Keresés

Részletes keresés

Jazzos Creative Commons License 2000.01.27 0 0 31
Nem az, de közben rájöttem (néha el kellene olvasnom a briefinget). Az volt az, amikor az olajtornyokat kell szétbarmolni. Már meg is van.

- Jazzos -

-carbon- Creative Commons License 2000.01.26 0 0 30
Az melyik? Amikor a rendörautokat kell tropára törni?... mert akkor mindet nyird ki.
(már rég jáccottam)
Előzmény: Jazzos (29)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.26 0 0 29
A 9. group mission-jében viszont megakadtam. Végülis mit kellene csinálni ottan?

- Jazzos -

Jazzos Creative Commons License 2000.01.25 0 0 28
Carbon:
A neten semmi ehhez kapcsolódót nem találtam, azért próbálkozom itt.
Amúgy már megvan a 8., tegnap este végigszenvedtem a sima eagle-val. Csak hármat kellett kenguruzni jó időben, aztán már bent is voltam. Tehát most a 9-nél tartok.

- Jazzos -

-carbon- Creative Commons License 2000.01.24 0 0 27
Szia Jazzos,
semmi gond! : )
És a repülötgépet vettem meg és azzal sikerült elöször betörni az üveget, aztán szépen beszállni a toronyba és letarolni az emberkéket... nem volt egyszerü!
És nem találtál semmit leírást a neten a multiplay pályaválasztásáról?
-c-
Előzmény: Jazzos (26)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.24 0 0 26
Carbon:
itt nem ment ki a játák semmire, csak nem tudtam, hogy szivatsz, vagy nem. De hogyha nem szivatni akartál, akkor mondom komolyan: nem az a gond, hogy ligánként (vagy mi a fene az), nem látom a 4 pályát. az tökéletes. Hanem az, hogy amikor többen játszunk egymás ellen, akkor egy csomó pályát nem lehet választani, pl. azt a böszme repülőtereset, meg a sivatagi pályát, meg ilyesmiket. Amúgy single playerben meg a 8.-nál tartok, csak a missiont nem tudom megcsinálni (az uss lewinsky pályán kellene felugrálni a toronyba). Ha bunkó voltam, akkor bocs, azt hittem, hogy szivatsz.
Üdv:
- Jazzos -
-carbon- Creative Commons License 2000.01.22 0 0 25
Ja-zz-oss,
most hogy ha hagy arra ment ki a játék, hogy hogy jól bebasszunk és megtalálljuk egymást t, akkor béke veled...
Előzmény: Jazzos (23)
-carbon- Creative Commons License 2000.01.22 0 0 24
Ja-zz-oss,
most hogy ha hagy arra ment ki a játék, hogy hogy jól bebasszunk és megtalálljuk egymást t, akkor béke veled...
Előzmény: Jazzos (23)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 23
Bi-carbon-át:
ez természetesen halálkomoly, azt még elfelejtettem mondani, hogy lőni is lehet vele (nőket mellbe, meg ilyesmi). szóval... na mindegy.
Előzmény: -carbon- (22)
-carbon- Creative Commons License 2000.01.21 0 0 22
szivatnak Anyám! Stop.
Jazzos, most ez komoly? : )
Hallottam már, hogy van egy olyan cheat vagy miapicsa, hogy pucér nök rohangásznak - de hogy jön ez ide?
kapcs. ford.
Előzmény: Jazzos (19)
Kúper Creative Commons License 2000.01.21 0 0 21
Jah, ey a rovid kis jellemyes ay uj Eagle kocsirol syol.
Kúper Creative Commons License 2000.01.21 0 0 20
Nekem a carma2 mindig is a kocsik kidolgozása/ élethűsége jött be. Ezt nézzétek, mit találtam a Caramgeddon TDR 2000-ről : "...Minden leválasztható róla, teljesen tönkretehető, egészen az alvázig és a motorig leamortizálhatjuk. Szétszedve nyilvánosságra kerülnek a belső részei, az 5 fokozatú sebességváltó és a kerékfelfüggesztések - minden tökéletesen kidolgozva. A szélvédő átlátszó, a karosszéria bemocskolható, a sérülések az autó texturáján és a mozgásán is látszanak...."
Asszem nekem be fog jönni ;)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 19
(...közben beértem a mhelyemre)

Szóval az még nem is túl nagy gond, ami a nagyobb baj, az az hogy a nagy sárga autó helyett mindig egy rúdvibrátor jön be. Annyiból jó, hogy marha erős, meg szétvibrál mindent, de szerintem a programnak nem így kellene működni. Arról nem is szólva, hogy átlagos járókelők helyett meztelen nők szaladgálnak az utakon. És ha a rúdvibrátorral megyek az utcán 2000-rel, akkor nem lehet rendesen irányítani, mert mindig a nők felé fordul.

