Én viszont ma sem mentem el egy randira. Hülye vagyok, mi? Azt hiszem megszeppentem, meg morcos is vagyok. :(( Ez a kutyaharapást-szőrével nem megy nekem. :((
CP
Sziasztok!
Jelentem alásqan szerelmes lettem végre, több mint egy év után. Azt már csak zárójelben, hogy teljesen kilátástalan a dolgo, de azért mégiscsak szerelem, és nagyon jó érzés, hogy valaki meg tudott bennem mozgatni valamit, és a holtpontról elmozdultam! Hurrá! Nagyon jól érzem magam a bőrömben. Igaz, van amikor elfog a félsz, de elhesegetem és kész. nem szabad az önsajnálatba menekülni! Mindent meg kell tenni a szerelemért!
kincsem
Nem hagyják?! Ezt nem értem. A szerelem nem feltétlenül a másiktól függ, belülről fakad akárcsak a jókedv vagy a harmónia. Szerelmes reménytelenül is lehetsz, plátóian is vagy éppen teljesen érdemtelenbe. Úgyhogy ezt magyarázd el, kérlek!
Fel a fejjel, lányok! A számmisztika szerint a 2-es a szerelem, a nők, a gyermekszülés száma, ezért 2000-nek nagyon jó évnek kell lennie a számunkra! Úgy legyen!
Megorülök, hogy újra láthassam
Ha mégegyszer megcsókolhatom elrepülök
Hallani szeretném a nevetését
Vagy csak állni és gyönyörködni benne, hiszen olyan szép
Csak csatlakozni szeretnék. Én is irigy lettem, mert korábban ha nem is volt barátom, akkor is volt mindíg valaki, akiről lehetett fantáziálni, álmodozni kicsit. És ez már nincs egy jóideje sajna. Csak egy jó nagy űr a pici szivemben...
konyak
aha, de most szenvedek. a fiu teljesen felreertett valamit :(( es ha magyarazkodok, csak rosszabb
de 2 napig csodas volt az almodozas
de 2000.01.03-at utalom!!!!!!!!!!
na engem meg közben elkezdtek keményen szivatni... persze a munkahelyemen....és persze az illeto kollegina. Ebbol tanul az ember.
Lehet, hogy visszavonni kényszerülök korábbi álláspontomat?
Ki ismeri már itt ki magát? : )
Hát el is kezdem szervezni a következo randimat.
Tipikusan hülye hozzáállás, de csak egy út van, és az elore vezet.
Azt hiszem, én tudok szerelmes lenni, legfeljebb a viszonzással van egy kis bibi, udvarolni lehet, hogy nem igazán tudok. Jelenleg éppen tizedik éve, igen, 10 éve szeretek egy lányt, viszonzatlanul. Mégis, ez a szerelem így is szép, és én boldog vagyok attól, hogy szeretem őt, igaz, vágyom viszonzásra. Kilépni belőle, ezen sokat gondolkoztam, mert ugye mégsem az igazi a szerelem, ha nem viszonozzák... de "sajnos", annál jobban szeretem őt, mintsem hogy kiléphessek... :-(( Mindenesetre azért nem járok csukott szemmel, és énbennem is megfordult már, hogy egy szép kolléganőmnek udvaroljak, csak egyrészt fentiek, másrészt a munkahelyi szerelem igencsak nehéz dolog, mint ahogy ezt már kiválóan leírták előttem mások is.
Hát ez van, persze még nem adtam fel, mert a feladás valahol azt jelentené, hogy nem szerettem volna őt igazán...
Sokszor tapasztaltam, azt, hogy az emberek nem szeretnek konfrontálódni munkahelyen. Magyarul, nem nyerő nála az udvarló, de nem akarja megbántani, hiszen semmi baja vele, plusz még együtt is kell dolgozniuk?! Ismerek olyan lányt, aki szerette, ha zsongás van körülötte, egy két kollega ugra-bugrál, de nem kellett igazából senki neki... úgyhogy csak óvatosan... :-)
Nem kéne ennyit ezen problémázni, hogy egy helyen dolgoztok. Ha a szerelem egy kolléganő képében mutatja magát, akkor ezt kell elfogadni.
Futni hagyni a csodát?!
Aztán meg jön a sírás-rívás, hogy nem tudok szerelmes lenni, brühühühü.
Jó reggelt! Mindenkinek boldog új esztendőt!
