Keresés

Részletes keresés

Harmatos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 32
Csá mind!A szerény véleményem hogy a topic cime kifejezi a lényeget!Bárcsak összecsaphatna a két team és végre kicsinálhatnák egymást!Cicileg a véleményem még/már akit érdekel/hogy a reggeli un."beindulós-felpörgetős"műsoroknak Magyarországon sajna nincs keresletük,ez a 2 műsor sem azt csinálja.Ugyanis egy ilyen műsorban nem ébreszgetni kellene meg mindenféle kiküldött tudósitókat kérdezgetni/valami öregasszony/hanem információt kelllene hogy közöljön.Az inf. persze megvan csak nem mindegy hogy a tegnap esti "Szilárdos" időjárásjelentést ismételgetik fél óránként ,meg a tegnap esti hireket!Tényleg a hirek egy külön fejezet........zárva dicső szavaim még azt mondom hogy nem arra kell felébredni az "átlagnak" ami most van a rádiókban.Inkább vegyetek ébresztőórát!!!!
ugrifules Creative Commons License 2000.01.21 0 0 31
Vannak, akik egybol ott kezdenek...
Előzmény: nyuszi a bátortalan (30)
nyuszi a bátortalan Creative Commons License 2000.01.21 0 0 30
Ismered azt a mondást, hogy a dolgozó addig emelkedik a ranglétrán, amíg el nem ér abba a pozícióba amelyre alkalmatlan?
Előzmény: cekabond (27)
PostaiBanki Creative Commons License 2000.01.21 0 0 29
Most OFF, cyber.greg vagyok, csk kipróbáltam, hogy a nick tud-e dőlt betűt. NEM TUD.
cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 28
Nem baj, holnap is beküldheted! :-)

Előzmény: cyber.greg (25)
cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 27
Nem elírás, lemondatni. Ugyanis a megfelelő vezetőknek a nem megfelelő alárendeltjeikkel hatékonyan és emberségesen kell közölniük a felmondásukat. Ezt értettem ezalatt. Persze a lemondani is áll... :-)

{ vers.1.1 :-) }

cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 26
Nem elírás, lemondatni. Ugyanis a megfelelő vezetőknek a nem megfelelő alárendeltjeikkel hatékonyan és emberségesen kell közölniük a felmondásukat. Ezt értettem ezalatt. Persze a lemondani is áll... :-)

{ vers.1.1 :-) }

cyber.greg Creative Commons License 2000.01.21 0 0 25
Basszus. Elcsesztem a kérdőívet! Na majd kivágom holnap is. Ehh... Beküldöm mindkettőt!
cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 24
Nem elírás, lemondatni. Ugyanis a megfelelő vezetők a nem megfelelő alárendeltjeikkel hatékonyan és emberségesen kell közölni a felmondásukat. Ezt értettem ezalatt. Persze a lemondani is áll... :-)
Előzmény: cyber.greg (23)
cyber.greg Creative Commons License 2000.01.21 0 0 23
nem inkább "lemondani"?
Előzmény: cekabond (20)
nyuszi a bátortalan Creative Commons License 2000.01.21 0 0 22
Még annyira sem tud műsort vezetni mint én gépelni, vagy normális linket beszúrni :))
nyuszi a bátortalan Creative Commons License 2000.01.21 0 0 21
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi címeket, el nem tudom, képzelni milyeb túlélési taktikával van ez a nő még adásban bárhol is.

(Törzsasztal) Jakupcsek Gabi egy NULLA
(Törzsasztal) Férfi sztriptíz Jakupcsekkel
(Törzsasztal) Jakupcsek G. idén a legjobb női rádiós!
(Hölgyek, urak, szex) Férfi sztriptíz Jakupcsekkel

cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 20
Én sem gonoszkodom, csak bosszant, hogy vannak tehetséges emberek, akik nem tudjnak szóhoz jutni. Bosszant néha az a bugyutaság, amivel fertőznek minket. Persze mint régebben írtam, nem hallgatom a műsort, megpróbálom időnként, de nem megy...

