Szóval új vagyok ebben a topicban, de az Unreal Tournamentet nagyon szeretem, gondoltam írok. Szóval 1-2 embert szívesen befogadnánk a szerverünkre játszótársnak. Pár barátommal állandóan a Beholden pályát nyüstöljük... aki ismeri ezt és nem vérprofi játékos, de azért jól megy neki, az keressen meg icq-n :) (lásd az adataimnál).
Nincs hivatalos UT linux server, de viszont lehet installni az UTt linux alá amir?l servert is lehet futtatni.
Na szal ha kell egy ilyen installált UT server, adjál egy ftp acc-ot és feltöltöm neked
Ez a topic már sajna rég kipusztult :(
Kellemesen hangzik... :) Mi lehet annál jobb ha az embernek saját UT szervere van? :) El nem tudom képzelni honnan a fenébol tudod megszerezni.. Már hajszolom egy ideje...
Hát sajnos én nem tudok olyan sok magyar szerverröl.. Ugy tünik össze kell vadásznom valahonnan egy linuxos UT-t, ha szervert akarok indítani.. :( Nem gyenge feladat...
A loki Games nem adott ki linux alá only server-t, sajna, pedig sokat segítene szerintem az UT terjedésében mivel serverek nagy része linux. (Magyarországi serverek 100%-a linux alatt fut tudtommal).
Haliho emberek.. Ha valakinek kellenek UT-hez modellek,patch-ek,hangok,pályák,pluszzok és nem akar külföldi oldalról letölteni, nézze meg a http://zorro.emg.hu -t Most készül de már ízelítö van fönt.. Jut eszembe,nem tudja valaki honnan tudnék szerezni linuxos UT szervert? Sehol sem találok,csak demot...
Ha vkinek tul gyors lenne az index, akkor lett legyen krealva egy forum, a
http://ut.netcity.hu/forum-on. Ha vki szereti a biztonsagot, akkor https://ut.netcity.hu/forum
Lassan alakul a dolog, mint forum, mar hasznalhato, linkkel valo levelkuldes meg nem.
Szóval nem lehet csalni és mindenki ugyanúgy 100 healthről és 0 armorról indul...ez azért megnyugtató. Amúgy csak abból feltételeztem, hogy egyrészt volt egy-két ilyen témájú beszólás azon az olasz szerveren, másrészt én rendszerint 1 lövésből meghalok (nemcsak brutál fegyver esetében), másba meg hiába eresztek egy csomót... De tegnap rájöttem, hogy az egész csak a lag miatt van, például egy csomószor ellépek a rakéta elől (legalábbis én ezt látom), közben meg mégis meghalok.
Egyébként az, hogy jobbak, többet játszottak és jobb a hardverük, nem volt vitás egy pillanatig sem.
axe-c: tegnap volt egy jó CTF-szerver, az IP-jét fejből nem tudom, sajna otthon van. A pluto meg a landor címét be tudnád írni? Lehet, hogy megvan már, csak nem tudok róla, hogy az az.
Az UT-ben nem lehet csalni multiplayerben.
A többiek csak egy kicsit jobban csinálják mint te. Vagy többet játszottak vele. Vagy esetleg a hardverük jobb.
Most, hogy visszaraktam az UT-t, olyan szívesen játszanék megint veletek, de a dspnet-es szerveren egyrészt sosincs senki, másrészt akkora rajta a pingem, hogy folyton autokickel. Valami olasz szerveren nyomulok, ott is 300 körüli a ping, a többieké kábé a fele, aminek eredményeképpen halomra lőnek, de legalább játszható. Ja, és sok a csíter, ami bosszantó, gyakorlatilag lehetetlen kinyírni őket ilyen feltételek mellett.
Ha jól emléxem, pont azt töltöttem le, és azzal nem megy :(
Vagy itt most full 4.20-as rip-re gondolsz? Mert azzal meg nem találkoztam sehol. Egy pontos URL sokat segítene...
Nekem is ugyanaz a gondom mint Tomy_nak, egy 4.00-ás ripre kéne felrakni a 4.20-as patchet, de a botpack.u eltérése miatt megáll... Van erre valami áthidaló megoldás?
Kitettem a funreal weboldalra a gamespot fele gameguide-ot (pdf formatumu), amiben benne vannak az osszes alap ut palyak tippjei, trukkjei, meg minden, ami a jatekkal kapcsolatos. (megvan uez a KuHaromhoz es az AvP-hez is, ha kell dobj mailt)