Keresés

Részletes keresés

Katherina Creative Commons License 2000.02.01 0 0 12

Na megtaláltam a Madárpókosok eggyesületének a címét ahonnan a könyvet is meg lehet rendelni:

MADÁRPÓK-BARÁTOK MAGYARORSZÁGI EGGYESÜLETE: 1191 BUDAPEST,Rákóczi u. 25 Tel:178-4549

hkm Creative Commons License 2000.01.27 0 0 11
off
szemüveges?
Előzmény: rahell (5)
Katherina Creative Commons License 2000.01.27 0 0 10

Én másfél évig dolgoztam a Budapesti Hüllő Centrumban,ahol madárpókokat is árultunk.
Tudom ajánlani neked a Brachipelma Smitti-t,mert nem agresszív fajta,nyugodt és nagyon szép.B
arna alapon narancssárga csíkokkal a lábain.Olyan mint egy ékszer.
De!Egyszerübb ha ellátogatsz a fent emlitett kereskedésbe(az állatkert bejárata mellet jobb oldalt a falban)és ott megkérdezel egy naprakész szakembert.Ő biztossan az árakról is tájékoztatást tud neked adni.
Létezik egy magyar madárpók barátok eggyesülete is amit Lissek Dezső alapított,és írt is egy nagyon jó könyvet a témában(Székely Gabriellával közössen):Kedvencünk a Madárpók cimmel.Kérdezz rá a kereskedésben biztossan meg tudják neked mondani hogy hol találod meg őket.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv Katherina
eMM Creative Commons License 2000.01.26 0 0 9
És mivel eteted ,a díjbeszedővel?? :-)
Előzmény: uprow (6)
Feri I Creative Commons License 2000.01.26 0 0 8
Ha erdekel tudok kuldeni Red Back pokot nem nagy,de halalos lehet a csipese.Igenytelen es pont par napja talalt a felesegem a szerszamos kamraban egy csaladot.Csak akkora mint a kisujjam korme.Ha erdekel irajal.v=FI!
Erős Pista Creative Commons License 2000.01.25 0 0 7
Szerintem ha mindenáron madárpókot akarsz, akkor vegyél gólyapókot, mert az szereti a kéményt és elmegy. :-DDDDOOODDD haahhahahahhihihheheh hah hah
uprow Creative Commons License 2000.01.25 0 0 6
Gondolom már itt az ideje egy hasznavehető hozzászólásnak is!

Nekem van egy madárpókom már 2 és 1/2 éve.
Az Alkotás úton tudsz vásárolni, ha akarsz. A pontos címet nem tudom, de a Délivel sréhen szemben az Il Treno Pizzeria után van az állatkerekedés.
Ott van minden ami hozzá kell.

rahell Creative Commons License 2000.01.25 0 0 5
Én egy pók szeretője vagyok, és nekem egy pók a szeretőm.....
otouto Creative Commons License 2000.01.25 0 0 4
tom25:

Bár madárpók ügyben nem tudok segíteni, elmondhatom, hogy hol találod Magyarország legnagyobb pókfaját, a szongáriai cselőpókot.
Ez a pók persze közel sem nő meg madárpók-méretűre, de azért (kinyújtott lábaival mérve)
eléri a 6-7 cm-es méretet is.
Én is tartok otthon néhányat, nagyon egyszerű a gondozásuk.
Szóval, ha érdekel a lelőhely, emilezz!

Előzmény: tom25 (-)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.25 0 0 3
tom25,
ha már ilyen arachnofil vagy, tudhatnád, hogy a madarak és a pókok oly távol állnak egymástól genetikailag, hogy keresztezésük nem leheccséges ;-DDD
Vanek Creative Commons License 2000.01.25 0 0 2
És gyorsabb, mint a te "ikernullázásod" Ugye érted :-))))
Előzmény: cinquecento (1)
cinquecento Creative Commons License 2000.01.25 0 0 1
Na, nem is rossz! :))
Előzmény: Vanek (0)
Vanek Creative Commons License 2000.01.25 0 0 0
A pókok tudják a legszebb nullákat szőni. Ebből is ered a közmondás: Szép, mint a pók nullája.
tom25 Creative Commons License 2000.01.25 0 0 topiknyitó
Szeretnék egy madárpókot!
Ki mit tud ajánlani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!