Ez a topic sem csak erről szól szerintem. Vehetjük ezt az egész jelenséget szimbólumnak. Lehet politika, vagy bármi. Van olyan, hogy nem jön be egy választás, egy jelölés stb. Magyarországon az emberek nemtanultak még meg lemondatni és emelt fővel távozni.

cekabond

Előzmény: cyber.greg (18)
ugrifules Creative Commons License 2000.01.21 0 0 19
A hallgatok kreativitasa meg ugyebar nem a musorvezetokon mulik :))) Egyebkent lehet, hogy az itt tapasztaltakbol jott az otlet, hogy halgassuk a hallgato otleteit is...
Előzmény: cyber.greg (18)
cyber.greg Creative Commons License 2000.01.21 0 0 18
Én nem gonoszkodom annyira, nem szidom, csak hát mégis jobb volt a régi Cappuccino. A mostaniban szerintem még mindig jók az ébresztések. Meg azon szoktam röhögni, hogy miket meg nem csinálnak az emberek, amikor mérni kell.
Előzmény: cekabond (16)
cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 17
"Érdekesebbé" lehetne tenni, ha mindhárman mea culpa-t gyakorolva szépen sorjában beismernék alkalmatlanságukat arra a posztra. Szerintem, ha szépen be is harangoznák előre, akkor a leghallgatottabb műsoruk lenne.

Szórakoztatásképpen pedig bejátszhatnának amúgy Csiszár Jenő után szabadon (Petőfin amikor dolgozott) egy - két szidalmazó üzenetet, amit az üzenetrögzítőjükön hagytak a műsorral kapcsolatban.

cekabond

Előzmény: cyber.greg (15)
cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 16
Nem lenne baj, ha valaki aki szereti a Capuccinót a védelmébe venné, mert megismernénk az érem másik oldalát is...
cyber.greg Creative Commons License 2000.01.21 0 0 15
A mai Népszabiban megjelent a danubiuszos kérdőív. Már dörzsölöm a tenyerem! :-)))
Elég magas labda pl. az a kérdés, hogy "Milyen ötlettel tenné még érdekesebbé a Cappuccino Triplát?" Értitek, "még"! :-)))
cekabond Creative Commons License 2000.01.21 0 0 14
Nincs mit tenni, az itteni hozzászólók eddig mind a Danubius tönkretételét vélik felfedezni. Valahogyan nem jött be a közvéleménykutatási eredmény. Persze ez még nem reprezentatív minta. Szívesen venném ha valaki olyan is megszólalna, aki szereti az előbb említett rádió reggeli műsorát. Én is a Boomerang mellett döntök reggelente, mint azt már írtam.

Szerintem a Capuccino monnyon le!

cekabond

Előzmény: Halászkirály (13)
Halászkirály Creative Commons License 2000.01.21 0 0 13
A Bumeráng valóban egy klasszissal jobb a mostani Cappuccinónál.
Bochkornak azért kellett mennie, mert a Danubius angol tulajával elhitették néhányan a rádió vezetőségéből egy erősen kétes közvéleménykutatásra hívatkozva, hogy Bochkor és Boros stílusa elfogadhatatlan, reggeli műsorukat alig hallgatják, aki meg hallgatja, az is a fiatalabb korosztályból kerül ki. Az angol tulaj a kapitalizmus törvényei szerint menesztette is őket, kikötve, hogy olyan "szolídabb" műsort készítsenek, amelyek a középkorú hallgatókat is odavonzza. Jakupcsek és Buza kéznél volt, Gundelt importálták. Nagy plakátok, beharangozás stb. Várták a nagy szponzorokat, hírdetőket is. De a siker elmaradt.
Valahol örülök, hogy a Danubius rádió most a saját levében fürdik. Sikeresen letornázták a színvonalat. A műsorvezetői gárda ma már egy falurádiónál is jobb.
Ha tehetem, nem hallgatok Danubiust.
ugrifules Creative Commons License 2000.01.21 0 0 12
Ezen a "Most mi hallgatunk"-on jot vigyorogtam...kicsit ongolnak tunik, azt sugallja az embernek, hogy tenyleg hallgathatnanak...
Mellesleg az mar valami, hogy a marketingjuk annyi, hogy "Kedves hallgato, ugyan mondja mar el, hogy milyen legyen a musor".
Előzmény: cekabond (10)
ArianA13 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 11
Nyilván mindkét musor elôre szerkesztett, témái kitaláltak.
Mégis, a Bumeráng sokkal természetesebbnek hat, hiszen amikor hallom, hogy a Voga vagy a Bochkor úgy röhög egy-egy beszóláson, hogy leesik a székrôl, vagy kirohan a stúdióból, én is megszakadok a kocsiban a nevetéstôl, mert az olyen poénok teljesen spontánok....
A Jakupcsek hangjától (olyan butácskára veszi a figurát - volt már jobb is) meg a Gundel Takács nyökögéseitôl viszont kiver a víz.
cekabond Creative Commons License 2000.01.20 0 0 10
Arról ne szól a fáma, ki mennyire utálja a másikat a Capuccinóban, de a viszony ott sem mindíg felhőtlen. Vágó Piros meg tényleg borzasztó. A vezetőség megfogalmazása szerint egyik legnagyobb melléfogásuk.

