Keresés

Részletes keresés

tenisur Creative Commons License 2021.02.25 0 0 1910

Sziasztok!

Lg lv 4981 típ. videómagnóhoz keresek fejegységet.

Akinek lenne kérem üzenjen.

Köszönöm!

bellatrix_lestrange Creative Commons License 2018.07.16 0 0 1909

Sziasztok!

Van egy VHS-DVD kombóm. KB. 10 éves. Pár évig csak ritkán használtam, de két éve sorozatot vettem fel vele DVD-re. Tavaly júniusban tönkrement. Mindig kikapcsolt. Volt, hogy 5 perc, de lehet hogy 6 óra után kapcsolt ki. Elvittem javittatni és utána már be sem lehetett kapcsolni. Ma elővettem és adtam neki egy esélyt. Bekapcsolódott, de elkezdte megint, hogy ki-kikapcsolgat. Érdemes javitani még?

foxbed Creative Commons License 2017.04.16 0 0 1908

Pana videókat ismerőktől kérdezném, hogy a HiFi VHS és S-VHS sorozatok között melyek a csúcsgépek...mondjuk az első 3-3....engem főleg az audio HiFi vonatkozása érdekel.

Továbbá az NV-H75 és az NV-FS90 hol helyezkednek el a sorban, milyen gépek?

foxbed Creative Commons License 2017.04.16 0 0 1907

Írtam mailt az elérhetőségedre...

Előzmény: mcll (1905)
evodia2010 Creative Commons License 2017.02.21 0 0 1906

Újpest városkapunál a "reparátorok" szervízt érdemes megkérdezni (Árpád úton)

http://www.reparatorok.hu/

Előzmény: mcll (1905)
mcll Creative Commons License 2017.02.12 0 0 1905

Sziasztok!

Van egy Philips VR 512 02-es HiFi St VHS-em. Sajna olyan baja van, hogy a kazettát nagyon nehezen, lassan tölti be. Sokszor lejátszáskor elindul, de a jobb oldali orsó nem csévéli fel a szalagot, így a szalag feltorlódik. Érdekes hogy nem mindig csinálja. Csévélés előre hátra megy. Kazi kidobásnál is sokszor nem tekeri vissza a szalagot a kazettába (jobb oldalt), így az begyűrődik, továbbá szintén nagyon lassan adja ki a kazit. Való igaz, hogy nagyon régóta állt a gép, lehet csak ez a baja. Amúgy elektronikailag látszólag minden rendben van, minden része működik.

Mi lehet a gond? Esetleg tud valaki egy jó szakit, aki nem horror árért átnézné és megjavítaná? Cserélni nem akarnám, főleg hogy azon kevés gépek közé tartozik ami képes volt csak audio felvételre is. Ezeket a kazikat meg más HiFi VHS /SVHS nem játssza le. Van egy SVHS-em (Mitsubishi E82), mindent tud, editál, egy profi gép, de ő sem képes lejátszani ezeket a felvételeket.

Philips VR 512 02

djuice Creative Commons License 2014.08.21 0 0 1904

Keresek megkímélt, jól működő PANASONIC NV-FJ622 videót megvételre!

Kontakt:

email az adatlapomon (nickname alatt...)

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.27 0 0 1903

Szia

Akinek kell egy Panasonic FJ-762 hibás videó annak alkatrészként egyben eladó.

A szerviz  még nem látta,de telefonon elmondta,hogy látni kéne a készüléket,és akkor tud mondani valamit rá. De hozzá tette,hogy már a z alkatrész gyártással leálltak.

A hiba jelenség:

A kazettát beveszi de után lefahy a készülék.

Várni kell vele és utána kivehető mikor a memória törlödött.

Van mikor rendesen megy a készülék gond nélkül.

t:+36702786361

406 supreme Creative Commons License 2011.03.27 0 0 1902

Sziasztok4 Valaki tudna segíteni? van egy Panasonic videóm, ahoz kellene kuplung NV-HD 625-ős

előre is köszönöm

brekine Creative Commons License 2011.01.23 0 0 1901

Szia!

Nekünk is van egy ilyen videónk. Édesapám gyűri nap mint nap. :)

A segítségedet szeretném kérni. Össze van kötve ugye egy TV-vel, az antenna

a videóba van bedugva.

Szeretnénk az órát automatikusra állítani, de nem sikerül. Hiába OK-ézzük le, villog, majd újra manuálisra vált. Nem tudod esetleg, hogy miért?

Egyébként jól működik az "öreg", nincs vele gond.

Előre is köszönöm!

