Mier? Ki lesz a DJ? Biztos valami lama.. Aki meg nem latott nagy beegest, es akar (marmint latni....marmint beegest...) az jojjon, mert lesz (marmint latni....ize marmint beeges)
Beszéljük meg ezt az egész Don Pepe-set.Szerintem megint egész sokan jönnének, csak ne aznapra tegyük amikor a Trefbuli lesz,mert akkor elvből nem jönnek sokan :))) Vajon miért nem? Don Pepe RulZ ;]]]Addigis szedjétek össze magatokat és erőre fel!! Magyar66 forever
Naja De azért remélem hogy lesz Valami ebből a buliból.Ha nem akkor max rendezünk egyet :))) CooLCat feat WoOh :))))))))Naja én elpályázom Bécsbe pár napra addigis L:)
Campona jo lenne, ha jo lenne, de meg nem biztos, hogy jo lesz, majd ma kiderul.
Patkos buley az bejon, bar valami olyasmire gondoltam, hogy elmenni pizzazni(Don Csiky) aztan meg valami berelt helyen lenni, ott inni, enni, akarmi. Vagod.
Jah vagy nemis tudom,valami magyar66 talcsi tényleg, vagy valami olyasni, hogy a patkóba sokan lejönnének és nem csak azok akik mindig vannak...kellene egy nagy találkozás megint,úgyis nagyon régen volt igazi magyar66 buli( igaz még nem is vettem részt ilyenben) csak a patkóban vagyok mindig rendületlenül :)) Patricia Respekt
}Neo Az a baj, hogy kevesen nézik ezt a fórumot.Valamivel fel kell dobni:))) a Buli jó 5let.Pl lesz egy 14-én a Campónában :))))) hihi,nem tudom szerintem jó lesz,mert a bóling rész is a miénk lesz pl
Szerintem ez a topic lelassult. Dobjuk fel. Mikor bulizunk? Kene valami old fashioned magyar66 buli, pizzazassal, akarmivel egybekotve sok sok juzerrel meg minden. Igen. Ez kell!
}
Hat normalis az ilyen ?
Mi az, hogy #magyar66 ?
Mi az, hogy RuLzZ ?
Mi az, hogy 4eVeR!!! ?
Mi az, hogy tema ?
Mi az, hogy Felhasznalonev ?
Mi az, hogy "Ha más felhasználónéven szeretne hozzászólni, vagy bejelentkezési nevet kíván váltani, ezeket az adatokat is adja meg." ?
Mi az, hogy Hozzaszolas ?
Es egyaltalan...Mi az a biorobot?
Mikor van husvet?
Es miert van a medvenek 3 laba, plusz egy?
aBATtoIRC
értem. Még 1 dolog Accountot kitöl lehet kérni, gondolom itt sincs másképp mint akármelyik webes szervernél hogy ha fel szeretnék másolni valamit a IRC szerverre
kösz
Lesz megint buli marciusban, ha erdekelnek a reszletek, akkor iratkozz fel a levelezo listara, melyet a www.magyar66.org cimen, a kapcsolat menuben talalsz.
Ne aggodj ha nem tudod hogy kik vagyunk, mi se tudjuk hogy Te ki vagy :)
Kedvcsinalonak nezd meg ugyanazon a honlapon a Talalkozok oldalt.
AbaTToiR, WaS, SyS, kati1, Wigyori, Lindus, na es persze Beca_ baratunk is jelen volt e nemes esemenyen.
Volt, akinek nem tetszett, volt, akinek igen, van, aki nem jon tobbszor, van, aki jon jovore is, van aki elveszett, van aki megtalalt, van aki elhagyta a mobiljat es van akinek lemerult(na es persze van aki nem akarta es volt terereje, es van aki akarta de nem volt terereje). Volt akinek melege volt, es volt akinek elege, volt aki lemaradt a metrorol, es volt olyan is aki felfert. Volt ott piros, volt ott feher es volt ott bizony zold is, neha kifogyott a tolteny, de volt ott aki to:lt is!
Legkozelebb tobben megyunk, akkor meg talan TrX, Rigor, BoyC, SzlaY es mindenki mas is csatlakozik hozzank, hatha elveszitjuk egymast es vegre lesz egy kis nyugi a csatin!