Persze most kapaszkodnak: "most mi hallgatunk"stb., de lehet hogy már késő. Egyszer olvastam, hogy a rosszol dolgozó munkásnak nem lehet olyan keveset fizetni, hogy megérje. Valahogy így van ez ebben az esetben is. Talán nem is lett volna olyan sok az a szerződésben rögzített végkielégítés, ha megmarad a hallgatottság. Sajnos ott állunk, hogy a legjobban hallgatható emberük Jákshow László...

Mindezt nem azért írom le, nem azért indítottam a topicot, mert sajnálom a rádiót, hanem azért, mert vannak adók, akik ugyanennyi pénzből, ilyen jogosítványokkal (ld. országos frekvenciaengedély) sokkal szórakoztatóbbat tudnának nyújtani. Persze mondhatnánk, hogy már ez sincs igazán magyar kézben...

cekabond

Előzmény: beszt (9)
beszt Creative Commons License 2000.01.20 0 0 9
kedves cekabond!
Arról nincs véletlenül valami "belső infód", hogy mennyire van tisztában az emlegetett triász azzal, hogy milyen szánalmas és felháborító amit csinálnak? Vagy azért utálják egymást, mert tudják, hogy szar a műsor, csak mindegyik azt hiszi, hogy a másik kettőn megy el? Azt magyarázza meg még nekem valaki (tényleg érdekel), hogy
a bumerángot miért is szeretjük ennyire?
Én csak az önfuttató bejátszásokat szoktam hallani tőlük napközben, ami gondolom a műsor legnagyobb pillanataiból van összeollózva. Dehát...Nem győzött meg, sőt. Lehet, hogy én vagyok felületes hallgató, nem látom a humort a sorok között, vagy hol.
Előzmény: cekabond (6)
ugrifules Creative Commons License 2000.01.20 0 0 8
Az utalat ellenere meg megy a jopofizas...

Off
Vago Piros hangja nagyon tetszett eleinte, de mostanra nagyon tenyerbemaszo lett.Azert meghallgatnam az elso adasai egyiket, hogy o valtozott-e, vagy en. Mindenesetre most: "Du bist zu geil fur diese Welt..."

Előzmény: cekabond (6)
cekabond Creative Commons License 2000.01.20 0 0 7
Azért ez sem könnyű szakma... :-)

"Színlelni boldog szeretőt"

cekabond

cekabond Creative Commons License 2000.01.19 0 0 6
Szintén belső infó:
A meglátásod helyes. Egymást utálják mint a sz...-t.

cekabond

Előzmény: ugrifules (5)
ugrifules Creative Commons License 2000.01.19 0 0 5
A hallgatottsagi statisztikakba ugyan nem latok bele, de eros a gyanum, hogy lassan csokken a szazalekuk, mert erosen nyomatjak ezt a "Mit szeretne on hallani a Danubiuson" temat, szegeny kis musorvezetok valtott muszakban kezelik a telefont. Micsoda anyazas mehet ott egyebkent :)))
En eleinte hallgattam a Capuccinot, de most mar siralmas.
Előzmény: cekabond (3)
cekabond Creative Commons License 2000.01.19 0 0 4
Nosztalgia... :-)
Előzmény: cyber.greg (2)
cekabond Creative Commons License 2000.01.19 0 0 3
Idegesítő a tartalmatlan vihorászásuk. Előírás, hogy egészen "alapvetőnek" kell tartani a hallgatókat? Nem borzasztó olyan helyen dolgozni, ahol a hallgatottsági indexet az általuk lenézett réteg adja?

cekabond

Előzmény: ugrifules (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!