helló. korando 1997es, első hajtásom nincs. felező van de nincs hajtás. mi a megoldás rá? tippek esetleg?2,9D NÉZTEM A CSATLAKOZÓKAT MEGFÚJKÁLTAM ŐKET A VÁLTÓNÁL, DE SEMMI. esetleg az a villany motor lehet rossz? vagy biztosíték külön? vagy állandó összkerékre átalakítani stb. köszi.
Sziasztok, mi a véleményetek 2. 0 L és dízel merci motornál, milyen buktató vannak? Mennyi km ig probléma mentes? Mik a legnagyobb költségek, javításnál?Actyon vagy Kyron amivel kevesebb a gond?Válaszokhoz előre is köszönöm.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Szeged Hódmezővásárhely környékén van-e, aki Ssangyong Korando (2015) autónak hibakódot ki tud olvasni. Olyan mind, ha a kettőstömegű lendkerék megszorult volna hangja nincs, de kicsit rázkódik az autó. A hibakód kiolvasás azért kellene hogy más van-e. köszönöm a válaszokat.
Sziasztok,egy barátom ssanyung kyron 2.0 diesel kinlódunk.Reggel nem akar beindulni,és ha beinditjuk hideginditóval és bemelegitjük.akkor már indul de csak sokára akkor is.Kivettem a nyomás szabályozó szelepet,kicseréltem rajta az O gyürüket,nem segitett,mértem elosztócső nyomást inditózásnál,és 100 bar körül van inditózásnál,alapjáraton 270 bar,pörgetve 600-800 bar körül van.Nem tudom ezek az értékek jók e.
Nekem nagy a gyanúm hogy vagy porlasztó,vagy nyomás szabályozó szelep lesz a ludas.Szelepet rendeltem az nem nagy összeg,hátha,de a porlasztók már más kategória.
Megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni esetleg.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, tud valaki ajánlani Pesten vagy közelében hozzáértő és emberi áron dolgozó szerelőt? 2006-os Kyronban 2.0 Xdi kellene izzítógyertya csere. Az autó működőképes csak hibakódként feldobja a 1-3-4 gyertyát.
Hali. Segítséget szeretnék kérni a Ssangyong Actyon Sporthoz (2007) izzít indítás előtt. Indítás után kialszik a lámpa utána kb 30-35 másodperc után kigyullad az izzítás jelző lámpa. Mi lehet a hiba szerintetek?
Pogácsázás folyamatban de elöl a felső lengőkarok szilentjeit
Kicserélem mielőtt tekernék a torzión...de ott is csak 5 centi lesz az emelés
s így 78cm lesz a magasság föld és sárvédő ív között.
Tehát a kérdés a következő
Mit jelent az ha inditásnál világít 4wd high.majd egy kicsi idő után 4wd low is
miközben 2h-n van a kapcsoló?Ja és akárhová kapcsolom nem alszik el egyik sem....
Pogácsázás folyamatban de elöl a felső lengőkarok szilentjeit
Kicserélem mielőtt tekernék a torzión...de ott is csak 5 centi lesz az emelés
s így 78cm lesz a magasság föld és sárvédő ív között.
Tehát a kérdés a következő
Mit jelent az ha inditásnál világít 4wd high.majd egy kicsi idő után 4wd low is
miközben 2h-n van a kapcsoló?
Pogácsával akarsz emelni vagy rugóval ? Pogácsázásnál nincs jelentősége. 5 centihez nem kell cserélni csillapítókat. Torzion tekerj feljebb, hátsó rugót cseréld,vagy rugókovács megnyújtja.
Köszönöm szépen!
Csak olyan szokatlan hogy 100km/h-nál 3000-t forog....
1:
Ha esetleg úgy adódna hogy 5centit szeretném emelni a kocsin
maradhat a gyári lengéscsillapító vagy azt is cserélni kellene?
2:
S ha már itt tartunk a torziós rugóval érdemes emelni elől vagy esetleg
jobb ha spirálrugósra van átalakítani?
Sziasztok! Actyon 2007. Menet közben kigyullad az izzító lámpa és alkalmanként elalszik, mi lehet ez? Nem hajtom az autót és hallottam, hogy ezeket a motorokat meg kell néha kergetni. Ma így tettem meghajtottam magas fordulaton és elaludt menet közben az izzító lámpa. Mikor alapjáratba került a motor megint felgyulladt... ha esetleg van ötlete valakinek, szívesen meghallgatom
Szerintem akkor.marad így a szekér s majd esetleg a gumikkal kóperálok
Viszont két újjab kérdésem lenne
1.izzítógyertyákhoz le kell feltétlen bontanom a szívósort?
2: mekkor ET vel kell 15" felnit szerezne amivel egyvonalban lesz a kasznival?
3:esetleg ki mekkorát használ?