creative Commons License 2000.05.01 0 0 74
Kedves Portál olvasók!

A mai nap részben megszabadította a világot egy olyan színházi portáltól, melyen soha nem látszanak a változások... ezentúl a főoldalon van egy "Újdonságok" rovat, melyben benne vannak a legfrisebb anyagok.

Kritizáljatok, mert különben sosem jutunk sehova!

thanks

agamemnon

agamemnon Creative Commons License 2000.04.30 0 0 73
Szia Arabella!

nincs mit koszonni, ez a kotelessegem:)

van anyagod az egri Harlekin Babszinhazrol?

Vagy van honlapjuk?

arabella Creative Commons License 2000.04.27 0 0 72
Agamemnon,
köszi,hogy kijavitottad Erika nevét,és a Gárdonyiért is:-)
arabella
Ps.:Hol tart a Nemzeti honlapja?
Most vettem észre,hogy hiányzik az egri Harlekin Bábszinház.
agamemnon Creative Commons License 2000.04.25 0 0 71
I am back... lehet megint kérni-kérdezni-kritizálni:)) Írjatok már valamit, az utolsó három hozzászóló én voltam:(
agamemnon Creative Commons License 2000.04.23 0 0 70
Holnap (április 24,) 13.00 -kor kezdődik az Internet.Galaxis 2000 ( www.option.hu/galaxis) rendezvény keretén belül a Néprajzi Múzeumban egy előadás-vita a Színházi Portálról.

Akit érdekel, esetleg tanácsai vagy közlendője van a Portállal kapcsolatban,
kérem jöjjön el.

maradok tisztelettel

agamemnon

agamemnon Creative Commons License 2000.04.19 0 0 69
Kedves Arabella!

Nádasi Erika nevét kijavítottam (elnézést)

és most rakom föl a Gárdonyi anyagát.

Ezen a héten alig vagyok, mert
a.) Galaxis van (www.option.hu/galaxis)
b.) bemutatóm van 22-én. (www.szinhaz.hu/gecse/herceg)

Egerrel kapcsolatban írtam mailt.

jó tavaszt

agamemnon

arabella Creative Commons License 2000.04.17 0 0 68
Szia Agamemnon,
Szeretnélek megkérni,légyszi javitsd ki Nádasi Erika nevét,ő ugyanis nem Nádasdi.Egyébként már elküldtem az egri szinház műsorát is.Milyen gyakran olvasod a webmester cimre érkező leveleket?
Üdv,
arabella
agamemnon Creative Commons License 2000.04.15 0 0 67
Útjára indult a színházi portál hírlevele.
Föliratkozás, leiratkozás: http://szinhaziportal.listbot.com/
függöny Creative Commons License 2000.04.14 0 0 66
Agamemnon!
Sajnos nem tudok neked segítséggel szolgálni (egyelőre)Székely G-ral kapcs., én csak a vox populi vagyok... De ötlet: ha Novák Esztert már eléred, Székelyt is el tudod rajta keresztül...
(...mindenesetre ne Mártapistán próbáld meg mert lehet, hogy nem leszel vele népszerű...)
üdv:
függ
Előzmény: agamemnon (65)
agamemnon Creative Commons License 2000.04.13 0 0 65
függöny: Nem tudsz valami elérési útvonalat a Székelyhez? Szerezz egy számot, és lesz neked Székely - honlap jól:))))

p.s. ha van plz emailben írd meg:)

agamemnon Creative Commons License 2000.04.13 0 0 64
Sziasztok!

megszereztem nektek az egész Bárka Színházat, jövő hónaptól a Portál viszi a barka.hu -t is, és mindenki komoly anyaggal rajta lesz, aki ott van a Bárkán:)))

üdv

agamemnon

casey Creative Commons License 2000.04.12 0 0 63
szia
ha novak esztert akarsz, irj noe@barka.hu-ra
kezi
Előzmény: agamemnon (60)
függöny Creative Commons License 2000.04.11 0 0 62
Szasz Agamemnonunk, egyetlenünk!
Hát kösz a megjelenést, ezexerint csak kicsit rád kell ijeszteni...
Básti szvsz inkább Juli legyen, de végül is nem ez a lényeg.
A többiekkel meg remélem erőszakosak lesztek /leszel -mint egy tank. Meg kéne velük értetni, hogy az ő érdekük... és minden színész exhibiciklista, ha tagadják is... (a rendezők meg pláne...)
Székely Gábor???
üdv.
Függ.
Előzmény: agamemnon (61)
agamemnon Creative Commons License 2000.04.11 0 0 61
Na a nagy sietségben tele lett helyesírási hibával az előző üzenet:
váalszok>válaszok
Jűlia>Júlia

:)

agamemnon Creative Commons License 2000.04.11 0 0 60
és a váalszok:

Először is Függöny (sok köszönet neki,
hogy rajtam tartja a szemét:):

katonás színészeket szépen sorban pakoljuk föl,
már van Básti (csak nehezen tudom eldönteni, hogy Julit vagy Jűliát írjak a honlapjára),
Kocsis Gergőnek szóltam, hogy akarjátok:)))) és azt mondta ígéri hogy összeszedi az anyagot,
Schell Judit is lett, de még csak a Radnótiban (egyenlőre nincs külön anyagom).
A többi színészt is föltenném, ha ők akarnák. Próbálkozunk:).

A rendezőket (Gothár Péter; Novák Eszter; Zsótér Sándor, Székely Gábor) én is nagyon szeretném. Ha esetleg van valami kapcsolatod hozzájuk (vagy bárki másnak) megemlíthetnéd nekik ezt a lehetőséget.

