Arra, arra... tudod, amelyik a zegész Ibérián keresztül áttranszol vagy micsinál és akkor tánc szok lenni, mer'hogy mindenki isz és tapsol-énekel is hozzá... trallala vagy ilyesmi... csak a dobra nem szabad taposni, mer' a fővarázsló azér' harax...
Ez az, sztrovacsekok! Fejlődik a törzs, az egyik nagy tudású sámán a másik ritmusát is veri a dobján, miközbe' isz, hogy jöjjön az a transz vagy micsoda... tudjátok, ami a személy után szok jönni, amelyik az ötórai pálinkát hozza... Egészség!
Hehe, akasztják a hóhért. Utólagos engedelmeddel forrásként szerepelsz szakdolgozatomban (Politikai marketing az Interneten, Közgáz), néhány bekezdést a politika fórumokról átvettem. A héten védtem sikeresen :-))
Mein Wagner, kedves polgártársam,
ne keverjük má itt a szezont a fazonnal (merhogy ez nem koktél! :)), én is a folytatásra gondoltam, arra , h ha mondja, akkor írja is, készülhet a Törzsasztal saga.
Mitet aggócc?! Má' ivott az antropopólógusunk azóta a Nettósokkal is, és anyaggyűjtött is, bár nem eleget tudott összeinni, mer'hogy ment máshová is inni, de eztet majd meg fogja írni is... Egészség!
Nana, ne keverjük itten a dolgokat, ha nem koktélokról van szó...
Az Iszolda nem az enyém, mer'hogy aztat mindannyian csináljuk, én meg csupán pakolászok (meg iszoK)...
A firkászokkal és hangászokkal pedig csupa nagyciki tapasztalataim vannak - ezek összeírnak/visszamondanak akármit, utána meg jön a Felügyelő úr és mindenféléket kérdez... igyamztán ennek a levét, ami nem is pija.... bármilyen "sztárságot" inkább elcserélem jutányosan Egy Pofa Sörre (természetben)... Egészség!
Köszönöm, köszönöm! De van még hova tovább fejlődni.
De lassan médiasztár leszek ennek kapcsán... Megemlítettek a Népszavában (TITEKET IS!!!!), be is másolom:
"Segítő Törzsasztal
Magyar Katalin írása a Népszavának, 2000, jan. 25.
„Ezt kapják hátralevő életük minden reggelije mellé a hivatásos és tudományos internetellenzők, akik szerint a net elválaszt és elembertelenít. Hát sok sikert, és boldog megérkezést, Happe!” – így fakadt ki a Törzsasztal egyik témájának hozzászólója pár nappal ezelőtt. Az index.hu/forum címen található – és kétéves fennállását szombaton emlékezetes bulival megünneplő – Törzsasztal sok témája (helyi szakkifejezéssel: topic) mellé odatehetnénk az idézett figyelmeztetést. Ez a fórumnak a sok butaság, ökörködés mellett a segítő, közösségformáló, emberi kapcsolatokat szerző és közös rituálékat kialakító jellegzetessége már antropológiai (szak)dolgozatírásra is ihlette a virtuális közösség BagolyMondja néven publikáló tagját. Ez a dolgozat, mely sok érdemi bírálatot kapott a helyi olvasóktól, az Indexen belül Wagner úr híres cyberkocsmájában, az Iszoldában kutatható fel. Érdemes az elolvasásra."
Megy még tovább is, egész jó. Na, büszkék vagytok??? De úgy tűnik, felbukkanok még másutt is, majd mondom, ha igen.
Sokat faggattak a dolgozatról, egy-két apró, inkább antropológia-elméleti dologban belém is kötöttek, de azért alapvetően megálltam a helyem, és annál a bizottságnál aznapra az egyetlen 5-t kaptam. TÚL VAGYOK RAJTA!!!
Először is én eredetileg bagolymondja voltam, csak emil-csere volt meg ilyesmi, szóval ez már a harmadik változat azonos névre... :)
A talira nem járók szempontjáól viszont igazad van, el kell fogadjam.
Kedves bagolymondja! (Micsoda vircsaft a novembert kis n-nel? :) )
Szóval kedves BagolyMondja!
Nem vitatom a személyes találkák fontosságát, nem is vitathatnám, hisz kiérződik a hozzászólásokból, -már a rákészülés időszakában is- hát még utána... Csak azt akartam mondani, azoknak akik nem voltak jelenthet mást is az ittlét. Persze mindenki úgy kezdi, hogy még nem volt, s eszerint szól hozá. Aztán vagy lesznek személyes kötődések, vagy nem, vagy konkrét személyek marasztalják, vagy a képzelet, az ismeretlenség varázslódik ide, már ha van ilyen egyáltalán. De ez talán már tényleg nem is része az egész tudománynak. A hozzászólásszám/érték kérdésben már magam is javítottam....
"Aszondom:"jó reggelt" valamelyik topicba, az nem sok."
Hat ez az. Ezert mondtam, hogy az a bizonyos masidok hely hozzaszolasszamban nem biztos, hogy jelent valamit, hacsak, hogy sok par szavas hozzaszolasom, illetve nehany nullazasom lehetett. :) Asszem ha a tartalmasokat osszekellene szedni, akkor csak a kozepemezonyben lennek.
November: ja szal nehez osszehasonlitani a hozzaszolasokat, illetve objektiv alapot talalni a mereshez, de majd a topikpszihologus kollegak kitalalnak erre is valamit.
Íme a joggal reklamált reakció :) Bocsánat, valahogy átugrotta a szemem.
Függés helyett beágyazódást illetve belső látásmódot használ az antr. zsargon - egyébként nem sikerült 100% felülemelkednem, az Internettós részeken átütött egy kis fórumcentrizmus (az etnocentrizmus helyi változata).
A függelékkel kapcsolatban pedig megbeszéltük, tehát: legközelebb lehet már függelék egy csomó dolog, amit most bemutattam - akkor már visszautalhatok. Most az alapkérdések tisztázása volt a feladat.
Nagyon jó volt a tegnapi dumcsi, az est fémpontya volt.