Sziasztok! Február óta gazdája vagyok egy Rover 214i- nek. Kb két hete a kocsi a következőket produkálja: menet közben megtorpan, rángat és nem húz..olyan mintha a motorból kifogyna az erő.Majd kiteszem alapjáratba és van olyan hogy megáll, két három pöccre indul újra..A szerelő nem talál hibát, benzinre fogja hogy vizes.. Mi okozhatja?Köszi
Sziasztok! Találkozott már valaki ilyen SRS hibával? Gèp szerint működik a lègzsák. Ráadom a gyútást 6 mp világít majd 4 mp-kènt fel villan az SRS lámpa. Mi lehet a hiba. Már mindent meg mozgattam, átvezetőben nincs szakadás. Ez egy Rover 416 si. 97- es
Sziasztok! Segítség! Tudja esetleg valaki, hogy Rover 25 és Rover 75 automata váltója kompatibilis-e? Mindkettő 1.8-as, benzines, Rover 25 2001-es évjárat, Rover 75 2000-es évjárat. Köszönöm!
Sziasztok van egy 620 sdi. Roverem és pár napja bevillant az olaj égő és mintha valami visszafogta volna az autót majd par méter után leállt es azóta nem indul.valami ötlet?Előre is köszi
Sziasztok kellene egy kis segitség :) Adott egy rover214 ezt szeretném megveni ! Sajnos olyan hiba van amit nem értek ha nem teszem gyujtásra a jármüt müködik a válto de ha igen semi. Megse mozdul a válto ujra le veszem gyujutásrol ismét tudok váltani mi lehet a probléma ? elötte ment a jármü egyszer csak megált és semit nem lehetett csinálni a váltoval
Egy hete vettünk egy rover 416 si-t.Egy kis segítségre lenne szükségem,talán valaki tud válaszolni a kérdésemre.Szóval a lényeg,hogy csak 4.-5. nyomásra nyílik ki a távirányítóval a központizár.Lucas típusú szerkezetről van szó.Cseréltem benne elemet,de semmi nem történt,mégcsak ki sem nyitja az ajtókat.Viszont,ha a régi elemet visszateszem mimden úgyanúgy müködik,sokadikra nyílik az ajtó.Valakinek valami ötlete?Köszi.
Valaki mondjon már nekem valós paramétereket a hangszórók méreteinek tekintetében!Nagyon örülnék neki, mivel akkor nem kell fölöslegesen lebontanunk a teljes ajtókárpitokat a lemérés miatt!!
Hogy, melyik hangszórók méretei kellenének nekem, azok a következők lennének!
Bal első ajtóban elhelyezkedő, jobb első ajtóban elhelyezkedő! Ez a kettő mindössze! Tehát a hangszórók átmérőjére lenne szükségem egészen pontosan, ha kör alakú, ha nem, és szögletes akkor értelemszerűen( szélesség,hosszúság vagy magasság), és a vastagsága profilból, vagyis, hogy beleférjen kényelmesen a helyére, úgy, hogy ne feszüljön a kárpit a visszaszerelésnél, illetve, minden más méret, amit esetleg nem említettem!
Remélem érthető volt a magyarázatom!
Előre is köszönöm a válaszokat, remélem hamar választ kapok a kérdéseimre!
Sziasztok,szeretnék 1 kis segítséget kérni,Rover 75 töm van 110kw 150Le 2000-es évjárat,körülbelül minden 5 tödik indításnál csak akkor indul el ha teljesen kihűlt a motor,néha ki és be kapcsol a rádió,és magától el indul az ablaktörlő,megnéztem hogy be ázás e lehetett de nem látom jelét,ebben a hónapban viszem műszakira és nem tudom mit kezdjek vele,a jobb abs jeladóm meg adta magát ki is jelzi,most renddelem meg hozzá,de azt halottam hogy ha vissza is rakom a jelzés nem fog el tűnni,el kell vinnem szervizbe ? vagy van rá mód hogy meg oldjam? mert ha bármit ki jelez a műszerfalon akkor nincs esély hogy át mennyen műszakin, sok mindent kicseréltem,még a hátsó fékem nem fog rendesen pedig kopra felhúzom,és nem szivárog a fék olajam se , tárcsafékről van szó,hogy tudnék állítani rajta hogy fogjon és hol ? ha valaki tudna nekem segíteni bármilyen tippel annak nagyon örülnék,előre is köszönöm.