Mi a véleményed?

-Jazzos-

Jazzos Creative Commons License 2000.01.21 0 0 18
carbon:
hehe... az utóbbi 1 hónapban nem szivattak így meg, that was coooooool!

Naszóval a 4 pálya közül egy mindig fejjel lefelé van, .... (1 óra múlva folytatom)

-Jazzos-

Előzmény: -carbon- (17)
-carbon- Creative Commons License 2000.01.20 0 0 17
okés, Jazzos,
most értem - azt hittem, hogy a multiplayer neten keresztül menne (tcp/ip) - de tévedtem...
na, viszont van hálózati kártyám itthon, már csak egy laptop kell és kipróbálom majd, hogy mi is az, ami téged ennyire izgat és nem hagy nyugodni!
azért röviden leírhatnád konkrétabban...
ugye, mindig három pálya van egy szinten és a negyedik a befejezö... és az a baj, hogy nincs fent mind a négy pálya a szinteken???
-c-
Előzmény: Jazzos (16)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.20 0 0 16
carbon:
Érdekes lenne, ha beszállnál, ugyanis a carma2 nem támogatja a tcp/ip-n keresztül a multiplayert, csak ipx-en (ez a tipikus helyi hálózat, tudod, madzagokkal (koax vagy utp, vagy mi,) vannak összekötve a gépek. vagy ha ezt tudtad, akkor nem értem mit akartál kérdezni, vagy mondani. Azt hiszem, hogy network, vagy vmi hasonló feliratot kell keresni, de ha nincs a közeledben még 1 gép, akkor felejtsd el.

na, most már én sem tudom, hogy mi van

-Jazzos-

-carbon- Creative Commons License 2000.01.20 0 0 15
Jazzos,
esküszöm beszállnék, ha tudnám, hogy lehet multiplayert választani (lehet, hogy tudom, csak még soha nem kerestem a feliratot : ))
irj!
Előzmény: Jazzos (14)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.20 0 0 14
Marad ott 1 perc is, ha nagyon gyors vagy. Csak egy kicsit fel kell nyomni előtte az engine pówert a előző pályákon.
Multipléjer=több betokosodott gyiklosszenvedélyű gamer nyomja egymás ellen hálózatban, szanaszéjjeee gyiklúva egymást. igen, azt hiszem ez a megfelelő hangulatú magyarázat.

Amúgy most tartok kb. a 8. liga (vagy mi az) körül.(nem mintha érdekelne vkit... azért leírtam).

-Jazzos-

-carbon- Creative Commons License 2000.01.20 0 0 13
Csak kitártás elvtársak!
Nem kell ahhoz cheat.. meg nincs is!
Meg lehet csinálni, nekem spec. 3 másodperc maradt a végén.
- Hogy jutok el a zeneakadémiára?
- Gyakorolni, gyakorolni..

ps: mi az a multiplayer? : )

Előzmény: ZedIzDead (10)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.19 0 0 12
Jó, jó, de miért nem lehet multiplayerben az összes pályán nyomulni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

-Jazzos-

division by zero Creative Commons License 2000.01.15 0 0 11
egy kis idő-megállító cheat nem árt azokhoz a rohadt antennákhoz...
Előzmény: ZedIzDead (10)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.01.14 0 0 10
Na írok ide, hogy örüjjé, Jazzos koma.

Bár a Carma2-t hónapokkal ezelőtt uninstalláltam, amikor 43-adszorra se bírtam összetörni időre azokat a kurva parabolaantennákat.

[ZedIzDead]

Előzmény: Jazzos (9)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.14 0 0 9
Na, jó:

Az a kérdésem, hogy megvan a carmageddon II, de nem tudom, hogyan kell bekapcsolni a gépet.

(Csak azért írtam ezt a kérdést, hogy már végre írjon más is ide).

(Ekkora 0zás még nem volt a történelemben. 0^(10-1(Renton) ) )

-Jazzos-

Jazzos Creative Commons License 2000.01.12 0 0 8
Fel! Fel! Fel!
Jazzos Creative Commons License 2000.01.11 0 0 7
.
Jazzos Creative Commons License 2000.01.08 0 0 6
én itt leszek...
Renton Creative Commons License 2000.01.07 0 0 5
Carmageddon rulz:)
Bocsi most nincs nalam, ha tudom megnezem neked:)
Bar lehet,hogy mar elkesek vele:)
Jazzos Creative Commons License 2000.01.07 0 0 4
Lehet, hogy nem ez lesz 2000 legjobb topicja?
Jazzos Creative Commons License 2000.01.06 0 0 3
Akkor sem hagyom lecsúszni, és még legalább egy hónapig a csúcson lesz!
Jazzos Creative Commons License 2000.01.06 0 0 2
pong

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!