István:

Theatre.hu-t tényleg megvette valaki, a portál webes kimenete a theater.hu - lesz, de csak ha nekünk ítélik a domaint. Írnak nekem innen-onnan a világból, hogy hol az "English version", de a domainregisztrációstanácsot az Úristen sem tudja megsürgetni:(

Izabell: A fórumok korszerűsítése és teljes fordítása folyamatban. Kösz az észrevételt!
A Kamaraszínház színészeiről akkor lesz több anyag, ha a webmesterük egy kicsit összeszedi magát...

A Színművészetivel kapcsolatban nem én vagyok az illetékes (nem akarták), tehát sajnos nem tudok segíteni.

Még egyszer bocsánat mindenkitől hogy most egy kicsit nem csak a virtuális, hanem a valóságos színházzal is foglalkoztam...
Kérlek Benneteket, mondjátok meg, milyen topicot nyissak a Portál fórumában, hogy ott is ilyen élet legyen.

Maradok tisztelettel

agamemnon

agamemnon Creative Commons License 2000.04.11 0 0 59
Elnezest, emberek, itt vagyok. Mingyart lesznek valaszok is:)
Rastaman Creative Commons License 2000.04.11 0 0 58
egyet ertek....
ha amr nyitottal egy topicot, mind webmester, akor vedd is a faradtsagot, hogy neha benezel...
Előzmény: függöny (57)
függöny Creative Commons License 2000.04.11 0 0 57
Agamemnon, te kis lusta!
Már 6 napja nem néztél ide!
Hiányolom/juk a nyugatlan kérdéseinkre a megnyugtató válaszaidat!
Hol vagy??
üdv
F
Izabell Creative Commons License 2000.04.10 0 0 56
Függöny,

ezer meg ezer meg ezer bocs, hogy OFFOK voltunk és mindenkitől bocs ezért.

Agamemnón!

Láttam a Portálon a Színművészeti lapját és hiányoltam, hogy nem volt rajta a felvételi követelmény. Nem lehetne rátenni? Vagy ez már nem hozzátok tartozik?

ÜDV: Izabell

Előzmény: függöny (55)
függöny Creative Commons License 2000.04.10 0 0 55
A leghálásabb köszönetem Nektek!
Előzmény: arabella (54)
arabella Creative Commons License 2000.04.10 0 0 54
Izabell,
szegény Függöny már teljesen ki van,szerintem folytassuk a minden,ami szinházzal... topicban,feltéve,ha megtalálom.Majd ott válaszolok.
Szia,
arabella
függöny Creative Commons License 2000.04.09 0 0 53
Izabell; Arabella!

Én nekem tényleg semmi bajom sincs Veletek, és tényleg nagyon bocs., de létezik egy olyan dolog, hogy e-mail... Meg chat... Meg telefon, vagy postagalamb is, ha konzervatívok vagytok, de sírva kérlek titeket, könyörgömkönyörgömkönyörgömkönyörgöm NE ITT!
Annyira de annyira offtopic itten a Barátok közt!
Ajánlanám figyelmetekbe Aga. "nyitó" sorait, aki azért fabrikálta ezt a topicot, hogy a M. Sz. Portállal KAPCSOLATOS hozzászólásokat írnók bele...
A másik célra akkor már a Minden ami színházzal...- alkalmas, ott egy szót sem szólok, komolyan.
Hát bocs, és előre is köszi
F.

Izabell Creative Commons License 2000.04.09 0 0 52
Arabella,
OFF: Ő volt Nóra pasija. Miért emlékszel rá? Egyébként most valami piát reklámoz a TV-ben.
Nem azt írtam, hogy az összes színész, hanem , hogy a LEGTÖBB!!!
Egyébként meg a jó színészek úgyis előbb-utóbb elszerződnek innen.
Gali Laci idején hogy tetszett a színház? Szerintem sokkal jobb volt. Pl. A József és a színes szélesvásznú álomkabát nagyon jó volt. Láttad? Vagy A padlás, amit Hegedűs D. Géza rendezett!

Szia:
Izabell

Előzmény: arabella (51)
arabella Creative Commons License 2000.04.08 0 0 51
Izabell,
Persze,hogy Tűzkőről beszéltem és nem a Barátokról.Egyébként ő volt a Nóra pasija,nem?
Amit a többi szinészről mondtál nem osztom,mert Nádasi Erika is igencsak lelkes és roppant hiteles szinte az összes szerepében(kiv.:Bolha ..).De tudom,hogy Erika is jobb sorsot érdemelne,mint ez,bár azt hiszem szeret itt lenni.
Szia,
Arabella

Függöny!
Amikor irtam Szirtes Ági még nem volt ott :-)

Előzmény: Izabell (48)
függöny Creative Commons License 2000.04.08 0 0 50
Szia Agamemnon!

Vérszemet kaptam, és tehólhetetlen vagyok, ne haragudj, de ez csak a Ti épülésetekre/szépülésetekre teszem közzé!

Kritikusok:
homepage is lesz, vagy csak kis ismertető?- mert egy kritikust pont az írásaiból lehet megismerni, ahhoz pedig honlap kék...

Rendezők:
csak 4 név, ebből 3 db most is "praktizál" és nagyon nagyon nagyon hiányoznak a portálról:
-Gothár Péter; Novák Eszter; Zsótér Sándor
és a negyedik, aki viszont még mindig sajnálatos kényszerszabadságon van (amiért már kezdem elveszteni a türelmemet), minden makacsak legmakacsabbika: Székely Gábor.
Hát ők lennének még...
nem ígérem, hogy befejeztem egy időre a reklamálást, mert mindig eszembe jut valami/valaki...
de azért még mindig ti vagytok az ISTENEK!
üdv
Függgöny

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!