akárki is vagy barquq, nagy zöldségeket tudsz írni, pukkaszónak pedig kicsit soványka, fantáziátlan. Aztán, akár nő vagy, akár transzvesztita, akár egy öregedő hímnemű, abban egészen biztosan tévedsz, hogy a NŐK -amúgy általánosítva- azért szépítkeznek reggel a tükör előtt, hogy tetszenek a FÉRFIAKNAK. Nem hátrány persze, ha egy nő érzékeli nőiségét, (visszaverődni a hímneműekről) de csak finoman, különben már zavaró és tolakodó lehet, ami a NŐK többségének aligha kellemes, leszámítva azokat a libákokat, aki csak ezen a módon tudnak feltűnni, maguk számára is érzékelhetővé, VALAKIVÉ válni. Egy normális ön- és éntudatos nőnek nincs efféle napi visszaigazolás-adagra szüksége, a reggeli smink, ápolás miegymás pedig a SAJÁT közérzetünknek (is) szól.
Most mit is írhatnék kedves Barquq? Elég érdekes játékaid vannak...
Ne haragudj meg rám, de le kell írnom mi volt az első gondolomat. Egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy most az igazat írtad. Tudod mit mond a közmondás? Messziről jött ember bármit mondhat. Na igen... csak ez az álarc(?) ami mögé most bújtál az általános erkölcsi normák alapján nem, vagy leginkább kevésbé támadható. Valahogy mégis csak elérted, hogy "elfogadjanak" Téged, és a kis játékaidat a történet végére, mégha nem is csodálnak, ahogy azt előszőr szeretted volna.
Én hiszek abban, hogy itt az indexben, azért írnak és olvasnak az emberek mert kiváncsiak másokra és mások véleményére. Önmagunkat adhatjuk!
Utálom a nagy szavakat és a hegyibeszédeket, azért most mégiscsak sikerült...:) Bocs!
Most mit is írhatnék kedves Barquq? Elég érdekes játékaid vannak...
Ne haragudj meg rám, de le kell írnom mi volt az első gondolomat. Egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy most az igazat írtad. Tudod mit mond a közmondás? Messziről jött ember bármit mondhat. Na igen... csak ez az álarc(?) ami mögé most bújtál az általános erkölcsi normák alapján nem, vagy leginkább kevésbé támadható. Valahogy mégis csak elérted, hogy "elfogadjanak" Téged, és a kis játékaidat a történet végére, mégha nem is csodálnak, ahogy azt előszőr szeretted volna.
Én hiszek abban, hogy itt az indexben, azért írnak és olvasnak az emberek mert kiváncsiak másokra és mások véleményére. Önmagunkat adhatjuk!
Utálom a nagy szavakat és a hegyibeszédeket, azért most mégiscsak sikerült...:) Bocs!
Hááát a fene tudja. Mindenesetre, ha ez a legutóbbi változat az igaz, mert az előző az biztos
hogy nem, akkor megerősítenél egy általános vélekedést, miszerint a beteg emberek, a törpék,
a pónik stb. gonoszak. De inkább azt remélem, hogy semmi bajod, csak egy unatkozó kis
hülye vagy. Ne ilyen topicokban lógj, hanem olvass több irodalmat, csiszold a stilusod, hogy
le tudj ilyen történetet írni anélkül, hogy öt perc alatt lebuknál.
Hááát a fene tudja. Mindenesetre, ha ez a legutóbbi változat az igaz, mert az előző az biztos
hogy nem, akkor megerősítenél egy általános vélekedést, miszerint a beteg emberek, a törpék,
a pónik stb. gonoszak. De inkább azt remélem, hogy semmi bajod, csak egy unatkozó kis
hülye vagy. Ne ilyen topicokban lógj, hanem olvass több irodalmat, csiszold a stilusod, hogy
le tudj ilyen történetet írni anélkül, hogy öt perc alatt lebuknál.
Csak a pénztárcám tarthat vissza attól, hogy elvigyelek a Ritzbe mulatni : )
De ha szeretnél egy orültet a kutyus mellé szívesen meglátogatlak néha.
Hmm?
Jól kiborult a bili!
Hát persze kedves Latifa, te ráéreztél az egészre.
Csupán játék volt az egész. Feladom magam.
Egyikben sincs részem.Soha senki nem szólított le, mert alig hagyhatom el a házat, hiszen tolókocsiban ülő 23 éves lány vagyok,aki egy szerepbe élte bele magát. Néhány dolog igaz, hiszen egész szép pofim van, az apám venezuellai.
