éppen most készültem el egy egyedi kompozit bukósisak gyártásával és kárpitost keresnék, aki hajlandó elvállalni a sisak belsőjének megtervezését és prototípus legyártását. Nem tudtok véletlenül olyan kárpitost, aki ilyen spéci dolgokat is bevállal?
kárpitozással kapcsolatos kérdésem van. Ti talán tudtok olyan autóbőr forgalmazót javasolni, ahol fényes felületű fekete autóbőrt is árulnak sima és perforált is kellene. Eddigi keresésem eredménytelen volt, minden ötletet köszönettel veszek.
Akiknél nem volt: amma.hu, winklerbor.hu, autobor.hu, pelrex.hu
Sziasztok! Keresnénk Autó kárpitost-kárpitosokat, elsősorban Budapesten és környékén, de vidék is érint minket.
A lényeg, hogy ne legyen túl drága, de pontos és profi munkát végezzen! Tudnátok ilyet ajánlani? A tigra.opel@freemail.hu -ra várjuk a jelentkezéseket!
Segítségeteket előre is köszönjük!
Üdv.: Tigra club Hungary
(Laci)
Ha jó kárpitost kerestek, aki mindenféle macerás egyedi melót is vállal, akkor ajánlom ezt: www.vuko-carpit.fw.hu Én üléseket csináltattam vele, és nagyon meg voltam elégedve. És amennyire én tudom az árai is alacsonyabbak, mint máshol. Mindig van nála valami ritka veterán verda, már azért is érdemes oda benézni :-))
hali! keress meg má lécci www.muercz@freemail.hu lenne egy elképzelésem és nem tudom meg lehet e csinálni. vegyünk úgymond egy kagylóűlést ami tényleg egy tojás, nna abba lehet vhogy belehúzni negába vékony keményszivacs alappal egy vastagabb,be azért puha bőrt? úgy hogy ne legyenek benne hátsó behúzó flepnik. (nincs is hova behúzni szerintem lévén az ülés kb 2cm vastag) ragasztani kell? láttam koncepció autók üléseit tudod ami olyan oldalról mintha lebegne. egy héj és más semmi.... a vágyam csak ennyi.... blablabla... adren
De a Car-Pit meg tényleg csak bőrrel foglalkozik. Nekem az ajtókárpitjaim nagyon egyszerűek, egy téglalap alaú farostlemezen van műbör és ennyi. Csak valami dizájnt bele akarok vinni.
Kenhető faszi, alkudj! :-) A kalaptartómat én is magam tervezem bevonni, talán nem fog ki rajtam az egyenes felület. Megfordult a fejemben az s.k. kárpitozás valamikor még mielőtt megcsináltattam volna. Az üléseket most elnézve, örülök hogy nem adtam ki pénzt varrótűre fölöslegesen. Feladtam volna a harmadik öltésnél.
Kb. egy hónap volt procedúra, üléseket és ajtókárpitokat húzott be. Ott hagytam nála mindent, kivéve a vezetőülést, így használtam az autót. Amikor elhoztam mindent akkor meg leadtam neki a vezetőt reggel, estére megvolt vele. Szóval egy napot buszoztam csak. Gondolom ment volna hamarabb is csak nálam közbejöttek az ünnpek, karácsony, miafranc, több mint egy hét kihagyást jelentett. Bőrrel, fűtéssel közelítette a munka a 3K-t. Szépen megcsinálta, nagyon tetszik. Árlistát lelsz a honlapján. Mázli hogy nem kell kimenni a világ végére, bent dolgozik a Barross utcában.
Őt is néztem már, az hogy lassú mit jelent, hány hétig tartott? Bár én nem bőröztetni akarok (egy 19 éves Pajeroról van szó), de egy kb árat tudsz mondani?
Próbáld meg őt: www.autokarpitos.hu Vele csináltattam komplett belső bőrözést, nagyon szépen megcsinálta. Kicsit lassú a faszi, türelem kell hozzá, ellenben korrekt és szépen dolgozik.
Oldal légzsák nem probléma. A pénz bőrtől is függ, de nagyságrendileg 170-220 e. Ft. között van. Vannak extra bőrök is... Keress meg ha konkrét dolog és pontos ár érdekel.
üdv. bőrös
Nekem van pár kárpitos elérhetôségem. Van, aki bôrtetôket is vállal (USA járgányokhoz).
Kérdés az, hogy hosszútávú, vagy, ha úgy tetszik örök megoldást akarsz, vagy olyat, amit át tudsz építeni az új bömösödbe majd.
Ha ilyen mobil cuccot akarsz (nem gagyi üléshuzat, csak leszerelhetô miazmás), akkor fordulj a XIII. kerület, Csuka utcában leledzô Szűcs Piroskához! (középtájon, a mélygarázsban) Nagyon szépen dolgozik és imád bôrrel foglalkozni, mert csak ritkán kap ilyen megbízást. Nekem a Corvette-emnek az egyik ülésének a szélét kellett újrabôrözni (dagi volt a régi tulaj :) ), és mondhatom, nagyon szépen és hihetetlenül gyorsan megcsinálta. És az ár! Höhö! (megjegyzem nem levehetôsre, hanem véglegesre kértem)
Egész autót is megcsinál, ha akarod. Próbálkozz nála, ha nem jött be, jelentkezz, van még pár cím a tarsolyomban!
Lehet, hogy ez ugyanaz a ceg, de az RTL Automaniajaban (febr.1.(?), ism. febr.5.) volt egy cegrol szo, allitolag barmilyen tipusra varrnak. Nem mondtak a cimet, de az RTL-nel biztosan megvan. Egy telefont meger.
Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy ezen a számon komplett bőrözést is csinálnak, de az biztos, hogy az összes Rover gyári és Brabus tuning Merci kormányokat ők bőrözik, nem 0 :-))) minőségben. Egy telefont mindenképp megér: Fel Bőripari Bt Kecskemét-Kadafalva tel:06/76/470-029. Üdv: tacika