Keresés

Részletes keresés

saxoo.london Creative Commons License 2014.04.20 0 0 61

Ha karcsúsított öltönyt szeretnétek akkor csak ajánlani tudom az Elite Fashion Öltönyházat. Tegnap vettem egy öltönyt nagyon kedvező áron. Ajándékba kaptam hozzá egy övet is! Nem mellesleg nagyon kedvesek is voltak! Van netes oldaluk is: öltöny

Kiscinca Creative Commons License 2013.07.14 0 0 60

Itt tuti megtaláljátok, hogy meddig: http://premieroutlets.hu/NewsDetails.aspx?News_id=103

H&M-mel kapcsolatban pedig lehet, hogy akkor csak én fogom ki a rossz minőségű ruhákat, vagy nem tudom...:D De tényleg többször is előfordult már, hogy kibolyhosodtak, vagy a mosógép kilyukasztotta normál pamut programos mosással!!

kicsiSziszi90 Creative Commons License 2013.07.14 0 0 59

még sose voltam ott, de már több ismerősöm is említette, hogy szoktak ott vásárolni, és hogy tök jó! ha van még ez a leárazás akkor megnézném mindenképpen, még nem is vettem magamnak idén nyáron semmit, a nyaralásra kellett gyűjteni.:))

az allee zara nekem is a kedvencem, én mondjuk a h&m-et is szeretem, nekem semmi baja nem szokott lenni a ruháimnak... 

Előzmény: Kiscinca (57)
biusvagyok Creative Commons License 2013.07.14 0 0 58

De jó, nem is tudtam, hogy a Premierben is vannak leértékelések, mivel outlet! Mindenképp elnézek akkor majd! Nem tudod meddig van ez a 70%?

Előzmény: Kiscinca (57)
Kiscinca Creative Commons License 2013.07.13 0 0 57

Pár napja voltam a bevásárlókörúton, és nagyon jó dolgokat vettem!:) Az Allee Zara még mindig kedvenc, csak sajnos árakban eléggé elhúztak (azért vettem 1-2 ruhát, amik normálisabb áron voltak:)). Ezen kívül most a Bershka jött be eléggé, bár oda mindig szívesen járok, viszont Westendben jobban bírom.

A H&M-ben meg elég komoly leértékelések vannak, de a ruhák minősége nagyon ciki, ott eléggé megváltogatom, hogy mit veszek meg. Sokszor három hordás után kibolyhosodik az anyag,egyáltalán nem éri meg!

A másik favorit most a Premier Outlets lett, ott 70%-os leértékelésbe futottam bele!! (és legalább az üzletek is nagyrészt színvonalasak!)

MaksziMix Creative Commons License 2013.04.03 0 0 56

Tiszteletem! Van egy divat portál, ahol olcsó ruhák, cipők találhatóak, érdemes megnézni, sőt, akár ti is felrakhatjátok felesleges nem használt vagy alig használt ruha darabjaitokat. 

deepSmod Creative Commons License 2003.05.13 0 0 55

HTTP://DRESSLAND.UW.HU
A Dressland second-hand kft. kizárólag direkt import útján, a Holland Királyságból behozott, és minőség szerint gondosan válogatott ruhákat forgalmaz

platina Creative Commons License 2000.03.07 0 0 54
Köszi, nbb.
Alig hiszem, hogy ennyire érdektelenek lennének itt az emberek a ruhák iránt. Biztos máshol vannak az érdeklődők, pl. a DK topicban egész nap. Most kicsit hanyagolni fogom ezt a topicot. Hátha felhozza majd valaki más.
nobodybuilder Creative Commons License 2000.03.06 0 0 53
Már egy ideje eszembe jutott, de csak most jutottam idáig: a CKM nevű férfi-kiskegyedben mindig vannak "igen jó ruhák" és az utolsó oldalakon van shopping-guide is, a boltok címeivel. Ha valakinek segít ...
platina Creative Commons License 2000.02.23 0 0 52
Óh, hát senki sem olvassa a topicomat? Felhozom, mert jól indult, sajnálnám, ha most, így, ennyivel.
platina Creative Commons License 2000.02.17 0 0 51
Vigyázat! A Griff áruházban lévő cuccok színvonala állítólag romlott. A hibás pulóvereket pedig nem cserélik, hanem több héten belül varrják!!!
platina Creative Commons License 2000.02.17 0 0 50
A WestEnd-ben látogattuk meg. Emeletek terén ott egy kicsit zavarban vagyok.
nobodybuilder Creative Commons License 2000.02.14 0 0 49
platina! úgy eltűntél, már hiányzol ám a D.K. topicból is! :-(((

hol van ez a Springfield?