De ezen kívül semmi. Más nick nevem is van, de azt sajnos nem mondhatom meg. Általában a vallás rovatban írok.Sokat lógok a net-en, hiszen estéimet nem a riczben egy jó pasival, hanem egyedül töltöm a kutyámmal.
De azért sikerült jól felpörgetni a topicot.
Csao fiúk ,lányok!
Azt hiszem egyet kell értenem mauddal, de nem erről szól a topic...
A flört (bárhol is kezdődjön utca, mozi, kávézó, mulatozóhely) szikra. Nekem személy szerint mindig nagyon jól esik, ha valaki kiszúr magának a tömegből. Persze a folytatás múlik a közeledés módjától, a személytől, hangulattól.
Egyébként ey mosoly nem kerül semmibe!!!! Ezt nagyon sokan sajnos nem tudják.
Igaz, hogy a déli országok szülötteinél az utcai ismerkedésnek a hagyományai sokkal kifinomultabbak. (eddig kétszer szólítottak meg az utcán, mindkettő itt tanuló olasz egyetemista volt. Mindkettővel "csak" nagyon jó barátok vagyunk a mai napig)
Egyet mindig szem elött kell tartani, hogy mindig csak azt várhatja el az ember másoktól, amit önmaga adni képes, hajlandó az adott másodpercben.
Azt hiszem egyet kell értenem mauddal, de nem erről szól a topic...
A flört (bárhol is kezdődjön utca, mozi, kávézó, mulatozóhely) szikra. Nekem személy szerint mindig nagyon jól esik, ha valaki kiszúr magának a tömegből. Persze a folytatás múlik a közeledés módjától, a személytől, hangulattól.
Egyébként ey mosoly nem kerül semmibe!!!! Ezt nagyon sokan sajnos nem tudják.
Igaz, hogy a déli országok szülötteinél az utcai ismerkedésnek a hagyományai sokkal kifinomultabbak. (eddig kétszer szólítottak meg az utcán, mindkettő itt tanuló olasz egyetemista volt. Mindkettővel "csak" nagyon jó barátok vagyunk a mai napig)
Egyet mindig szem elött kell tartani, hogy mindig csak azt várhatja el az ember másoktól, amit önmaga adni képes, hajlandó az adott másodpercben.
Remélem senki nem veszi komolyan a barquq-ot. Igy egy jó nő sohasem beszél magáról, ami jó az természetes, és úgyis kiderül.
főleg
nem ide írogat, hanem éppen a Ritz-ben ül valami jó pasival. Vagy fiatalemberrel, ahogy
ő hívja. Jó vicc, itt valaki szórakozik. Ez a "nő" pont olyan mint némely meleg amikor nőnek
öltözik, és azt hiszi, hogy így beszélnek, mozognak a nők, ahogy ő előadja.
Talán, tényleg nem rossz megadni (vagy elkérni,kicserélni) a nicket mert, a flörtben résztvevő két ellenfél valamelyike többre számíthat a továbbiakban. Nem biztos, hogy a férfi. Biztos mással is előfordult, hogy egy kiszemelt szép archoz egy oda nem illő hang vagy hanghordozás társult és ez lehet kiábrándító is. Miután erőt gyűjtöttünk a frappáns megszólításhoz kellemetlen szituációba keveredhetünk, nem is beszélve arról, hogy mi van akkor, ha lebeszélünk egy randit és 1-2 nap múlva derül ki, hogy a tartalom s forma fordítottan arányos kiszemelt áldozatunknál. Ezért értek egyett nagyrabecsült vadásztársammal, ki felvetette a nick megadását. Egyébként, kedves barquq, ez számodra lenne a legalkalmasabb, mert mint írod nem nagyon mész el a lebeszélt randikra.
Valószínűleg azért, mert első látásra, hallásra nem gondolod, hogy számodra érdekes ember szólított meg. Ezért jobb előszőr audio-vizuális tapasztalatot szerezni a potenciális partnerről az utcán, akárhol és utána megnézni hogy miként vélekedik az embör a világ dolgaiban (az interneten őszintén, nem udvarlási céllal, anonimitás mögé bújva) Ma még nem annyira elterjedt a net, de eljön még a mi időnk is.
Renascent – ki kétszeres Nobel-díjas és megyei testépítő-bajnok
Kedvesem,
megértettem amit írsz. Nyilván minél több dolgot tudok valakiről, annál jobban tudom megítélni egy adott szituban a viselkedését.
Én azonban nem vagyok egy "le/meg/szólítós" típus, ezért csak szimplán elképzeltem, ha már idáig jutnék, mi lenne. Nem örülnék, no.
