Keresés

Részletes keresés

Jissi Creative Commons License 2000.01.22 0 0 7
Nem tudna segíteni valaki,hogy honnan tudnám megszerezni a Microprose egyik régi, Covert Action nevű játékát? Nem sikerült működő linket találnom hozzá.
Ha valakinek netán megvan, megköszönném ha elküldené emailben.
vojtek Creative Commons License 2000.01.21 0 0 6
www.gangsters.org: Itt van egy halom regi jatek, Pirates is van, meg ami kell. Udv.
.Tomee Creative Commons License 2000.01.21 0 0 5
Mit szóltok a Scorh-hoz? Azzal én mennyit játszottam !!
És az Alone In The Dark se volt semmi. Volt ám borzongás:o)
Van 1pár ilyen game ha kell valkinek.
Mikee-8 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 4
pedig műxik az (de nem fogadja el az ALT-okatt), csak ha a kurzorbillencsekre definiálod az irányokat, akkor nem működik emu ban a kurzor...
de ha leírod pontosabban mi az ami nem megy, megdumálhatjuk e-mailben, hogy mi is a gond...
Jazzos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 3
Mikee-8: akkor a gamét előre is köszi, amúgy meg ccs64 1.09-en nyomulok, meg nyomulnék a vice-val is (a windowsossal), csak ott nem tudom bekonfigolni a keyeket, nem tudom miért nem megy.

-Jazzos-

Mikee-8 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 2
Jazzos! Melyik emut használod (verziószám is)?
Mert a Pirates! nem használ spec. gyorstöltőt, azaz játszható gyors drive módban is...
(A PC-st holnap tudom küldeni)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 1
Mikee-8:
Szoktam nagyob ritkán 64emuval nyomni a piratest, csak az a baj, hogy marha lassan tölti a dolgokat, egy az egyben leemulálja az 1541 sebességét :-(
A Piratest meg átküldhetnéd emilben (a pc-set), akár a goldot is.
kösz

-Jazzos-

Mikee-8 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 0
Ne aggódj Jazzos, nem Te vagy az egyetlen. Vannak őrültek, akik még időnként C64-es gémekkel nyomulnak.
Ha jól akarsz Pirates!-ezni, akkor C64 emulátorozzál, mert játszhatóságában még a Pirates Gold-nál is jobb (s úgy tudom ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül). De ha kell, meg van a CGA-s Pirates is.
Ajánlom még a Neuromancer-t (bár az is jobbnak tűnik a C64-en), a Transport Tycoon-t, Railroad Tycoon, Stunts, Mad TV, stb, stb...
Előzmény: Jazzos (-)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 topiknyitó
Az érdekelne, hogy más is foglalkozik-e még régi gamékkal, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egy 320x200-as játékkal játszom 16 színben, meg pc speakerrel, mert hiába régi, meg ronda, attól még cool a game. Pl. Street Rod, Supremacy, Goblins, meg hasonlók. Meg esetleg címek is jöhetnek, ugyanis kellene a pirates!, meg még egy halom minden

-Jazzos-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!