Előzmény: M7740L (1897)
CiluHS Creative Commons License 2010.05.08 0 0 1900
Pedig ez nagyon jellemző. Az 500eFt-os JVC DVHS magnók is szétmentek 3 év után...
Előzmény: M7740L (1896)
CiluHS Creative Commons License 2010.05.08 0 0 1899
Anno nekem volt egy VS380. Amikor eladtam, akkor készítettem hozzá egy használati útmutatót. Ha szerencséd van, akkor egyezik a működése, és megtalálod a szükséges gombokat, ha nem is pont azon a helyen, de talán a működési elv azonos, ami 15 évvel ezelőtt jellemző volt sok eszközre...

Tuner hangolása, használata

A tuner behangolásához nyissuk le a videó lenyitható fedelét az előlapon. A bal oldali első kettő nyomógomb (-prog+) segítségével válasszuk ki a beállítani kívánt programhelyet. Ekkor az aljtó mögötti gombsor balról 5. gombbal (gyorskereső) gyorskereséssel megkereshetjük a beállítani kívánt csatornát (figyelem! a gyorskereső csak a csatornák szabványos helyein lévő adókat találja meg, a csatornák közöttieket kézi hangolással kell beállítani). Ha az automata kereső talált egy adót, de az nem az általunk keresett, a gyorskereső gombot ismét meg kell nyomni. Ha a kívánt adót megtaláltuk, akkor a 3-4. finomhangoló gombokkal behangolhatjuk. Ha kész a 7. (sárga) memóriagomb megnyomásával tároljuk. Ha az automata kereső nem találta meg a kívánt adót, a szám-nyomógombok segítségével kétszámjegyű formában beírhatjuk az adó csatornaszámát (azaz ha az adónk az 5-ös csatornán van, akkor „0” és „5”). Ha elrontottuk, addig írjuk, amíg a megfelelő szám meg nem jelenik a képernyőn. Ekkor a már előbb említettek szerint finomhangolhatjuk és eltárolhatjuk.
Előzmény: tdc75*** (1898)
tdc75*** Creative Commons License 2010.05.07 0 0 1898
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék!
Kaptam egy GRUNDIG VS 720 VPT régebbi képmagnót
Csak a TUNER része megy, de nekem csak az kellene.SCART csatin keresztül használnám.
Sajnos nem tudom beállítani!
Van valakinek egy leírása hogyan kellene behangolni?
Köszönettel!
M7740L Creative Commons License 2010.01.30 0 0 1897
Úgy látom, hogy rajtam kívül már senkit sem érdekelnek a jó öreg videomagnók, mindenki DVD mániássá vált... No, nem baj.
Előzmény: M7740L (1896)
M7740L Creative Commons License 2010.01.23 0 0 1896

Üdv. mindenkinek!

Nem rég leltem rá erre a topikra, nagyon klassz, hogy van egy ilyen is. Kicsit régen írtak ide utoljára, de most én igyekszem megtörni a csendet. :)

Szóval, visszaolvasgattam a topikban a VHS képmagnókról, és a hozzászólók többsége a Panasonic márkát tartja összeségében a videomagnók JOLLY JOKERének. Az én véleményem is egyezik a többséggel, de az elmúlt héten ebben kicsit elbizonytalanodtam...

Van egy 7,5 éves, hatfejes NV-FJ 622-es típusú gépem, ami az elmúlt héten elromlott. Lejátszás során zavaros, csíkos kép, majd némi tekerés, és a kazettát már nem lehetett kivenni. Ezt követően meg sem mozdult a kazetta, a gép nem reagált semmire. Az elmúlt 7,5 év alatt soha semmilyen problémám nem volt a készülékkel, igaz, hogy nagyon keveset használtam (kb. össz. 100 lejátszás és felvétel), és tisztító kazettával (Hama) mindig karban tartottam, így a magnó most is újszerű állapotban van. Elvittem a márkaszervízbe, és kicseréltek benne valami fogaskereket, így most már újra tökéletes. Mennyire jellemző ez a hiba a Panasonic-okra?

Tudom, hogy ez már nem öntvénymechanikás, de azért az előbb felvázolt körülmények között elég rövidnek találom egy egykor közel 60 000 Ft-os képmagnó élettartamát...

Gazi Creative Commons License 2008.02.17 0 0 1895

Üdv mindenkinek !

Nekem van egy pár rossz videóm eladó akit érdekel az írjon nekem e mailt, van jó videó is olcsón, csak a helyemet foglalják.

spangli@tvn.hu

lacca40 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1894
Szia!Mennyire működőképes??? Lehet érdekelne engem!
Üdv:Laca
Előzmény: RoyBatty (1882)
RoyBatty Creative Commons License 2006.10.23 0 0 1893

Szia,

nem, de közben találtam rá egy vevőt :-)

Köszönöm azért a segítségedet.

