Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
fellelt allpotban nem volt basztatva semmilyen modon a penge.
papucs,tok nincs az egyik csonkított.
beutok szerint
1:OEWG - Österreichische Waffenfabrik Geschellshaft, Steyr. 1864 április 16-án alapította meg Josef és Franz Werndl a Josef und Franz Werndl & Comp. Waffenfabrik und Sägemühle in Oberlettennevű céget. 1869-ben aneve Österreichische Waffenfabrikgesellschaft (OEWG) lett. 1885-ben a gyár fő konstruktőre Frendinand Ritter von Mannlicher lett. 1912 és 1914 között új gyárat építettek Ennsleiten városrészben. Az Első Világháború alatt a munkások száma (a kerékpár és repülőmotorgyár alkalmazottaival együtt) elérte a 15000-et.
2:F.G.GY. - Fegyver és Gépgyár Rt., Budapest Soroksári út 158. 1891-ben alapították.
Ara 15.000/db iranyar beszeljunk irj hivj06203628750
Szeretném eladni Beretta késemet. Ritka darab nagyon jó állapotban. Japan penge Micarta markolat,pikkely mintás bőr tok. Ha valakit érdekel kérem írjon.
Megvételre keresek CRKT Otanashi Noh Ken foldert,CRKT M 16 14 SFG és CRKT M 16 14 SF foldert!Nagyon szép,hordatlan,hibátlan darabok érdekelnek!Nagyon köszönöm előre is!
Szia. A Bökerhez nem tudok hozzászólni, de ! Én ajánlom neked az Ontario cég becses termékeit. Anyaguk 1095 széénacél, ami az eddigi tapasztalatok alapján bőven jó a feledatra. Az áruk is szerintem elfogadható. Vagy legalább is vannak ettől jóval drágább késeik is. A tipus szerint ajánlom figyelmedbe az Ontario 499 (USAF survival knife) / Ontario Sp 2 (USAF survival knife) /Ontario Sp 24 USN 1 (USN survival knife / Ontario ASEK knife (USAF survival knife. Ezek szerintem rendben vannak az én meglátásom szerint. Üdv.
Sziasztok! Fogazott hátú túlélőkéseket nézegetek, ami eddig szembejött, a Böker Magnum Survivalist. Ennek a pengéje csavarral van a nyélhez rögzítve, nem tudom, ez mennyire stabil. Árban nagyon jó. Ez jó kés? Én csak egy jó túlélő kést szeretnék, milyet javasoltok? Az anyagokat annyira nem ismerem, csak érintőlegesen, és nem is akarok jobban belemenni.
Eladóvá vált Dr. Thiele Ádám által készített gyűjteményi kosfejes damaszk tőröm. Használatban értelemszerűen sosem volt, gyűjteménybe vásároltam.
A tőr adatai: th325mm, ph190mm, psz32mm, pv8mm. A gerincéles penge mintázata 2x80 rétegű csavart damaszk, amelynek osztósíkja a gerincél vonalában húzódik. A markolat és a penge találkozásánál két oldalról egy-egy, a markolatra szegecselt kosfej szolgál ujjvédőként. A markolat bőrfonatos borítást kapott fekete bőrszíjból.
Ára: 95 000 Ft, ami a postaköltséget tartalmazza.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges. Érdeklődni privátban.
Sziasztok! Eladó Benchmade 940-2, polírozott pengével. Eredeti ár: 60.000 Ft Új ár: 30.000 Ft Esztétikailag hibátlan állapotban van. Mechanikailag tökéletes. Egyetlen változás a kés felületének polírozása, ezzel is egyedivé téve. Érdeklődni e-mailben, most nem tudok képeket feltölteni, de kérésre küldök, hamarosan feltöltök.
Infót szeretnék kapni ennek a tőrnek a gyártójáról. Már találkoztam hasonló "zárral" és díszítéssel, de akkor azt hittem egyedi megoldásról van szó. Ez egy másik példány (nem sajátom), és most már látom, hogy nem egyszeri esetről van szó. Ha valakinek lenne információja a készítőről, azt megköszönném, ha megosztaná velem.