Ajoegtudja... Mindenesetre a traceroute azt mondja a bix-bix.telnet.hu-nal, hogy no route to destination. Azaz, nagyon halott a gep vagy az osszekottetes. Persze, a 330-3333-on csak uzenetrogzito van ilyenkor... Ennyit a Telnetes ugyfelszolgalasrol.
én is netpostás vagyok(bár az adatoknál ez nem látszik) és nekem ilyesfajta panaszom nincs a cuccra, DE van másmilyen, hogy amikor sorba olvasom a leveleket, egyszerűen a 3. levél után nem jön ki semmi, tök sötétésg, és csak a böngésző back gombjával lehet visszamenni, onnan be a postaládába és megnyitni azta levelet ahol éppen tartottam, időmilliomos azért meg én se vagyok és 50 levélnél ez elég macerás. szidjuk együtt a netpostát...
en mint szegeny netposta hasznalo mar 1 jo ideje azzal kell megkuzdenem, h egyszeruen nem funkcionalis a szolgaltatas. amikor ugyanis belepek a jol ismert jelszavammal, akkor egyszeruen nem az en leveleimet latom, hanem valaki maset. sot a mappa struktura sem az enyem. amikor viszont elmegyek 1 almenube, akkor mar az en strukturam latszik, de ertelemszeruen a leveleim nem.
ez tobb ismerosomnel is igy van. akkor van valtozas, ha 1 uj gephez kerulok, ami eddig teljesen szuz volt netposta ugyben. meg az sem segit, ha amugy a cookikat letorlom.
heeeelp!