tomcat-nek uzenem:
V A N!
:)
evente rendszerint egyszer, bar mar ereztem ugy, hogy masodszorra szuletek meg (nem felreerteni :)
mostmar aztan tudd!
a gratulat pedig koszonom, eltettem mosolyogva!
ugri+rb: nem tudtam, hogy ez ilyen koztudott dolog, na :) ("maga gúnyolódik velem, Safranek!" ;) néminemű infokkal ugyan rendelkezem egerek es emberek kozti kapcsolat hogyanmikentjerol nade ez megiscsak mas egy kicsit : )
bluebird Te meg pommost nemvagy, mikor olyan pont akkor forrocsokiz6nekom tamadt (sok habbal+csokireszelekkel, szoval fullextras :) gondoltam szivesen meginvitalnek egy szivemnek kedves holgyet de ha eltunsz?!?! :) ugyhogy most marad nekem egy pure
fekeribizliteazas otthon a kockasbogrembol.
na megyek is elteszem magam holnapra.
humennyimindent csinalok en mar megint :)
na legyetek jok es szobatisztak, ne tegyetek semmi olyat, amit en se tennek, halhoz csak feherbort, a sutit kisvillaval.
joejt mindenkinek! aki holnap reggel olvasna, annak pedig elore is szep napot :)
trajic,
a zegerek + zelefántok nem ütik 1mást (esztetet mi Ugrifülessel tudjuk :o) ), de nem vettem volna a szívemre, ha az elefántokhoz nem társul kellő mennyiségű egér. Alapállás: két egér jobb, mint egy. :o)
r_b.
bluebird kicsilány : )
biztos tudod, hogy ez nem így van! "kicsit" betemettek tanulmányaim keddre... de megint itt, élőben és egyenesben! és egyre jobb hangulatban, köszönhetően a napsütésnek (végre)
regős barátomtól már annyi dolog gyűlt össze nekem, h nem is tudom hová szervezzem őket : )
(rb: az említett információk begyűjtése pedig folyamatban! : ) egerek+elefántok pedig ezekszerint ütik egymást? már persze nem fizikai értelemben gondolom)
trajic,
ha szépen kéred, biztos megosztja veled ezt az információt. :o) Aztán már csak azt kell suttyomban kiderítened, hogy tortavarázslód minek örülne.
r_b.
egy nagyon finom (hazi keszitesu - ld. batyam felesege ;) turotortat kaptam, telerakva deligyumolcsokkel meg minden foldi joval... a fulemet meg nem bantottak szerencsere tulzottan :)
trajic,
milyen torta volt? A füled még épségben?
(Alf eredetileg vadmalac, némi csíkkal - Az enyveskezű holló c. német mesekönyv egyik állatkája -, de a név illik hozzá. :o)) )
Ezentúl mindig ilyen születésnapjaid legyenek!
r_b.
hp: :) hatja, tehetek en arrol, h pentekre esett? :)
bluebird: a csaladom tuti nem tasztalos (arrol tudnek:) de lehet, hogy batyam ujdonat felesege sejt valamit :) (marmint ugyertem, a szulinap hogysmintjebol :)
penteken hazamentem, es (eletemben eloszor! ami nemgyenge :) kaptam szulinapi tortat, meg volt bulicsaladivacsi (ez is eloszor, erdekes :)
de ami a legfontosabb: megjott nyuszog es Sehonnai Bitang Ember (tokjo a kezirasod! :) kepeslapja (amiket NAGYON koszonok) es nem tudom, hogy hogyan koszonjem meg Regos Bendeguznak amit kuldott... hat nem tudnam elegge :) ott vigyorogtam folotte es total boldog voltam (es vagyok azota is).
csak hogy mindenki tudja, hova tegye Bendeguzt ezekutan: kuldott egy csomagot, benne szulinapis paperosba csomagolva egy tokjo smileys lufi (avagy acides, ki hogy ismeri :)
valamint egy pluss-alf-os kulcstarto :) rb, teged nagyon megjegyeztelek :)
es termeszetesen a tobbieket is :)
Wágner úrnak szinten koszonet, hogy lelki tarsava fogadott ilymodon :) bar azt hiszem, ennyi sor megivasahoz minimum torpe vizieromunek kene lennem (bar tudom, masoknak ez nem gond :) azert - biztos ami biztos - egyet meg ebedidoben lekuldtem penteken "unnepi pizzazas" kozben :)
Bluebird: most pedig mondom, hogy mit kaptam Toled szivemcsucske! eleg kommerszul fog hangzani, pedig nemaz, mivel mar regota akartam pont ilyet: egy nagyon elit kezzelfestett kek-vilagoszold kockas bogre (joooo nagy! vegre!)+ hozzatartozo kockas lapostanyer. nagyon jolesett Toled+tolem :) igazan koszonom nekunk, detenyleg!!! :) nagyon jo otlet volt!
nyuszó: megjott az relax+enjoy! :) igyekeztem igy tenni, bar a kad meg a happysapka lemaradt :)
csokis: koszonom kerdesed, meg elek - elrantottam a botkormanyt! :)
aki meg kuldott kepeslapot, de eddig nem latta, hogy orulnek neki, az azt jelenti, hogy meg nem hozta ki a kiralyi pósta :) de jobb kesobb, mint meg kesobb! :)
huuuuha :))))))
eljott a Nagy Nap!!! :)
es NAGYON, szivbol koszonom mindenkinek, hogy ilyen kedvesek vagytok hozzam... erre igazibol nem is mertem szamitani az elejen :)
vegre egy olyan szulinapom van, amilyet mindig is szerettem volna! :)
a kepeslapokat sajnos legkozelebb csak este fogom latni (amikor hazaerek) es raadasul (legnagyobb banatomra) csak hetfon tudok megirni rola mindent (legkozelebb akkor leszek neten)... de mar nagyon izgat, hogy kik kuldtek :)
venek tanacsa(tm), nem tudtad elkerulni sorsodat, beazonositottalak :))) (ez azert irto nagy ravaszsagra utal, nem? :) nagyon koszi!
platina:szoval Te sem felejtetted el :) ennek nagyon orulok!
timar:ismetelten nagyon koszonom (meg a legelsot is szamontartom am :) ma legalabb felhasznalhatom mindet egyszerre (extra elvezet :)
nana: igazan koszonom, hogy sziveden viseled sorsom!
bluebird: ki fogom probalni a "trukkot" - mindjart megyek es nezek is valamit! :) majd ugy teszek, mintha Toled kaptam volna, jo? :) igy meg jobban fogok neki orulni :)))
kika: az, hogy "boldogsagos", a szivembe talalt :)
bendeguz: mar kezdem teljesen elkenyeztetve erezni magam olyan rendes vagy! :)
most rohannom kell a vonathoz, de hetfon leszek legkozelebb netkozelben, addig is mindent koszonok, akkor folytatom!!!!!!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Elmeséled, mit kaptál?
(A legjobb szülinapi ajándékokkal magamtól szoktam kapni; mindig veszek valamit. Nem kell, hogy nagy dolog legyen. 01.05-én születtem, ami NAGYON közel van a karácsonyhoz.)
Lepd meg magad valamivel, azután írd meg, jó?
(Kíváncsi vagyok.)