Amíg telefonon mentem, tudtam irc-elni. Mióta kábelmodemem van, kidob. :(
De megnézem a szervereket ( irc.extra.hu 6667 v. 6668 #kereszt, ha jól emléxem )
Tuliképp semerre. Olvastam, kutattam, kértem és kaptam.
"Hála" a UPC kábelmodemes részleg hozzánemértésének, nem mükzött a net hozzáférésem.
Volt időm olvasni - Hitler, Spinoza, Flavius stb. - Ki kupálódtam rendesen :)
A JT szerinti Krisztus tudománya mellett nem maradnál meg (ezt szeretted volna hallani?) Elfogadom? Igen, bízom az ítélőképességükben, ha nem így lenne, már nem lennék én sem Tanú.
Rám ne hivatkozz barátom. Mi kissé kirívunk, ugyanannyit kérdezünk annyi különbséggel, hogy én ha nem találok választ, félreteszem, nem toporzékolok rajta, vállat vonok s Jehovára tekintek.
Ezen gondolkodom napok óta: mintha szakadások lennének köztünk. Nem?
(udvari itt is megtalál, sebaj, kitartok melletted. Te, ez a legutolsó hozzászólás ki is volt? Szombatosok? v. Mrngstar? Mindegy, most nem nézem meg. Énokról szólt. Sém egyenlő Melkisédekkel? Ennyire buta vagyok, hogy ezt sem tudtam?)
ui1:(óh, újfent nyaralni mentem. ne hagyd magad Echo. Vasárnap elolvaslak)
Nem. De ezzel nem támasztod alá, hogy miért nem beszélnél velem.
1. A kiközösítés felfogható, mint egy attributum.
2. Ez, most nálam nem-en van, mert nem vagyok kiközösítve, tehát szóba állsz velem.
3. Ha ebben az időpillanatban ki lennék közösítve, akkor már nem beszélnél velem.
4. Nem én változnék, hanem valakik úgy döntenének - akiket nem ismersz -, hogy én - akit ismersz és akivel szóba állsz - valami miatt nem maradtam meg a Krisztus tudománya mellett.
5. Ami nem igaz, de te azok döntését akiket nem ismersz vakon elfogadod és állítod velük együtt a fenti idézetet - ítélnél, pedig még nem hoztál fel ellenem vádat te sem, aki ismersz engem, jobban mint ők.
( Átjövök ide, remélem ide nem fog udvari betrágyázni )
(Már egyszer beírtam, de úgy nézem vacakolt egy kicsit. Itt van újra)
"A ki félrelép és nem marad meg a Krisztus tudománya mellett, annak egynek sincs Istene. A ki megmarad a Krisztus tudománya mellett, mind az Atya, mind a Fiú az övé.
Ha valaki elmegy hozzátok és nem ezt a tudományt viszi, ne fogadjátok azt * be házatokba, és azt ne köszöntsétek;
Mert a ki köszönti azt, részes annak gonosz cselekedeteiben." - 2 János 1:9-11