Dear Lertov
Ezek a "randimegbeszélések" másodpercek alatt zajlanak le. Tulajdonképpen rábólintok.Adni egy esélyt valakinek? Hidd el, hogy a remény sokkal jobb, mint a később betörténő pofáraesés.
Ahhoz, hogy az én tetszésemet elnyerje valaki,kemény próbát kell kiállnia. Oly kevesen jutottak el az ágyig.
Életemben két férfi vonzott.
Vedd nagyképűségnek, ha akarod, de tele van a hócipőm már, hogy lépten-nyomon ajánlatokat kapok. sok irigyem is van. A lányok arca elsárgul, ha egy társaságban megjelenek, mert tudják, hogy háttérbe szorulnak, ha ott vagyok. Ezért hasonlóképpen, mint itt, puskaporos a levegő.Nemcsak kinézetem miatt, de szellemességemmel és humorérzékemmel is lenyűgözöm a hallgatóságot.A férfiak imádják a társaságomat, mert bármi legyen is a felhozott téma,én hozzá tudok szólni, ha kell 5 nyelven. Ezek után lehetek bármilyen szerény és alázatos.
(Lehet, hogy nick nevet kellene változtatnom?)
Organicnak egy mondat.Megkérdezheted a lányok nick nevét,vajon elmondanák -e? Az én esetemben tabu.
Valóban elég puskaporos a hangulat... de ne felejtsuk, azert vagyunk itt, hogy szabadon véleményt formálhassunk. (Az index toleranciaszintje e tekintetben kiemelkedo)
Es az enyem is : )
Tessek ittmaradni es hozzaszolni!
fülöp, itt nem a sírig tartó szerelemrol van szó, csak a könnyed flörtölésrol. Mondhatnom, hogy soxor gondolok majd irigykedve rád magányos heteimben, de egy jó ízes flört, egy lopott csók valakivel akit sosem ismertél...ezek igencsak fuszeressé teszik az életet. Nem akarlak választás elé állítani, megteszi majd helyettem az élet : )
Kedves vitázó felek,
vonjuk le a konzekvenciát: ha egy pasi elhiszi, hogy a vadidegen hölgy elso látásra szerelmes lesz és randit ígér másnapra, illetve azon meg is jelenik, akkor tanujelét adja némi naivitásnak.
Félreértés ne essék: nem a rosszindulatot és a kitolást szeretném támogatni! De nem az aranykorban élünk... és a túl könnyu gyozelem el is vakítja az embert.
Persze én is megalázva éreztem volna magam hasonló helyzetben, és nem is tennek ilyet senkivel. Gyakorlati tapasztalatom sajnos nincs, mert nem szólítanak le a lányok az utcán. (pedig milyen kiváló lenne)
Mellesleg én is tanultam valamit: ha megszólítok egy lányt az utcán és másnapra ígér randit... megkérdezem a nickjét : )
Igen, most, hogy mondjátok, belátom, hogy talán ideializmusomból fakadóan (meg lehet, hogy túl fiatal vagyok?) azt gondolom, hogy csak egy igazi van. Aztán holtodiglan-holtomiglan. Bocs. Na, ez van és kész.
Lehet rossz vicc, de például ma:
Felszállok az egyik metrora. Szemben velem egy 40-es pasi, aki szatírként bámult. A Deák térnél kiugrottam,ő utánam, mikor látta, hogy visszalépek a másik ajtón, ő már nem tudott visszalépni, mert becsukódott az ajtó. Szomorú szemekkel nézett vissza. Általában megpróbálom lepörgetni az embereket, de ha rossz kedvemben találnak nem kímélem az éhes tolakodókat.
Ó férfiak! csak azt ne mondjátok, hogy ti néha, esetenként, ne talán hébe- hóba nem játszottok a lányok szívével.Mert én másról tudok.
Nem hinném, hogy itt a topicban bárkit is megbántottál volna és tőlünk kéne bocsánatot kérned, azok, meg akik hiába vártak, úgysem olvassák ezt a topicot valószínűleg.
Nem muszáj eltűnnöd innen, csak ne csinálj ilyeneket többet, mert rossz vicc, elhiheted.
Ha valakit megsértettem volna, kérem bocsásson meg.
Mint minden nőnek nekem is jól esik, ha néznek.Nem tagadom. Hiszen minden lány azért szépítkezik reggelenként 30 percet, hogy magáravonja a férfiak tekintetét. Hajlamosak vagyunk arra, hogy a tömegből a jóképűeket szúrjuk ki. Én nem szúrok ki senkit, ők szúrnak ki engem.Nem vagyok jó nő, ízlések és pofonok. Feltűnőségemet annak köszönhetem, hogy arcvonásom eltér az európaiakétól.