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy Rover 214 si-m! Ingadozik az alapjárata, rángat, szaggat, néha még meg is áll alapjáraton! Ezeket teljesen kiszámíthatatlanul produkálja! Van hogy napokig semmi baja, utána meg nem tudom használni néhány napig! Gyújtókábelek, gyújtótrafó, gyertyák cserélve! Én mint laikus arra gondoltam, hogy talán a számítógépében lehet valami hibakód, amit ki kellene valahogy pucolni belőle! A gond itt kezdődik! Eddig még senkit nem találtam, akinek lenne olyan műszere amivel ez megtehető! Még a nagyon autószerelő műhelyeknél is voltam! Azt mondják hogy nincs hozzá "csatlakozó átalakítójuk" vagy micsodájuk????!!!! Esteleg lehet-e úgy törölni a hibakódot, hogy mondjuk leveszem az aksi sarut bizonyos időre??? (Csak egy tipp!)
Történt egy baleset és se időnk se kedvünk vele foglalkozni vele. Indítás után az adagoló megadta magát, tele tolta a motort gázolajjal, nem tudtuk leállítai és széthajtotta a motort, 2 henger és a turbó is tönkre ment. Adogolót vettünk másikat, a motort beindítottuk, ekkor vettük észre, hogy két henger tropa. Úgy döntöttünk nem újítjuk fel.
Fontosabb adatok: Rover 620 sdi 2 literes dízel Egy garnitúra téli és nyári gumival, a téli fém a nyári könnyűfém felnin van. Nagyon igényes bőr belsővel. Működik a klíma, elöl hátul elektromos ablakok, sérülésmentes ajtók.
Ha van kedved bíbelődni vele, megveheted felújításra de én első sorban bontásra kínálom, lehetőleg egyben.
Még forgalomban van, ideiglenes kivonásáról a hét folyamán intézkedem.
Érdeklődne lehet itt: rover@palee.hu +36205117793, vagy +36205803828 Az első számot javaslom inkább, ha műszaki kérdés van, ő az autószerelő. A másik szám az enyém.
Kérlek segítsetek!!Rover 214si-m van és azok a tünetek, hogy hideg indításkor nagyon egyenetlenül jár a motor (dadog) és szaggatva, erőtlenül megy az autó!Hidegen az alapjárat 1200, szóval nem az alapjárattal van gond!Már gyertyát, gyujtáselosztó fedelet, rotort, üzemanyagszűrőt cseréltem!
Rover 45-öm van. Bajban vagyok, ha tudtok segítsetek! Éppen nyaralni mennénk a gyerekekkel de a bal első ajtó ablaka éppen készül beesni. A motorja működik de szerintem új ablakemelő mechanika kellene. A vecsési bontóban elfogyott. SEgít valaki? Ja és nektek van kárpit problémátok, Nekem a fejemre esne ha nem gombostűztem volna a plafonra. A bontókban voltam de semmi. köszi
Tiszteletem a fórum tagoknak! Egy Rover 214 IS- el lenne gondom. A probléma a következő: A hűtővízbe bekerült az olaj emiatt a hűtő rendszer eltömődött és felforrt a víz és kifröcskölte a habos masszát. A szerviz felsíkolta a hengerfejet, hengerfej tömítést, szimeringeket,csavarokat cseréltek. Elvileg a motor működik de a hűtőrendszert nem sikerült teljesen kimosni. Próbálták brigéciolal, trisóval mosni de még nem tökéletes. A kérdésem az lenne, hogy mi az a szer vagy sz@r oldja ezt a habosodott lerakodott olajat. A motor olajban nem volt víz.
Szia. Nézd meg mennyi üzemanyag van benne! Nekem akkor szokott ilyet csinálni ha kevés van benne. Állítólag az üzemanyag tankban levő szivattyú nem működik, és az ami elől van a motortérben nem tudja feltölteni a rendszert ha kevés az üzemanyag. Ez csak egy tipp