Nekem nem csinálja ezt (imouse explorer, win95 osr2), de egy haverom is panaszkodott, és neki csak azután jelentkezett a probléma, hogy felrakta a legújabb drivert! Próbálj felrakni egy régebbit, pl azt amit adtak hozzá, talán megoldja...
Sajna nalam is jelentkezik ez a problema, de csak win9x-nel, a win2000-nel nem! Eleg kellemetlen a dolog, de semmi 5letem nincs, hogyan lehetne valtoztatni rajta! :-(
Viszont nekem is vilagit az eger kikapcsolt allapotban is, de csak ha PS2-n csatlakozik a gephez. USB-n nem csinal ilyet.
Nálam nem jelentkezett az általad leírt probléma. Igaz nekem nem az Explorer van hanem az Intelli Mouse Optical (ez a legújabb verziója MS optikai egerének), de én az Intellipoint software-t sem raktam fel Win2k alá. Ami a világítást illeti, nem, kikapcsolás után nem világít, működés közben is csak akkor mikor a Win használja a mouse-t (pl. boot folyamat közben kialszik minden fénye).
Szia,
Nos, nekem 0, azaz nulla otletem van, hogy miert vadul meg, de nekem is lenne egy kerdesem az egerrel kapcsolatban: ha kikapcsolod a geped, akkor is vilagit a hatso piros lampa???
ATX-es a tapom.
Elore is koszi, ha tudsz segiteni: Oranje
Miért vadul meg néha az InteliMouse Explorer? Ilyenkor elkezdi küldeni az összes létező egér-üzentetet (mozgás, kattintás, görgetés) igen gyorsan és változatosan, ami a gyakorlatban ide-oda cikázó egérkurzort, megnyíló/bezáródó/átméreteződő ablakok villogását és egyég látványos jelenségeket produkál, ami egy idő után megszűnik (de hogy mikor és miért, nem tudom), igaz, ezzel a két oldalsó gomb is megszűnik a beállított funkciókat végezni.
Természetesen a legújabb driver le van töltve/fel van telepítve egy NT4 SP5-ön.
Az egér egyébként igen jó: klasszul használható mindenütt, a görgője kellemesen, lágyan görög és végre berecézték (így izzadt ujjakkal is lehet a fegyvereket váltogatni) és egyébként is igen látványos és jól irigykednek miatta a kollégák. Hype-mouse, jól.