Hali,
Igazabol meg nem neztem meg. Inkabb online olvasgatom a Tasztalt... Most jottem a talirol. Nagyon franko volt, bar nem vartam meg az igazi kibontakozast. Volt torta meg minden, banhatjatok, ha nem jottetek... A 13.-ikon is biztos ott leszek... en vagyok a Tasztal elso milliomosa, bebe !!! :))
Tévedsz, csak a második :)) Van másik nickem, ez a Landulf csak egy kis gyermeki csíny miatt jött létre, na és persze egy kis malacka is kellett hozzá...
Nem figyeltél eléggé! Már megvan a milkó tulajdonosa régen. Landulfnak hívják, ebben a topicban a (210) hozzászólással trafált bele. Ennek a nicknek az volt a 3. hozzászólása a tasztalon, úgyhogy:
Vagy több nickje van, vagy őrületes malaca vagy nagyon profi.
Mit kap aki az 1.000.000. lesz?
ha sok csokika, akkor leszek én. :)
persze a másik kérdés az, hogy még ebben az évezredben meg lesz-e a milkó. :))
illetve, hogy bírja-e a szerver. :)))
Köszi mindenkinek a gratulációkat.
Külön köszönet: Klub 15 from SCH kolesz(Casper,Szab,Peki,Pipe,ZAI,Antesz,Pitbull,Szüle,Lecsó, Zolesz,Apu) és TCSA, amiért motivált a regisztrációra... :))
Külön NEM köszönet: Tóth Ervin, a hálókorlát miatt, aki miatt nem lehettem jelen az eredményhirdetésen, valamint Cserkó, aki mindig hamar elfogy.
És arra nem gondoltatok, hogy csórikáim (én is), -- modemesek --, mit kezdenek egy milliós topiccal?
Javallat: ezrenként /1/2/3/4 stb.
És van olyan, aki ezt elölről kezdi? :-(((((
Na neeee.
Menjetek át a jó öreg nettóra eszetlenkedni...
Ha már nincs semmi mondani valótok...
Bár ott sem életképes évekig ez a zöldség.
Hmmm... Tévedni... De ennek nem örülök.