Sziasztok! Keresem a Vox mozimagazin ezen lapszámait keresem: 1., 2., 4., 12., 129., 136., 142., 145., 172. (Dátum szerint: 1997. május, június, augusztus / 1998. április / 2008. január, augusztus / 2009. február, május / 2011. augusztus) A jó állapotú lapszámokért akár JÓVAL A "PIACI ÁR" FELETT IS HAJLANDÓ LENNÉK FIZETNI.
Csak kérdés, lenne érdeklődő csaknem teljes Cinema-gyűjtemény iránt? Az 1993-as évfolyamból hiányzik pár szám, egyébként teljes, 1992-2009 kollekcióról van szó, 191 darab magazinról.
ugyanitt Vox magazinból is megvan mintegy 100 szám, az első, '97-es számoktól mostanáig (azt hiszem, az első három és az utolsó egy-két évfolyam lehet erősen hiányos, de ezt még nem kategorizáltam).
Úgy 15-20 szám hiányozhat eme igazi csemegének számító gyűjteményből, mely a Cinema fénykorát, az 1992-től 2001 decemberig (121. szám) tartó időszakot fedi le. A kiadványok többnyire remek állapotban vannak!
Továbbá ajándékba adok még néhány korai példányt egyéb magazinokból (DVD magazin, Házimozi, Vox) is, melyek szintén közel hibátlan állapotban vannak.
Üdv mindenkinek! Cinema filmmagazinok eladók! Az 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 évi teljes évfolyamok, az egész csak egyben 14000 Ft-ért, valamint az 1993/4,5,6,8,9,10,11,12 és a 2002/1,2,3,4 havi számok, darabonként 200 Ft-ért. Szállítás postai utánvéttel vagy futárszolgálattal. Mail: realmatrixuser@gmail.com
Tud valaki a Cinema-ról valamit? Előfizető vagyok már évek óta, most pedig az áprilisi szám volt az utolsó, amit megkaptam. A leveleimre (e-mail) nem válaszolnak, egyszerűen fogalmam sincs, mi lehet velük. Becsődöltek? Vagy csak tulajdonos váltás van? Az internetes oldal sincs frissítve már két hónapja.
Eladó 27 db Cinema magazin. 97,98 teljes évfolyam,99/1-4,6 Csak egyben adom 6500-ért.A 97/áprilisi számnak a gerice alul felül a bortónak kb 1 centin szakadt,és a 98/11 számnak a címlapján van egy pár centis sérülés.A többi lényegében tökéletes állapotban van,csak apró kopások vannak némeilyknek a borítóján,de az elkerülhetetlen ugye,de amúgy teljesen jó állapotban vannak.Ha kell akkor tudok esetleg képet csinálni.Ha postázni kell,akkor azt a vevő állja.
Cinema magazin! 1995 szeptembertől 2004 márciusig az összes szám megvan hibátlan állapotban. Egyik sincs megtörve, nagyon vigyáztam rájuk. 250,- egységáron eladom az összes azaz 114 számot. Csak egyben, Budapestre el is viszem.
Gyorsan még két kérdés:
- A sima, csak a filmet tartalmazó kölcsönzői verzió, vagy az extrákkal ellátott, kereskedelmi változatot mellékelik a laphoz?
- A DVD tokon, vagy a lemezen van valami reklámfelirat, vagy megegyezik a boltival?
Mennyibe kerül a DVD mellékletes VOX? Azt lehet látni, hogy melyik film van az újságban a kettő közül, vagy zsákbamacska? Egyébként DVD tokot adnak hozzá?
Állítólag a Westend Lehel felőli kijáratánál lehet kapni. Én a Relay újságosoknál keresném. De a Vox szerkesztőségénél is lehet kapni.
Sajnos a Cinema már nem annyira unikum, mint 91 decemberében. Főleg az internet miatt. Kicsit kiábrándító az interneten felröppent kacsákat hónapokkal később kemény tényekként viszontolvasni. De kíváncsi vagyok, hogy a főszerk. váltás mennyire segíti a magazint.
dvd mellékletek tekintetében valóban a dvd magazint illeti dícséret, de amit pl. a vox csinál, az gusztustalan. ráadásul az intercom saját magát rúgja seggbe, hogy néhány héttel a hivatalos megjelenést követően alíg féláron hozzáférhetővé teszi uyganazt a korongot. az emberek majd azt mondják, semmit se vesznek meg megjelenéskor, hanem megvárják, míg akciós nem lesz vagy hozzá nem vágják egy újsághoz. sőt, lassan olyan szintre jutunk, hogy a napilapokhoz is dvd-t mellékelnek, a piac pedig dob egy jókora hátast.
ha már nagyon ragaszkodnak a dvd-melléklethez, akkor adjanak olyan filmeket, amik hivatalosan nem jelennének meg soha. a belmondo sorozat pl. ilyen. [montreali bankrablást akarunk!!!]
ugyanígy én is csak azért veszek cinemat,mert megvan az összes,és már nem akarom abbahagyni,de színvonalban messze elmarad szvsz a DVDFilmcsillag és a Vox mögött
Szerintem messze a DVDMagazin mellékletei a legjobbak: Profi (amely a Belmondo sorozat-része), Elveszett gyermekek városa, stb. És a jövőben is efféle fasza, enyhén szólva jó ízléssel összeválogatott filmekkel jönnek ki.