Artkatakomba- Manu Chao Cover(Tribute)Band- MADU CSAO --> Artkatakomba- Jászai Mari tér(Szt. István krt. 2), McDonald's elötti pincehely, ma este kb. 21.30 2011 márc.23
Sziasztok! Tudja valaki,a most kiadott dupla koncert CD-vel arult DVD az teljes jatekideju?(Ugz ertem,egy komplett koncert lathato rajta?Furcsamod sehol nem irjak,hiogy milyen hosszu.
" színpadon az énekes a "világ legnagyobb terroristájának, George W. Bushnak" dedikál egy számot." Milyen igaz... Nagyon nagyon nagyon jó volt a koncert!!
az elmúlt néhány év egyik legjobb, legélvezhetőbb koncertje volt, már ami a szigetet illeti... nekem is nagyon tetszett... pedig nem vagyok rajongó meg semmi, inkább csak kíváncsiságból mentem megnézni, szóval én nagyon jól éreztem magam!!!!
Persze én elfogult vagyok a francia számaival szemben, de nekem ez az új anyag... gyengus, egysíkú. Bede márton kritikája az Indexen ezúttal telitalálat.
De én egy kiöregedett nosztalgikus alak vagyok, úgyhogy vissza is mászom az egérlyukba :)
Na most sok idő után visszacsekkoltam ide (ismét) kifejteni, hogy Manu magában... elég unalmas. Nincs humor, csak folyton ez a nagy-nagy világmegváltás... élőben annyiban más, hogy gyorsabban pengetjük és elektronyosan, esetleg többen.
"Mano negra illegal" - ja, nála magánál is illegál. A ráadás egy-két pillanatától eltekintve a koncert jobbára értékelhetetlen tinilázadó tingli-tangli volt.
milyen lemezeid vannak még ebben a progresszív laton pop rock basz érában? bármi, akármi. vagy úgy: kedvenc lemezek, amiket szívesen terjesztenél: na, ezt feltétlenül meg kell hallgatni. kb :)
Lehet hogy stilusban nem vagyok túl helyben, de mégis ajánlom figyelmetekbe a SINERGIA nevű funkmetált chiléből, nekem rohadtul bejönnek. A torrentspy -n megtaláljátok.
ha valaki átvenné nekem a mano negra lemezeket mp3-ban, különös tekintettel pacsankásra, meg king of bongósra, annak cserébe átmásolnám a mano negra dupla dvd-t! (koncertek, klipek, doku, egyebek)
Nekem a Pogues volt ilyen zenék közül az alap:) De nyitott vagyok az új és jó zenékre, szóval majd utánanézek ezeknek:) Sajnálom, hogy Brains nem tetszett, pedig jó kis táncos zene:)
ja, igen, de munkahelyről sajna nem lehet, ezért aztán megköszönném... a puta's fever előkerült a nagy kuplerájból. de a kortatuk meg a negu goriak nem.