Keresés

Részletes keresés

kavkaz Creative Commons License 2006.02.15 0 0 13
Előzmény: kavkaz (12)
kavkaz Creative Commons License 2006.02.14 0 0 12
Timna Creative Commons License 2004.04.30 0 0 11
jujj a telefonos felhivogatósok kimaradtak! azok a legocsmányabbak pedig! :)
Előzmény: Timna (10)
Timna Creative Commons License 2004.04.30 0 0 10
amúgy ez az a cégtípus amit élből bezáratnék, sóval hineném be a helyét, a vezetőit meg lesittelném. a másik ilyen cégtípus a direktajánlatos levládába szart okádó, gyereelvelünkebédelniromániábaolcsón-ésmégközbetermékbemutatóislesz fajta.
Timna Creative Commons License 2004.04.30 0 0 9
az értelmi fogyatékosoknak is kell valami vásárlói fórum ahol jólérzik magukat! :)
Előzmény: Kekka (-)
Koba2 Creative Commons License 2004.04.30 0 0 8
Megvettem az Új Selejtező Szuperboxot.
Megváltoztatta az életemet.
Nem kell a gusztustalan szemétben turkálnom. Nem kell vesződnöm a tojáshéjjal.
Koba2 Creative Commons License 2004.02.20 0 0 7
Én soha nem rendelnék telefonon semmit. Az esetleg előfordulhat, hogy valami jót reklámoznak ami megtetszik, akkor bemennék a boltjukba és megvenném ott, ha tényleg azt adják amit mutatnak.
Viszont nagyon szeretem nézni a tévében a teleshop műsorokat, szerintem roppant szórakoztatóak, ahogy előadják a szerepeket. A szakértő, aki elmagyarázza a naív házigazdának, hogyan működik a csodálatos termék, az utca embere, aki évek óta használja, és megváltozott az élete, előtte-utána képek, stb. Nagy rajongója vagyok Horst Fuchs-nak, a kopaszodó, fülbevalós embernek a WS Teleshopból, olyan meggyőzően adja elő. Imádtam az olasz hapsit, aki tolmács segítségével kínálta olcsó áron hihetetlen arany és drágakő kollekcióját (Fííígyelem!)
Éljen Horst Fuchs!

Ja és nem ajánlom senkinek, hogy gőztisztítót vegyen. Nem tv shoptól vettem, hanem Media Markt-ban a "sárgát". Semmire nem jó. Nem hiszem, hogy a pingvinezős jobb lenne.

joxy Creative Commons License 2000.01.02 0 0 6
Akkor ez egy világméretü összeesküvés!!!!!!!!
Harcoljunk a Teleshop mentes Föld bolygoért!!!
ds9 Creative Commons License 2000.01.02 0 0 5
Nem csak nálunk, hanem a világ minden részén van ilyen teleshop ( USA, Anglia, Német.o. etc. ), és mindenütt olyan mind itt.
Előzmény: kukaca (1)
joxy Creative Commons License 2000.01.02 0 0 4
Találtam olyan embert aki vett teleszopós cuccot!
Egy barátom rokonai ők, nagyon laikus emberek. Egy maszírozó gépet rendeltek, és mire leszálitoták nekik addigra 14E forinttal drágább lett!!! A poén az, hogy át is vették!!!!
Amig ilyen emberek vannak adig ezzek megélnek!
SH Creative Commons License 1999.12.31 0 0 3
Valaki megveszi azt a sok baromságot, ha eddig nem ment csődbe a TeleShop! Vagy nem?
joxy Creative Commons License 1999.12.30 0 0 2
A teleshop egy nagy rakás xar!!!!!!!!!!!!!!
kukaca Creative Commons License 1999.12.30 0 0 1
Namármostan, a teleszop kizárólag azért lett kitalálva, hogy a sok laikus, rászedhető embernek eladják azt a sok nyugatról elképzelhetetlenül olcsón beszerzett gagyi cuccot, ami vagy nem jó semmire, vagy igencsak tiszavirág életű.
Én soha a büdös életben nem rendeltem tőlük, nem is fogok, még a reklámukat is elkapcsolom a tv-ben. Aki azt állítja, hogy nagyon jól járt, egy ilyen teleszopós cuccal, az vagy hazudik, vagy nagyon rászedhető, vagy nagyon laikus, vagy maga is teleshop-os.
Walker Creative Commons License 1999.12.30 0 0 0
De mire jó ez a nullázás?
Kekka Creative Commons License 1999.12.30 0 0 topiknyitó
de tényleg, ki veszi meg az éneklő koszorút, a párával tisztító ablakmosót? Ennek mi értelme?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!