Most nézem jutubon! Lemaradtam!!!!!!! Miért csak a fidesz nyilas dumáját hirdetik az origarhak óriás plakatjai? Miért nem az ilyen fontos eseményeket??????? Bárcsak tudtam volna róla!
Talán ez lehet az utolsó szabadtéri ingyenes koncertje a 76 éves Jean-Michel Jarre-nek és pont itt lesz Pozsonyban. Be is jelentette már nemrég az Instagramon, hogy turnénzni nem nagyon fog már és mega koncert nyugati nagy városokban biztonsági és egyéb okok miatt lehetetlen. Szóval már csak olyan városok jönnek szóba, mint Pozsony. Véleményem szerint ez a lehetőség egyszerűen kihagyhatatlan, akkor is mennék, ha csak a Teo & Tea dalait játszaná (aminek egyébként vannak jó pillanatai is). Még Mexikóból is jönnek majd ide emberek csak Jarre miatt. A Queen-ból ismert Brian May, aki szintén egy legenda szintén része lesz a koncertnek és valamit közösen is elő fognak adni.
Május 12-én tehát szabadtéri, ingyenes Jarre koncert:
December 23-án, este 11-től/fél 12-től karácsonyi Jarre concert Versailles-ban!
Valós és VR jelenléttel is lehet menni, de természetesen nézhető a Youtube-on is a közvetítést!
Jarre az INDUSTRIAL REVOLUTION új, elektromos gitáros remixével és valami Wendy Carlos-szerű barokkos részlettel promotálja a koncertet. Ebből a részletet itt hallgathatjátok meg:
Egy másik videóban pedig az Oxygene 4-et és az Epicát remixelte össze új tracknek!
Jó esélyt látok rá, hogy ez még a Welcome To The Other Side-ot is felülmúlja látványban, zenében pedig változatosabb/kevésbé "táncos" lesz, szóval érdemes lesz nézni!
Tök jó volt a Jarre koncert. Egyébkén Jarre mindent kitett magáért hogy jó legyen a koncert. Remélem még fog jönni valamikor. Egyébként nem tudja valaki hogy miért nem játszót új számokat,mert igérte hogy be fogja mutatni őket, de új zene nem volt. Ettöl fügetlenül tényleg jó volt a koncert. Egyébként akinek van Jarre bakelit lemeze és eladja az irjon a vidoczylovey@freemail.hu-ra. Ja és Jarre azt igérte hogy karácsonyra kifog adni egy új dubla cd-és albumot remélem bakeliten is ki adja.
ha a Youtube-on megnézitek az idei Barcelona-i és Portó-i koncerteket látjátok, hogy ott ugyanezt adta le.
Ez tehát nem Bp-nek szólt. Ez a turné mindenhol ugyanazt adja.
egyébként nekem óriási élmény volt, de a fény és látványtechnika valszeg újságírói hülyeség (mint ahogy azt is olvostam valahol a neten, hogy a legújabb lemezbemutató koncertját adja elő !!!). Ezt a baromságot.
A srác akit behívott az utcáról, naponta játszik a Váci utca - Régiposta utca sarkán. 2.000-ért ad saját CD-t :-)
hát nem tudom. mind két koncertről létezik felvétel és egyik se 2x 1,5 óra valamint megegyezik a turné többi állomásának szetlistájával. Most vagy csoda történt, vagy rosszul emlékszel, de a felvételek makacs dolgok :)