ÉRDEKES-HASZNOS CIKKEK KÖZÜL VÁLOGATHATSZ (te is beküldhetsz cikkeket)
GYERE NÉZZ KÖRÜL AZ OLDALON!
Az oldalra (mivel most indult) vállalkozó egyéneket-tagokat várunk akik szívesen töltenének fel, illetve megosztanák kedvenc dolgaikat(film,geme,szoftver.....stb...)
Ez az IE-s törött kép felhasználás nekem először itt az Indexen tűnt fel, de már akkor sem jött be, sőt nem is értettem hogy kerül ilyesmi a Netscape-be... :))
Az elején 8% felett volt, ma már azért ennyire nem megy, "mindössze csak" az 5%-ot haladja meg...
A Banner Plus-nál nem tudom ennyire pontosan mérni, mivel ott már nagyon sok a megjelenítésem, és elég gyakran cserélgetem a bannereimet (miközben a file név nem változik), de amióta Klárika van fenn, lényegesen megemelkedett ott is a kattintási aránya a bannereimnek.
Azt hiszem, olyan bannert sikerült kreálnom, ami minden eddigi kattintási arányt felülmúl!
Ja, a dragbike valóban nehezen olvasható... de ez megint nem véletlen. Bár megvallom, azt a bannert nem teszteltem, az kimondottan "belső" használatra készült.
vannak ugyan kimondottan erre kitalált programok, de szerintem nem szükségesek. Én photoshop 5.0-át használok. Nekem tökéletesen megfelel erre a célra. Animáláshoz flash 4.0. Bár ilyeneket egyenlőre nem készítettem publikus formában. Szerintem az egyszerű, statikus, grafikai bannerekhez több fantázia kell, hogy egyetlen képben képes legyél közölni a nézővel a mondandódat.
A ládikával nincs gond, de az a beautyfull, az valahogy nagyon kiakasztja a nyelvérzékemet. Az direkt vót, vagy csak baki?
Közben lejött az oldal; most látom, hogy a magyar helyesírással is súlyos gondok vannak. Nem kéne kicsit ráhajtani a nyelvtanra? Legalább a legdurvább hibákat eltüntetni. Az a megkíván... Nem nagyon veszik komolyan a látogatók, ha tele van hibával.
greyhound: nekem nem nem tetszik, egyetlen problem az lehet, hogy lassabb kapcsolattal nem nagyon előnyös, ha van a bannernek olyan állapota, amikor semmi nem látszik.
Csekk: ha ezt te csináltad, akkor megeszek bármi kis méretű kalapot.
Nekem más problémáim is vannak. Ha jól tévedek, a hirdetett oldal egy portál (...), akkor viszont:
1. miért pixelhibás?
2. nem volt a szerzőknek jobb ötletük a Fanta-reklám koppintásánál?
3. hol itt a kohézió? (mert az még benne volna a normálisban, ha célzótávcsöveket így árulnának, de hadd ne találja ki az néző, hogy itt "arra van gondolva", hogy mindenki a célközönségünk.)