Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.03 0 0 5
A gonoszok gonoszabbak lettek, a szentek pedig szentebbek.
Előzmény: satya (4)
satya Creative Commons License 2009.01.03 0 0 4
Mi lett az eltelt 9 évben?
didé Creative Commons License 1999.12.25 0 0 3
"Fordítván magamat látám a nap alatt, hogy nem a gyorsaké a futás, és nem az erőseké a viadal, és nem a bölcseké a kenyér, és nem az okosoké a gazdagság, és nem a tudósoké a kedvesség; hanem idő szerint és történetből lesznek mindezek."
- Prédikátor 9:13
Akadnak véletlenek.
A világ az, ami körülvesz. AZ én bensőm, az igen. Én vagyok.
Valamit viszont Ulysess. Érezd magad jól!
Előzmény: Ulysses (2)
Ulysses Creative Commons License 1999.12.24 0 0 2
Didé:) Kívánok egy gyönyörü szilvesztert neked, de véletlenek nincsenek. Bármi is történjék, egy valami mindig marad, szeretet és becsület. Aki ezek nélkül él, annak meg ugyis mindegy. Est sularus, oth Mithas. A világ te vagy:) Uly
Előzmény: didé (1)
didé Creative Commons License 1999.12.24 0 0 1
Ulysess. Akadnak véletlenek is, Istenről nem is említvén szót. Nem hiszem, hogy valami eget-, s földetverő robbanás rázná meg a világot éjfélkor. Mindenesetre reménykedem benne, hogy vígan zárhatom az évet.
Ulysses Creative Commons License 1999.12.24 0 0 0
Szia didé:) Szerintem lesznek akik meghalnak, lesznek akik nem. Hogy korszakalkotó lesz e a te számodra, az csak rajtad múlik. Másoknak? Na az meg csak rajtuk múlik. Hallgass a szívedre, ne másra. Boldog, békés karácsonyt mindenkinek:) Uly
Előzmény: didé (-)
didé Creative Commons License 1999.12.23 0 0 topiknyitó
Mi lesz, mi lesz? Meghalunk vagy sem? Korszakalkotás kezdődő pillanatai vagy sem? Melyik? Kire halgassunk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!