Előzmény: Törölt nick (1889)
Teaway Creative Commons License 2006.10.21 0 0 1892
akkor jó, mert én is a pdf-et néztem:)
Előzmény: asdf_ (1890)
asdf_ Creative Commons License 2006.10.21 0 0 1891

OFF

Nekem ez a kedvencem ;)

(gy.k.: back vs. black)

ON

Előzmény: Törölt nick (1888)
asdf_ Creative Commons License 2006.10.21 0 0 1890
Lekaptam pdf-ben, eskudni mernek, hogy en nem ezt a verziot olvastam, ez valoban okes.
Előzmény: Teaway (1887)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.21 0 0 1889
Meglelted a bontót?!
R.
Előzmény: RoyBatty (1885)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.21 0 0 1888
;-DDD

Ha már visszatértünka témára...

Ízlések és pofonok - élő példa vagyok!

Samsung SyncMaster 765MB 17"-os monitor, immár vagy 4. éve hazsnálom.

Ennél három elődefiniált "Magicbright" módozat van: ext/Internet/Entertainment

Kb 6 hónapja vettem ELŐSZÖR észre, hogy az anglgol OSD-beálítás szerinti "ENTERTRAIN" magyar beállításban a következőképp jelenik meg:

"Megvendégéles" ;-DDDDD

Szó szerint megtekintésnek olvastam évekig automatikusan, pedig én aztán egy (magyar) nyelvi anomáliákra hajmeresztően kényes hülye tudok lenn - amikor rájöttem évekig tartó "vakságomra", szó szerint nevetőgörcsöt kaptam ;-D

Aki pedig felfedezte a direkt hibát, annak virtuális sör jár: nem "nevetőgörcs" hanem "röhögőgörcs"! ;-DDD

Sok jót mindenkienk itt is
Robi
Előzmény: asdf_ (1879)
Teaway Creative Commons License 2006.10.20 0 0 1887

"Hasznalatija szinten valami robotforditas kb."

Beleolvastam, teljesen érthető.

Előzmény: asdf_ (1879)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.19 0 0 1886
Ha a Paskál STRAND-hoz mész annak utcáján "délről", akkor már a lakópark után jársz szerintem - de kérdezz körbe, mert ott ismerik. Persze lehet, azóta már megszüntette magát, másfél éve amikor ott voltam panaszkodott Máriahegyi János(ő az egyszemélyes tulaj), hogy neméri meg, de 5 éve amikor felfedeztem is ezt mondta ;-) )

És most néztem meg a - már nem élő - e-mail címében megjegyeztem magamnak
"A Paskál stranddal szemben", azaz kezd beugrani a látvány: már talán a strand =(déli) területének a magasságát is eléred, és ott lesz szemben egy 2-3 emeletes fehér társasház alján!

Azért az e-mail cím, hátha működik: videobonto@freemail.hu

Üdv!
Robi

Előzmény: RoyBatty (1885)
RoyBatty Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1885

Ma jártam arra, de elsőre nem találtam meg. Milyen irányban van ez a bontó a Paskál lakóparkhoz képest?

Előzmény: Törölt nick (1883)
RoyBatty Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1884

Köszönöm szépen!

Kipróbálom, hátha bejön...

Előzmény: Törölt nick (1883)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.16 0 0 1883
Esetleg a "Videóbontó"-ban...

Budapesten, Zuglóban a Vezér útról (Vezér-Szugló sarok) a Szugló utcában (a Paskál strand felé haladva - én is így találtam rá anno!) jobbra az első házak egyikének az alagsorában (külső lépcső, és lejárat az alagsorba!) található!
Amúgy KI VAN TÁBLÁZVA.

Azért nem tudok pontos címet írni, mert magam is emlékezetből, "látvarepüléssel" megyek arra. Egy éve még működött.

Üdv!
Maus Robi
Előzmény: RoyBatty (1882)
RoyBatty Creative Commons License 2006.09.13 0 0 1882

Sziasztok!

Lehet, hogy nem a legjobb fórum, de rákérdezek:

Van egy leharcolt AKAI VS37-EDG videom, de alkatrésznek még jó lehet. Tudtok olyan helyet, ahol átveszik alkatrésznek?

fünfi Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1881
Sziasztok,
Én Panasonic NVHV50 tip. videóhoz keresnék magyar v. német nyelvű haszn.utasítást. Ha van valakinek, örülnék, ha jelezné :-)
köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!