Keresés

Részletes keresés

Bosco Creative Commons License 2007.01.06 0 0 14
Port.hu:

Hét a Kilencből megszökik a Voyagerről, mert fél a Borg-októl. Egy teljesen megrongált hajót fedez fel, ami pont úgy néz ki, mint amiről őt kislány korában a Borg-ok elraboltak.

:DD
Mike73 Creative Commons License 2000.08.22 0 0 13
Vagyis mégsem. :-(
Részletekért ld. a másik Star Trek topikot.
Előzmény: torrente (12)
torrente Creative Commons License 2000.08.19 0 0 12
végre nálunk is vetiti az Rtl klub
White Falcon Creative Commons License 2000.08.19 0 0 11
Köszönöm kérdésedet, James, de nem vagyok félénk,csak diplomatikus. Most is szerettem volna írni a fórumba, de a Matávok Egyesült Föderációjának NCC-1212 felségjelzésű hajója blokkolta a kommunikációscsatornáimat, így semmilyennemű kapcsolat nem volt lehetséges.
Továbbra is igyekszem lehetőségeimhez mérten írni ebbe a fórumba, és megnézni a mai Voyager-epizódot(már ha nem is mindig érdemes.)
Jártam amerikai fórumokon, majdnem ugyanaz mint a korábbi fórumon(ahol látszólag semmi változás nincs)de ott nincsenek önjelölt moderátorok.
Egyelőre csak ennyit akartam mondani.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.17 0 0 10
Off nem hiszem hogy én vagyok On
de azért mehet a duma.

White Falcon
Itt is félénk vagy ?

Előzmény: Vegetable (9)
Vegetable Creative Commons License 2000.08.17 0 0 9
Hello JamesTKirk!

On
Arra lennék kiváncsi, te vagy-e Jim Kirk a chatről? Ha igen, akkor szupi! De ha nem, természetesen akkor is szivesen dumálok bárkivel!
Off

Veg

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.14 0 0 8
Szia White Falcon

A számból vetted ki a szót. Én is pont ezt akartam írni, a B5 mintájára, legyen ez a normális topic - ha Elion is megengedi, elvégre ő nyitotta. Ha nem akkor nyitunk újat, azoknak, akik szeretnének - és tudnak - kultúráltan a Trekről beszélgetni, a html próbások meg akik imádják magukat olvasni, maradjanak a másikban.
Szóval vetítés a TV-ben. Nem hiszem, hogy Romániában, vagy Csehországban, nem beszélve Lengyelországról, olyan hihetetlen nagy igény lenne, nálunk meg nem.

UI: itt folytathatjuk a beszélgetést, mert a másikon nagyon Beléd folytotta a szót. Ha itt is folytatják, csak szólj nekem :-)))

Előzmény: White Falcon (6)
sheridan Creative Commons License 2000.08.14 0 0 7
JTKirk:
A múltkor Baján jártam, ahol foghatók a déliek adói is, s valamelyik horvát adón a Treket nyomták, angolul, horvát feliratozássl. De hogy melyiken...
Előzmény: Törölt nick (5)
White Falcon Creative Commons License 2000.08.14 0 0 6
Helló! A nevem White Falcon, és JamesTKirk már lehet hogy ismer a másik fórumból. Nem azért vagyok itt,hogy bárminemű felfordulást okozzak a hozzászólásaimmal, bár nem tudom ott mit gondolhatnak rólam, én csak kultúrált módon szeretnék beszélgetni a Star Trekről.
Ha van valaki, aki esetleg nem szeretné,hogy ideírjak, kérem válaszolja meg nyugodtan.
Törölt nick Creative Commons License 2000.08.13 0 0 5
P.Tomi Creative Commons License 2000.05.28 0 0 4
Szevasztok!

Azt hiszem GETOM csúnyány összaekeverte Leonard Cohent a zeneszerzőt Leonard Nimoy-al,alias SPOCK-al!
ELION:Mi már találkoztunk ,napokban e-mail-en,de korábban már személyesen is. Köszönöm a válaszod, valóban British Tar volt a szám cime. Nem értem miért nem szerepel a Soundtrack-en,pedig tök jó ahogy éneklik,főleg Data tetszik!
Nekem egyik nagy kedvencem Mr.Spock,nagyon tetszik az a karakter amélyet megformál. Mikor elkezdtem nézni a Barátok Közt c.sorozatot, sokáig rejtély volt számomra honnan olyan ismerős a Berényi András. Kb.1-év után jöttem rá,hogy ő SPOCK magyarhangja,megvoltam döbbenve! :-) Spock az okos,intelligens karakter,míg Berényi Andrásként egy ellenszenves idegbeteg balekot játszik,borzalmas!
Akit a ST-ből nem szeretek az Wesley Crusher.Bár kedvenc részem a Where No One Has Gone Before,persze a Humanoid Alian miat. Ugytudom késöbbi részekben is szerepel,de sajnos én csak a TV3 által leadott részeket ismerem.

DAVE Creative Commons License 2000.01.23 0 0 3
Szerintem, ha megpóbálja valaki a _www.nexus.hu/turdav/scifi.htm_ címet az most oké.
Már csak leveleket szeretnék kapni.
DAVE Creative Commons License 2000.01.23 0 0 2
Emberek!
Értem ezt minden sci-fi rajongóra!
Nem valami nagy html dobás, de azért létezik.
Megnyílt a saját weblapom rajta magyarország első univerzális sci-fi fórumával.
Lehet olvasgatni, a www.nexus.hu/turdav címen.
Üzenetet felírni a parnasz@elnder.hu címen lehet, a tárgyhoz kéretik Sci-fit írni. (Csak ennyit.)
Aki küld szintén erre a címre egy mailt subscribe tárgyal, annak (ha van mit) naponta kiküldöm az anyagot. 
Turczi Dávid alias DAVE,KisHaver
Elion Creative Commons License 2000.01.22 0 0 1
Mivel nemsokkal azután (vagy talán azzal egyidőben), hogy én létrehoztam ezt az oldalt, egy másik Star Trek oldal is megjelent az Indexen, ezért kérek mindenkit, hogy azt az oldalt látogassa.
getom Creative Commons License 2000.01.22 0 0 0
Izé, ez kicsit laikus kérdés, ne haragudj, én nem nagyon ismerem ezt a filmet, csak azt szeretném kérdezni, hohy Leonard Cohennek, aki a navigátort játsza a filmben, a neve most nem jut eszembe, úgy értem a filmbeli neve, szóval, a való életben is olyan nagy fülei vannak, mint a filmben, azaz azok feltagasztott fülek-e vagy nem?

Ja, izé, 0.

Előzmény: Elion (-)
Elion Creative Commons License 2000.01.21 0 0 topiknyitó
Mivel sokan vannak, akik szeretik a Star Trek sorozatokat es mozifilmeket, de megtobben vannak, akik nem ismerik azokat, letrehoztam egy topicot, ahol ST rajongok "beszelhetnek" egymassal es kivulallokkal.

Kerdes lehet inden, amit kitalaltok, tema a Star Trek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!