de.
de légyszi hagyd elsüllyedni ezt a szerencsétlen topikot, úgyis csak egy tévedés eredménye szegény. :-)
meg különben is megtalálsz, ha akarsz. najó, igazából ezzel én is így vagyok.
na és most süllyedj szépen, topikocska!
(hogy beszélek?)
A teljes sorozat videokazettán? Lécci-lécci-lécci!
Sosem láttam egyetlen részét sem, de előbb-utóbb ez már nem így lesz és elképzelhető, hogy nagyon megszeressem majd.
En idonkent kovettem a sorozatot (az utolso 10-15 reszbol mondjuk 5-8-at lattam) de nagyon vontatottnak tunik, es nem ertem, hogy egyeseknek mi tetszik benne...
LOCUTUS:Bár nevedről egy másik kedvenc sorozatom jut eszembe a StarTrek,abban válozott át Picard kapitány ,Loucutus a BORGá!De most TP.Én is imádom,legfőképp a rendező David Lynch miatt.Azt hiszem megteremtette Dale Cooper személyében minden idők leg karakteresebb FBI nyozoját.Nem akarlak megsérteni de Mulder közelébe sem ér Coopernek.Bár lehet hogy csak a rendezö miatt van ez igy.Mig az Xfiles tucatsorozat ,a TP.-t nyugott szivvel mondanám részben művészi produkciónak.Továbbá a Lynch filmek szereplői és maga D.Lynch egy nagy családot alkotnak.Ed a benzinkutas és Kyle Mclachlan mér szerepeltek a DUNE a Dűne c.filben.Amit még szeretek Lynch-ben,hogy pár jelenet erejéig meg-meg jelenik saját filmjeiben.Pl.:TwinPeaks ,Dune.
TP rajongók,érdekesség képp elmondom hogy az oriás több izben is szerepel a StarTrek-The Next Generation c.sorozatában!
A kevés sorozatok egyike amelyből mindegyik részt láttam, még '92 körül; ezen kívül csak a Polip, és a Rém rendes családból láttam arányaiban ilyen sok részt.
Furcsa volt, mert a Tv1 először 8 részt vetített le, és a siker hatására adta le a többi részt. Az első nyolc izgalmasabb volt a többinél, viszont kevesebb vér folyt bennük krimiszerű volt. A későbbi részekben viszont részenként meghalt valaki, és Bob is ide-oda költözött, és kezdett a film egyre abszurdabb jellemzőt felvonultatni. Szerintem nagyon jó sorozat, de nem nézném meg még egyszer, lehet, hogy akkor már csalódnék benne.
Helló mindenki!
én nem nézem, mert baromi későn van, de nagyon jó lenne, ha nézhetném, mert a kedvenc színésznőm, Hegyi Barbara szinkronizál benne. Ezért persze nem veszem föl, úgyhogy én lemondtam a sorozatról.
if peak = 0 then twin peaks = ? :)
Locutus polgártárs, van a Törzsasztalon egy TP topik, kaviat mesterpolgártárs nyitotta, írd be a keresőbe a sorozatcímet, a topikban kiélheted magad :))
xpt
Nos számomra a címben feltett kérdésre a válasz egyértelműen igen. Igaz, elég nevetséges okból kezdtem el nézni tavalyelőtt nyáron az ismétlést. (David Duchovny miatt, aki 3 részben szerepel)Azóta már 3-adszor nézem a sorozatot, és egyszerűen nem bírom megunni.
Mivel az összes rész megvan videón, nem csak csütörtökönként nézem (persze akkor is), hanem amikor csak eszembe jut.
Csak egy bajom van: egy embert sem ismerek, aki nézné. :-(
Szóval várom a hozzászólásokat: mit szerettek a sorozatban, esetleg mit nem?