Keresés

Részletes keresés

NumeroUno Creative Commons License 2001.12.03 0 0 14
Szerintem is a Twin Peaks a legjobb sorozat. 2x láttam 98nyár-ősz, és a 99-2000-es ismétlés.
_ Liar _ Creative Commons License 2001.11.19 0 0 13
inkább csak érdekes sorozat
Előzmény: Locutus (-)
Locutus Creative Commons License 2001.02.05 0 0 12
de.
de légyszi hagyd elsüllyedni ezt a szerencsétlen topikot, úgyis csak egy tévedés eredménye szegény. :-)
meg különben is megtalálsz, ha akarsz. najó, igazából ezzel én is így vagyok.

na és most süllyedj szépen, topikocska!
(hogy beszélek?)

Előzmény: Laslow (11)
Laslow Creative Commons License 2001.02.05 0 0 11
Nem muszáj kiadni kezeid közül, megnézheted te is mégegyszer az egészet, hisz eléggé szereted hozzá. Nem?
Előzmény: Locutus (10)
Locutus Creative Commons License 2001.02.04 0 0 10
hááááááááááát, nem szívesen adnám ki a kezeim közül...
(na jó, ebben a pillanatban nincsenek ott :-D)
de majd meglátjuk.
Előzmény: Laslow (9)
Laslow Creative Commons License 2001.02.04 0 0 9
A teljes sorozat videokazettán? Lécci-lécci-lécci!
Sosem láttam egyetlen részét sem, de előbb-utóbb ez már nem így lesz és elképzelhető, hogy nagyon megszeressem majd.

Laslow

_kEn_ Creative Commons License 2000.04.28 0 0 8
Nem mert a friends a legjobb ;))
John Zero Creative Commons License 2000.04.28 0 0 7
waters:
Ugy latszik ;)

Erdemes olvasgatni hozza a FAQ-ot (http://www.twinpeaks.org/faqeps.htm), talan az megmagyaraz egy-ket dolgot.

Talan eredetileg lett volna egy negyedik szezon...

Előzmény: waters (6)
waters Creative Commons License 2000.04.28 0 0 6
Most tényleg így van vége ???
John Zero Creative Commons License 2000.04.28 0 0 5
En idonkent kovettem a sorozatot (az utolso 10-15 reszbol mondjuk 5-8-at lattam) de nagyon vontatottnak tunik, es nem ertem, hogy egyeseknek mi tetszik benne...
P.Tomi Creative Commons License 2000.04.25 0 0 4
Szevasztok!

LOCUTUS:Bár nevedről egy másik kedvenc sorozatom jut eszembe a StarTrek,abban válozott át Picard kapitány ,Loucutus a BORGá!De most TP.Én is imádom,legfőképp a rendező David Lynch miatt.Azt hiszem megteremtette Dale Cooper személyében minden idők leg karakteresebb FBI nyozoját.Nem akarlak megsérteni de Mulder közelébe sem ér Coopernek.Bár lehet hogy csak a rendezö miatt van ez igy.Mig az Xfiles tucatsorozat ,a TP.-t nyugott szivvel mondanám részben művészi produkciónak.Továbbá a Lynch filmek szereplői és maga D.Lynch egy nagy családot alkotnak.Ed a benzinkutas és Kyle Mclachlan mér szerepeltek a DUNE a Dűne c.filben.Amit még szeretek Lynch-ben,hogy pár jelenet erejéig meg-meg jelenik saját filmjeiben.Pl.:TwinPeaks ,Dune.
TP rajongók,érdekesség képp elmondom hogy az oriás több izben is szerepel a StarTrek-The Next Generation c.sorozatában!

Üdv.nektek!

I. Blasius Creative Commons License 1999.12.30 0 0 3

A kevés sorozatok egyike amelyből mindegyik részt láttam, még '92 körül; ezen kívül csak a Polip, és a Rém rendes családból láttam arányaiban ilyen sok részt.

Furcsa volt, mert a Tv1 először 8 részt vetített le, és a siker hatására adta le a többi részt. Az első nyolc izgalmasabb volt a többinél, viszont kevesebb vér folyt bennük krimiszerű volt. A későbbi részekben viszont részenként meghalt valaki, és Bob is ide-oda költözött, és kezdett a film egyre abszurdabb jellemzőt felvonultatni. Szerintem nagyon jó sorozat, de nem nézném meg még egyszer, lehet, hogy akkor már csalódnék benne.

zsiragy Creative Commons License 1999.12.30 0 0 2
Szerintem is rulzik.
Bár meg kell mondjam, nem láttam minden részt, viszont a zanzásított változatot igen.
Alison Creative Commons License 1999.12.29 0 0 1
Helló mindenki!
én nem nézem, mert baromi későn van, de nagyon jó lenne, ha nézhetném, mert a kedvenc színésznőm, Hegyi Barbara szinkronizál benne. Ezért persze nem veszem föl, úgyhogy én lemondtam a sorozatról.
X polgártárs Creative Commons License 1999.12.29 0 0 0
if peak = 0 then twin peaks = ? :)
Locutus polgártárs, van a Törzsasztalon egy TP topik, kaviat mesterpolgártárs nyitotta, írd be a keresőbe a sorozatcímet, a topikban kiélheted magad :))
xpt
Locutus Creative Commons License 1999.12.29 0 0 topiknyitó
Nos számomra a címben feltett kérdésre a válasz egyértelműen igen. Igaz, elég nevetséges okból kezdtem el nézni tavalyelőtt nyáron az ismétlést. (David Duchovny miatt, aki 3 részben szerepel)Azóta már 3-adszor nézem a sorozatot, és egyszerűen nem bírom megunni.
Mivel az összes rész megvan videón, nem csak csütörtökönként nézem (persze akkor is), hanem amikor csak eszembe jut.
Csak egy bajom van: egy embert sem ismerek, aki nézné. :-(
Szóval várom a hozzászólásokat: mit szerettek a sorozatban, esetleg mit nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!