Szivem szerint lenullaznam ujra ezt a chat-et, mert az eredeti kerdesrol nem szol... Megmondom oszinten, 2-esre erettsegiztem irodalombol, es soha nem is erdekelt kifejezetten a mufaj, mert eroltettek, es en az ilyet nem szeretem. Mai magyar irokat sem olvasok egyaltalan. 25. szuletesnapomra viszont az egyik haveromtol megkaptam ezt a konyvet, egy kis ajanlassal. Eloszor nem tudtam mire velni a dolgot, de aztan beleolvastam, es igen meglepodtem. Ez lenne a mai magyar irodalom? Erdekes... A gimnaziumi magyartanarom szerintem egyfolytaban vetne a keresztet, ha egyaltalan elolvasna... Minden esetre nekem nagyon tetszik;) Az 55. nõnél tartok, de szerintem napok kerdese, es kezdhetem ujra, mert neha nem fogom fel az egesz oldalas mondatokat... Addigis aprankent elfogyasztok belole egy-egy fejezetet:)
Pitya
Nem lehet, sweetie, nem lehet, tudod, nálam van ez a fóbia, photophobia, terminus technikussal, betegesen írtózom a felvillanó fénytől, horgászni sem járok azóta, legfeljeb íígy télen egy kicsikét fenekezni, de a villantózás, azt már nem, nem lehet, sajnálom, őszintén sajnálom, azóta van, mióta volt ez a borzalmas balesetem, ez a fóbia van azóta, megőrjít a fényképezőgép, igazolványképet is csak úgy tudtam készítetni csak, hogy jött velem a sógorom és lefogott, szóval a borzalmas baleset óta, tükörbe se tudok nézni, érted, nem megy, jajj, nem megy , mit csinálhatnék, szóval azóta, hogy beleestem abba tóba, érted, majdnem megfulladtam.
>HAMÁROTTVANACÍMATOPIKELEJÉN A ASZENTSÉGIT<
Végülis igazad van,
viselkedek,
ok,
mostantól,
komolyan:)
Egyébként, (chattéma)
fölnyomultam az iszoldába,
remélem fölteszik a képeket;)
Kicsit avittak már, 'nodesebaj,
Tóbi
TRINITYvel együtt 5,
ez biztos,
most mégegyszer összeszedtem magam,
és 5 vagyok,
5ös, érted:)?
éppenisa,
jja nem
éppsweet
egyébként ok ketten a dominánsak
isobel fest. sweet lips project
...hehehhh...lehet,hogy még ma el kell olvasnom a könyvet,hogy érdemben is beleszólhassak?...ejjj nagyon fegyelmezetlenek vagyunk,itt csetelünk,és zavarunk masokat magvas gondolataik kifejtésében:-((((
Mondjátok, gyerekek, miért nem mentek chat-elni inkább? Egy fórumban érdemes volna a témáról beszélni, valamennyire, nem kell különösebben megerőltetni magunkat, csak úgy, igazán, na, néha-néha azért a felvetett dolgokról is lehet beszélni HAMÁROTTVANACÍMATOPIKELEJÉN A ASZENTSÉGIT nekije... Én is bírom ezeket a süketeléseket, csak az már egy kissé problémás lesz, mikor húsz oldal elmegy a semmire...
Sweetie, a kutya meg a mája, most fedeztem fel, hogy TRINITY is te vagy egy másik topicba (egyszerre felismertelek), a macska rugja meg, eddig voltál öt, most meg még hozzájön egy szent háromság, az nyolc, én meg már nem tudom hova kapkodjam a fejemet. Ajajajjjj.
Február 1-én mutatja be a Vígszínház a Házi Színpadon az Egy nőt. A nőt Igó Éva játsza, valaki zongorázik neki. Ha tetszik nektek a könyv nézzétek meg, mert biztos jó lesz.
Nekem e konyv egy eleg erdekes 93-as kiadasban rogzult a polcomra mint ajandek. Hosszu-hosszu papiroson a sorok-rajzokkal, feltekercselve, csinos szalaggal atalkotve.Barna dobozkaban.
komolyra fordítva a szót: remegő ajkakkal mondanám, hogy az 1 nő hatását szinte csak Wittgentstein nyelvjáték terminusával vagyok képes leírni. Párom erősen féltékeny volt a könyvre.
Eszem ágánabs se sincsen tégedet kiengesztelni, mert te egy dilis síkrizófrén vagy, egy beteg ember, én meg nem vagyok egyhalalak, hanem bátor vagyok és mindig tettrekész, és nem vagyok rob, hanem getom vagyok, egy tornádó kansas fölött, és az első kanyarban úgy ledobnálak téged doroty, hogy csakúgy nyekkennél.