Valami lehetett egyébként a mi piténkben. Elmentem vért adni, és 146 lett a hágébém. Máskor alig több, mint 120. Viszont tízzel több lett a vérnyomásom, mint szokott. Vajon mit süthettek bele?
Hát hogy így kedd lett, és a fórumos múltamat firtatta valaki, elmerengtem, hogy hová lett az a cca 15 év, mióta először szólottunk egymáshoz. Mármint én meg a fórum, általában.
Lényeg, hogy ma szép idő van, lehetett a teraszon ebédelni, és közben újságot olvasni (elkaptak egy pasast, aki a Velencei tóban vadkert nevelt, és arról is szó volt, hogy megkezdődött az iskola, és sok a baj a KLIK-kel + kihirdették az idei Prima Primissa-díjra jelölteket). És sok érdekes ember halad ilyenkor el, ma pl. kilestem egy pasit, akinek köldökig érő szakáll volt, ősz, és kis hurkába fogta össze, három helyen jó szorosan begumizva. Aztán volt egy államtitkár, aki talán már nem is államtitkár, csak még nem tudtam róla. És volt egy hosszú hajú, idősebb nő hátizsákkal, mintha Janis Joplin még élne.
Hacsak annyi nem, hogy buék, meg hogy az idén az első nagy ráeszmélésem az volt, hogy a városunkban hemzsegnek a ketrecharcosok, és én eddig erről semmit, de abszolut semmt sem tudtam. Van edzőterem, bajnokság. És van fogadás is, de ez már tényleg csak szóbeszéd lehet, ilyen minálunk biztosan nincs, legfeljebb az Usában.
Jó neked! Én tegnap elmentem futni, 500 méter után alig kaptam levegőt, a lefelében megfájdult a térdem, mára izomlázam lett. Ennyire azért eddig nem voltam punnyadt, úgyhogy mostantól kénytelen leszek komolyan venni magam.