KNUSPERKEKS?? meg mi? én még életemben nem láttam dvd-t:-(
bár az a "ripper" szó még előttem is világos:-)
thx (csak kár, hogy most döglött be a cd-íróm és tele avinyó..) :-)
De tök jó hogy a zegggyik legkedvencebb számomról van egy topic , és még nem is tudtam róla eddig , no.Új vagyok és lusta , nem olvastam el a régieket , de nem tudni valamit róluk , mi a francot csinálnak ezek évek óta ? Mikor lesz új akármi tőlük , meg ilyenek.
A koncertet meg még annak idején adta a megboldogult vivazwei .
Na felhozom ezt a topic-ot. Mostanában kezdtem igazából érdeklődni e fantasztikus zenekar iránt, érdekelnének friss infók, videók, képek, letölthető zenék. És nagyon klassz lenne, ha valahol találhatnék szövegfordításokat.
így igaz. Azért van egy ismerősöm, aki még hardcore-abb P-fan: megrendelte mindkét Portishead lemezt az Indie-Go-ból, bakeliten, darabja 10 rugó...valami speciális, vastag bakelit, állítólag sokkal jobb minőség, mint a hagyományos...
már vártalak testvér ;-)
rég láttalak
itt a helyed neked is
az hasznos, ha a To kill....-t felteszed valahova :-)
És szvsz lesz igény a bizarre fesztiválosra is (részemről már van :-)
hja, akinek van megfelelő hardverkörnyezete.....
site: én szorgalmasan őrizgetem a html részét a cuccnak, csak fel kell majd raknom valahova... :-P Majd regisztrálok valami freeweb helyen. Addig is! ironlionzion.jamaicans.com!
feleled a kedvenc topicom ;)
en voltam annyira fanatikus, es bedigiztem a to kill a dead man - t ;), ilz bekene megint izzitanunk a phead homepage dolgot, addigis elkezdem feltolteni valahova a videot mpegben, szolok, ha fenntlesz ..
ken
meg, de csak vhs-kazettán. régen (ah, a régi szép idők) volt viva zwei-unk (sajna csak egy rövid ideig, pedig annál jobb zenei adó nincs, ezt állítom) és ott nyomtak le 2X1 óra Portishead-et, klippeket nem, csak felvételeket valami koncertről, ami aztán PNYC néven vált ismertté, meg beszélgettek Geoff-fal, meg a To kill a dead man-t. Sajna nincsenek meg az eszközein, hogy bedigitalizáljam :-(
(de azért elkötelezett phead fannal álltok szemben, vagy mi.) :-)
Feléled a topic? Csak rajta, örömmel várom a fejleményeket. :-))) Ja és hogy melyik album jó, és miért? Sajnos nincsen túl sok, és talán éppen ezért az összes :-))
"...not confine the fantasies of the morning rose..:"Na melyik számból van ez???És mér pont a Roads???A kettes lemez uccsója példul engem sokkal jobban megtalál...
"All the stars,may shine bright,All the clouds maybe white.But when you smile.Oh I feel so good.But I can't hardly wait:to hold you..."-apámat próbálom győzködni,hogy ez is érzelmes,sőt mennyivel azabb,minta Zombi dzsimmi...aa.