Csak egy pinttel? Miért nem kettővel? Ha lúd, legyen kövér.
NEM mondtam, hogy kétezerrel kezdődik az új év. Hadd legyek már szőrszálhasogató. Egyedül escobar vette a lapot. Kijavítani: azt lehet. Szabad ország. Lásd következményeit.
didé:
Az átlag felfogta, hogy az új évezred 2001-ben kezdődik (ld. másik topic), nem mi vagyunk átlagon felüliek, hanem te átlagon aluli. Bocs.
John ;))
Én is így voltam a múltkor. Bedugtam az ujjamat a konnektorba, és már előre vártam, hogy mi fog történni. És képzeljétek, megrázott az áram.
"(inkább lefogom ujjaim, hogy őszintét írjak)" Nem kell lefogni, ha nem dugod a konnektorba.
" ...hasonlóképp járok el a tudálékos emberekkel, a szándékosan átlagon felüli lényekkel." Miért tudálékos az, aki nem dől be egy marhaságnak? Szerintem te nagyon alacsonyra becsülöd az átlagot, ha már az is átlagon felüli, aki tud egy kicsit számolni. Nem lehet, hogy te szándékosan vagy átlagon aluli? ;-)
Óh, már vártam egy hasonlót. (inkább lefogom ujjaim, hogy őszintét írjak)
...hasonlóképp járok el a tudálékos emberekkel, a szándékosan átlagon felüli lényekkel.
Valamelyest igazad van. Megy az magától is. A próbálni szó nem is illik ide. A kiskutyák szoktak próbálgatni. Azt hiszem. Igen, így van. Ne haragudj a hirtelenkedésért. Alaposabban át kellett volna gondolnom.
Majd jön. Nem várat a szerelem.