Előzmény: platina (48)
platina Creative Commons License 2000.02.14 0 0 48
Jártunk a Springfield-ben. Tetszik. Ingek 5, pulóverek 4, nadrágok 5.
Talán csak a szezonvége miatt, de zakóból nem volt különösebb választék.
topp Creative Commons License 2000.02.09 0 0 47
Csokis2: Köszönöm szépen, meg fogom nézni őket.
Előzmény: Csokis2 (45)
hirvike Creative Commons License 2000.02.09 0 0 46
nobodybuilder: a konfekció tipikusan úgy készül, hogy a tucatból 8-ra jó legyen... A többi meg menjen, ahova akar.
Az átlagos méret is csalóka, mert gyakorlatilag nem létezik szimmetrikus ember, az alsó és felső részek közti méretkülönbségről nem is beszélve. Aztán ott van még a korral járó változások sora, és még folytathatnám...
Előzmény: nobodybuilder (40)
Csokis2 Creative Commons License 2000.02.09 0 0 45
Pedig egyszer mar megirtam az ingeket. Elszallt volna?
Regen (15 eve): Fedosz a Petofi S. utcaban. (Most biztos mas a neve, de talan meg letezik.)
Nem annyira regen (90-91): Bartok B. ut, az egykori Bukarest etterem mellett, kicsit a Gellert ter fele.
Most (ket hete): Paulay Ede utca, a Nagymezo utcatol kicsit a Liszt F. ter fele. (11-12 eFt / db) Csak a kirakatot lattam, minosegrol semmit info.
Előzmény: topp (37)
MrsBates Creative Commons License 2000.02.08 0 0 44
Leértékeléskor érdemes a Ferrante-ban is körülnézni (Duna Plaza, I. emelet), álomszép vastag és vékony gyapjú/kasmírpulcsikat lehet beszerezni.
farriss Creative Commons License 2000.02.08 0 0 43
Sziasztok,

Szerintem is ma a legjobb ffi cumók a SPRINGFIELD-ben vannak. Nagyon jó minőségüek, és nem is drágák. Gyapjú kötött pulcsi 10900 Ft, igaz most már csak 5990. Ott vettem egy fekete öltönyt, pár pulcsit, egy rózsaszin és egy halványsárga oxford inget. Az oxford ingek kb. 12-15 ezer Ft-ba kerülnek, itt 8400 Ft volt, a leértékelés után már csak 5990 Ft. Ja, és vettem a SPRINGFIELD-ben egy fekete téli kabit is. A Cottonfield nagyon drága, csak leértékelés után érdemes ott végig nézni, de akkor nagyon. Most is 40 százalékos a leértékelés. A női cumók, a Jackpot dolgok még drágábbak, és a minőségük sajnos nem áll arányban az árukkal. Csak leértékelve érdemes venni. A Benetton meg egyszerűen silány lett, teljesen lejáratta magát…. Ami még jó, az a Basefield, nagyon jó pamut garbóik vannak.
A Springfield egyik eladója mondta, hogy BP-en még két üzlet nyilik, egy a Váci utcában, a másik pedig a Duna Plaza-ban. Összesen 25 üzeletük lesz Magyarországon. A női vonalat azért nem hozzák be, mert az nagyon drága lenne (asszem GLENFIELD a neve…) Elnézést a hosszú mélért, de nagyon jó ez a topic…

nobodybuilder Creative Commons License 2000.02.08 0 0 42
ahham, szóval nem átlagosak a méreteid ... :-) akkor nem haragítalak magamra :-DDD
Előzmény: topp (41)
topp Creative Commons License 2000.02.08 0 0 41
nobodybuilder: :))
Ma már megszállottság..
Tudod, konfekciót csak 'átlagos' méretekre gyártanak :)
(Amióta viszont csináltatjuk, azóta mindenfélébe beleszerettem, ami hand-made.. )
Előzmény: nobodybuilder (40)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.02.08 0 0 40
Topp,
amúgy ez nálatok afféle hobbi, vagy "megszállottság"? Mármint hogy cipőt is, ruhát is készítettek. Nem vesztek semmi konfekciót?
topp Creative Commons License 2000.02.07 0 0 39
Platina,
Jártál már a Manuál Bt felé? Tetszenek?
Előzmény: platina (38)
platina Creative Commons License 2000.02.07 0 0 38
Topp, köszönöm, minden érdeklődő nevében.
Megígérem, hogy amint jutok valamire ingügyben, rögtön megírom ide.
topp Creative Commons License 2000.02.02 0 0 37
platina:
Ime: Földvári Nadrág
Népszinház u. 16.

Hölgyeim:
Van még egy női szabó is Budapesten, akinek a munkájával meg vagyunk elégedve:
Nagy Lászlóné
1115 Ostrom u. 8a
2136921 délutánonként

Ingkészítőt keresek még mindig!!! Plíííííz.. :)

Előzmény: platina (31)
platina Creative Commons License 2000.02.02 0 0 36
MrsBates:
Köszönöm.

Vissai:
Mindenki rokonlélek, aki szeret turkálni?

MrsBates Creative Commons License 2000.02.01 0 0 35
Jó kis elszólás volt - más fórum, más nick :))
Előzmény: MrsBates (34)
MrsBates Creative Commons License 2000.02.01 0 0 34
Szia,

Már a melltartós topcban is egymásra találtunk, úgy szeptember táján :))

Az ominózus turi Pécsett van/volt, most vmi butik nyílt a helyén, de nosztalgiával gondolok vissza az ösztöndíjfizetés utáni kollektív turkálásra :))

Pécsiek figyelmébe ajánlom az Olasz sarok nevu boltot a Király utcában, echte Versace göncök 80%-kal olcsóbban!

Előzmény: Vissai (32)
MrsBates Creative Commons License 2000.02.01 0 0 33
Ostermann: Váci utca, a Fontanával nagyjából szemben (most 50-70%-os sale van).
MEXX: Duna Plaza földszint, Párisi utca (Ötker)

Jó shoppingolást :)

Előzmény: platina (26)
Vissai Creative Commons License 2000.02.01 0 0 32
MrsBates,

mink, mint turkalok, rokonlelkek kell hogy legyunk.
Hol is van ez a turkalo, ahol 700 HUF-ert Esprit garbot lehet kapni ? (Bpesten, ugye ?)

Előzmény: MrsBates (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!