Azt hiszem, hogy lelépek erről a topicról, mert túl érzékeny emberek írnak ide.
Egy kicsit puskaporos lett a net.
Hát barquq...
Én eddig azt hittem, hogy van aki elfogadja az ilyen ismerkedési ajánlatokat, és van aki nem (no persze nem minden fekete-fehér...).
Eddig azt hittem, ha vki megbeszél így egy randit, az általában szívesen veszi, ha "feltűnik", és ad egy esélyt az esetleg-még-talán kedves idegennek, és nem csak ezért, hanem mert talán őt is vonzza a másik.
De csak pofára ejtés miatt...:(
Egyszerűbb lenne nemet mondani.
Már azt hittem, hogy mindenki nekem esik. Csupán őszinte akartam lenni.
Megnyugtató,hogy ilyen kedves és megértő házigazdája van a topicnak.
Lehet, hogy irritáló a magabiztosságom,sőt elbizakodottnak is tarthatnak, de hát Istenem, nem tehetek arról, hogy bennem a szépség az értelemmel is párosult. Persze, most nem reklámozni akarom magam, erre végképp nincs szükségem. A férfiakra visszatérve, sőt a rózsákra:Akinek rózsát látok a szemében, azt nem sérteném meg, de sajnos ágyikót látok a legtöbb pasi szemében. Jajj, mi lesz tavasszal?
"néha abba is belemegyek, hogy randit beszélek meg a jobb és értelmesebb kinézetűvel, de egyszer sem történt meg, hogy elmentem volna. "
Szerintem eleg bunko dolog amit csinalsz. Kepzeld bele magad, valaki remennyel taplal, es aztan semmi, teljes pofara eses. Ezt veled is megcsinalhatjak, vagy te az ilyet fel se feszed?
" A kevésbé jóképű, de értelmes arcú fiatalembereket is néha megajándékozom egy kedves pillantással. "
Nekik meg rosszabbul esik, ha el sem mesz.
"hozzátenném, hogy csak az erőszakosabbakkal teszem,a nagyon magabiztos macsókkal, akik azt hiszik magukról, hogy őket nem lehet visszautasítani. Azért nem vagyok én olyan kegyetlen.Csupán leszállítom őket a földre. "
Az elejen meg azt irtad, hogy az értelmesebbekel csinalod ezt, most meg azt mondod, hogy csak a bekepzelt macsokkal. HOgy is van ez??
Megijedtel, hogy neked esnek ezert a hozzaszolasoderet, es most probalsz javitani, terelni?
Lehet, hogy mar az elejen is ezt akartad irni, es tenyleg csak azokat hulyited akik "megerdemlik", de egyenlore nem az latszik, hanem az hogy elvezed ha bamulnak, mindenkivel szorakozol, es azt se tudod mit akarsz igazabol mondani.
Bocs, ha tul durva voltam, de (65)-os hozzaszolasod alapjan szerintem megerdemelted.
barquq, legyünk oszinték:
Te egy meno csaj vagy.
: )
Egyebkent igazad van: valoban sok az olyan pasi, akinek az arckifejezesetol falra lehet maszni. Mondom ezt en, mint pasi.
Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, hogy a kemeny arcu, magabiztos fellepesu, sebezhetetlen dumaju embereknek all a vilag. Kozben nem marad mit szeretni rajtuk.
Lehet, hogy velem is ez a baj:
tul jokepure sikeredtem : )))
Most jut eszembe, életem egyik nagy szerelmével úgy ismerkedtem meg, hogy egy koccanás következtében le volt törve az egyik metszofogam. Tehat amikor a legesleggázosabb a helyzet, es az ember a szájat sem meri kinyitni, nemhogy mosolyogni, akkor jön o, a no.
Mondjuk ehhez mar orülnek kell lenni, sot az sem árt, ha korábbról ismered.
Sose tudhatjuk kinek miért fogunk megtetszeni.
Felszallt ma egy lany a buszra, es nagyon vagány volt a sminkje és a frizuja. Sokat dobott a külsején és én elkezdtem figyelni, mi rejtozhet alatta. Próbáltam elképzelni, milyen mikor reggel felébred. Mindeközben o is észrevett engem. Mivel nem voltam biztos benne, hogy tetszik, inkább érdekesnek találtam, ezért nem tartottam rajta a szemem. De mikor lattam, hogy elfordul, tekintetem magatol visszatancolt az arcara. Es ez a jatek igy ment jo sokaig. Kialakult az a hülye szitu, amikor valakivel bamuljatok egymast, anelkul, hogy igazan teccenetek es mindenki vadul kapkodja a szemét oda-vissza.
Jópofa.