Az a helyzet, hogy én megértem a munkahelyi kapcsolattól húzódozó lányokat. Mert mi van, ha tényleg nem jön össze a dolog? Sőt, mi van, ha botrányos vége lesz? Akkor hogy menjen be az ember lánya nyugodt szívvel dolgozni? Nálam él a házinyúlra nem lövünk mondás. Szsz. én mikor eljöttem a munkahelyemről, akkor engedtem csak a két éve húzódó vonzódásnak. De akkor nagyon!:))))
És bölcsen tettem, hiszem kiderült, nem egy hosszótávú kapcsolat sikeredett volna belőle és akkor nem biztos, hogy el tudtam volna viselni, hogy nap, mint nap ott ül mögöttem az, akit nem szerethetek.
De azért próbálkozni lehet és jajjjjj, isten őrizzen engem attól, hogy eltántorítsalak benneteket.
Geko, azt tudom javasolni, hogy udvarolj csak tovább hevesen, kicsit mindíg több legyél, mint a többi hódoló és egy adoot pillanatban szerintem akár be is vallhatod neki, amit érzel. Ha a lány korrekt, rendes, akkor biztosan egyenesen megmondja, hogy ha véletlen nincs esélyed. Ha pedig elutasít, de nagyon ködösít, akkor hagyd a francba, kinek van szüksége arra, hogy átvágják...
Na, ezt gondolom. De nem kell készpénznek venni.
kincsem
Én is csapom a szelet egy kolléganomnek, és úgy néz ki, hogy a lányok (általánosítok? : )) -akik talán kicsit meggondoltabban ugranak bele a kapcsolatokba- félnek a munkahelyi szerelmektol. "Mert mi lesz ha összeveszünk, és aztán ott kell majd ülnünk majd egymás mellett..."
Szerintem ne hagyd abba az udvarlást. Jobb a visszautasítás, mint a kihagyott lehetoség. Csak marcangolnád magad utólag, hogy miért nem tettél meg mindent.
És, hogy különbözik az ízlésvilágotok? Az ne okozzon fejtörést. Jómagam néhány hozzászólással alább vontam le ide vágó konklúzióimat. Váljunk teljesen nyitottá a csodához.: )
Üdv:
Organic aki beindult ezerrel : )
(reméljük sikeresen)
Van egy kolléganôm, aki 4 éve jött a céghez. Kedves és szép lánynak tartottam de semmi több, elmentem mellette, sokáig csak mentem a farkam után. Egy fél éve vátozás történt az életemben, hagytam a könnyűvérű lányokat és komoly kapcsolatot szeretnék és persze ô is képbe került. 2 hónapja szerelmes vagyok belé és udvarolni kezdtem neki. Ajándékok (megköszönte, de hogy tetszett e neki, semmi reakció), kedvesebb megszólítások, próbáltam moziba hívni, nem jött, soxor felajánlottam neki, hogy meló után hazaviszem (nem bpi), ez eddig 2x jött be. Én a rock zenét szeretem ô inkább a discohoz kötôdik, így mondjuk még értem, hogy a meghívásom a P.Mobil koncertre miért utasította el. A cégen belül jól elbeszélgetünk egymással, munkaidôben minden OK, de semmi több. A munkahelyen úgy tűnik, hogy ô egy rendes lány, és ô is komoly kapcsolatot szeretne. Cégen belüli bulikon minden sráccal kedves és nyílt, és a magénéletében is ilyen lehet az elcsípett szavakból ítélve, bár errôl semmit nem tudok. Fogalmam sincs van e komoly kapcsolata, és rákérdezni sem merek. Úgy érzem csak flörtölni akar, mindenkit hülyít és semmi komolyabba nem akar belemászni. Mégis szerelmes vagyok, de nem tudom, hogy tovább próbálkozzak (ennyi nemet eddig még egyetlen lánytól sem kaptam) vagy álljak elé és nyíltan mondjak el neki mindent, hogyan érzek iránta. Tudom, hogy a pakliban ott van, hogy nem én vagyok nála a nyerô, de akkor miért hagyja, hogy próbálkozzak. Nem tudom miért, de a szórakozóhelyeken megismert lányokkal sosem volt ilyen problémám. Ôk megmondták, hogy menjek a melegebb éghajlatra vagy elfogadták a meghívásokat és hagyták, hogy valami kibontakozzon köztünk. Talán azért van mindez mert most komolyan szeretném, hogy sikerüljön? Tökre tanácstalan vagyok. Aki volt már hasonló helyzetben, írja meg mit csinált, mi a véleménye és lányoktól is várok tippket, hogy ôk mit várnának el tôlem, szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?